Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için 2 ay sonraya gün verdiler! Başka bir ilde yeniden başvuru yapabilir miyim?

İstanbul'da oturuyorum. Memleketimden sağlık raporu alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar sorumu cevablarsaniz sevinirim istanbul da sigortaliyim memleketimden sağlık raporu alacağım orda islemler kısa sürüyor şunu sormak istiyorum eger :/40 alırsam istanbuldaki sigortami iptaledip memleketimde sigorta lansam raporu memleketimdeki vergidairesine versem eğer oran düşürülürse memleketimde 1 araştırma hastanesi birde devlet hastanesivar beni bunlardan birinemi yoksa başka bir ildeki hastaneyemi sevk ederler hakem hastanesi olarak cevap verecek herkese teşekkürler

Son düzenleme:
hastalığınızdaki tanı memlekete gidince değişecekmi...boşyere kendinize eziyet etmeyin...
nerede siğortalı iseniz orda başvurun...%40 oranı geçemesseniz.. 6 ay sonra başka bir hastaneye gidersiniz...

Istanbul da gittim :/17verdiler memlekette yardımcı olacak birivar

Adam açık açık diyorki ben sahte rapor alıcam :D

ser@t yok arkadaşım nesahtesi tanıdık bir doktor var durumumu degerlendirmek için yardımcı olacak sadece bir umut ordan baş vuracagim istanbulda kartal araştırma hastanesine gittim sordular ben dedim 2 yaşında köyde tavanda beşik ten düşmüş üm adam rapora besikten düştü diye yazmış beşik yüksekliği 1 metre köyde tavan 7 metre yıllarca tedavi gördüm yani sağlık raporu birazd Doktorların insifiyatına kalmış

Sorduğu m soruya cevap vere bilecek biri varmı acaba OturanBoğa Bülent abi cevap yaza bilirmisin

murat2434 öncelikle geçmiş olsun ama benim demek istediğim özür oran cetvelinin dışına çıkamıyor doktorlar. Türkiye nin neresinde olursan ol bu böyle , başka rahatsızlıkların mevcut ise [FONT=sans-serif]kifoz lordoz dışında onlarıda araştır tekrar rapor sürecini başlat. Birde oran cetvelini incele[/FONT]

serh@t Geçmiş olsun dileklerin için Sağol oran cetvelini incelememin ne faydası var.oran üzerinde n veriyorda doğrumu veriyor senin de bildiğin gibi aynı kişi farklı hastanelerde farklı puan almıyormu herkesçe bilinen ve sürekli olan birşey

Bulunduğum ilde 2 hastane var verilen orana itiraz edersem başka bir ildeki hastaney

Bulun duğum ilde 1 araştırma birde devlet hastanesi var araştırma dan rapor aldım ankara oranı düşürdü itiraz edersem beni başka bir ilemi sevk eder acaba

Üst Alt