Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için Anadolu yakasında hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?

kerimc;
çok sağol. ileri zamanlarda marmara üniversitesi hastanesinden de rapor çıkaracağım.

kerimc;
merhaba kerim . marmara üniversitesi hastanesine gitmek istiyorum. sağlık kurulu kabul etmiyor. % 30 raporun 6 ay geçmesine rağmen marmara üniversitesi hastanesi sağlık kurulu kayıt yapmıyor raporunuz sürekli ise il sağlık müdürlüğüne itiraz edin diyor. neden marmara kabul etmiyor ve pendik devlet hastanesi de raporun üzerinden 1 sene geçmesi gerekiyor diyor sağlık kurulu. ben ne yapabilirim, şimdi bu hastanelere başvuru yapabilmem için ne yapabilirim? lütfen yardım edin. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler.

worlt 56 inanki şaşırdım bu duruma bu hafta bende sağlık kurula gitcem tam teşekkülü rapor almak için bakalım bana ne diyecekler çünkü beni muayene eden doktor bilgi sayara baktı sen daha önce malül emekliğe baş vurmusun dedi ama ben şimdiki raporu erken emeklilik için uğraşacam çünkü mahkeme kararına güvenim kalmadı ama devam ediyor tabi ama kadeşi için kartal hastanesii %50 verdi hatda oturarak çalışırsın dediler 1 sene sonra istabul il sosyal hizmetler müdürlüğüne itiraz ettim haydr paşa hastanesine sevk etti orası %95 verdi aradaki farka bakın inan size yardımcı olmayı çok isterdimsağlık kurulu raporlarında bizde çok cektik iki kardeşim gereken hakkını aldı bir ben kaldım bende mücadele ediyorum

Merhaba 4 yıl önceki mesajlari okudum. Yakin tarihte anadolu yakasinda rapor alanlar var mi acaba? Kadıköy-kartal arasi ulasim acisindan bize uygun olacaktir.
Kozyatağı ndaki fsm hastanesi, goztepe egitim arastirma ilk aklimiza gelenler. Eşimin skolyoz, ritm bozuklugu ve astimi var. Hastane önerIniz ya da sakin gitme diyeceginiz hastaneler var midir, yogunluk ve tutumlar bakimmindan?

Vergi dairesinden sevkle gidersek hastane seçme sansimiz olur mu acaba?

konturol muayene sonucumda raporumda yetersiz bilgi yüzünden beni tekrar hastneye sevk ettı ankara Marmara üniverste hastanesi hazıranın 10 na tarih verdıer tam 4 aya attlar sadece noröloji için bu adaletsizliği hesap edin artık

Marmara hastanesi tam 1 ay sonraya heyete gel dedi normalmidir

Üst Alt