Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor düşürülmesinin ardından hakem hastanesine gitmek süreci bitirir mi?

hakem hastanesinden rapor alanlar

ben ilsağlık müdürlüne itiraz ettim bakırköy doktor sadi konuk hastanesine gitim orası yüzde 40 verdi vergi indirimine mürecat ettim ankara yüzde 39za düşürdü tekrar ilsağlığa gittim dedimki beni hakem hastanesine sevk edin sürekli ankara oranımı düşürüyo il sağlıkda bana hakem hastanesi olarak ist da iki hakem hastanesi var şişli etfal diyeri okmeydanı eğitim ve arştırma bende okmeydanını istedim orada kurula girdim yüzde 40 olarak kesinleşmiştir diye bir ay sonra sonucu eve gönderdiler artı birdaha itiraz hakkınızda yoktur diyo şimdi bu raporla tekrar vergi indirimine mürecat edrsem ankara bunu düşürüse ben tekrar nerey itiraz etcem hakem hastanesinin kararlarıyla bilgisi olan varsa önemle rira ediyorum .

Ankara, oranı düşürürse itiraz etme hakkınız yok. Dava açabilirsiniz ancak.. Hakkınızı mahkeme yoluyla ararsınız..

Muhammer bey, hakem hastanenin verdiği rapor oranı kesindir. Olaki Ankara'da düşürüldü rapor oranınız tekrar raporunuza itiraz etme hakkınız olmadığı için ancak dava açabilirsiniz.. Hastalıklarınızın sakatlık oranı cetveli'ne göre puanladırılmadığını düşünüyorsanız yapabilirsiniz bunu.. Mesala sizin hastalığınızın cetveldeki karşılığı % 40 ama size % 30 verilmiş o zaman mahkemeye taşıyabilirsiniz meselenizi..Size açtığınız diğer konuda bilgi vermiştik: http://www.engelliler.biz/forum/sag...ranini-ankara-dusurebilir-mi.html#post1034212

Süreç bu sefer olumlu sonuçlanacaktır. Bekleyip göreceğiz...

Not: Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

Hakem hastanesi

Arkadaşlar vergi indiriminde sürekli raporumu Ankara düşürüyordu ensonunda ilsağlıga dedim hakem hastanesine gönderin diye okmeydanı hastanesine gönderdiler orada yüzde kırk verdi karar kesinleşmiş ve artık itiraz hakkı yoktur diyede yazı vardı Ankara aynısını okeylemiş sizde ilsağlık tan hakem hatanesine göndrtin kendinizi ben nekadar vergi indirimi alırım bodroda görünürmü tşkr

benim HAKEM HASTANE raporunu SGK kabul etmedi şu an mahkemedeyim.haydarpaşa hastanesi %58 kesindir.raporu+gata+samsun devlet+samsun gazi birbirinin aynı raporlarım olmasına rağmen .düşüncen nedir.

arkadaşlar ben bır şeyı merak edıyorum ben ankaradan gelen rapora tekrar ankaraya ıtıraz ettım yanı gelir ıdaresı baskanlığına onlarda tekrar hastahaneye sevk ettıler şimdi ben yanlışmı yaptım ıl saglık mudurlugune mı ıtıraz edıyoruz gelir ıdaresının dusurdugu raporu anlamadım.

muhammer ozdemır;
emklilik için vergi indirimim var bağ kur emeklilikden başvurdum

Oturan boğa tşkr busabah sizin verdiniz notu aradım sonuç olumlu hakem harabesinin kararı kesinmiş hekim ne verdiyse aynısı onaylanmış yüzde 40 daha işyerine gelmedi ama gelir bekle dediler maaşla fark olurmu olursa bir tahmin varmı herkeze teşekürler.

hakem hastanenin verdiği rapor oranının Ankara Maliye düşüreblir mi???

tip 1 diyabet, astım hastalığım var Tokat hastanesi 30 verdi itiraz edip Ankaraya hakem hast.gittim ve 42 verdi raporu Ankaraya maliye bakanlığına göndersem düşürebilirmi , böyle bir uygulama yapan varmı yeni olarak

yardımcı olursanız sevinirim...

Üst Alt