Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım vergi indirim başvurumda düşürülebilir diye tedirginim..?

Selam bugün ankara yı aradım ve raporumun %54 ve sürekli onaylandığını öğrendim emekli olmak için hemen başvuru yapabiliyormuyuz yoksa biraz beklememiz mi lazım

sürekli raporu olanlar,başka bir işlem için yeni rapor alsanız bile anayasaya göre kazanılmış haklar kaybedilmez.
diyelim sürekli raporla emekli oldunuz %40+ ile ve daha sonra başka bir işlem için yeni rapor aldınız o da %40 tan az çıktı.
emeklilik hakkınız kaybolmaz çünkü o kazanılmış haktır.(raporunuz sürekli ise)

kızılelma

çok teşekkürler kardeşim ALLAH razı olsun birde emekli kahramanmaraşın ne kadar olur primlerim askeri üçte tim bütününden yatırıldı

Selam arkadaşlar,
Bende itirazlarım sonucunda Mayıs ayında 3. hakem hastaneden sol göz tembelliği ve ülseratif kolitten %46 sürekli rapor aldım ve Haziran ayı sonunda vergi indirimine baş vurdum. 2013 yılı sonrası alınan raporların oranları geçerli olduğu konusunda çok yazı okudum fakat gerçekte 2017 yılında rapor alan bazı kişilerin başvurularında oranları hep düşmüş. Bu konuda bende biraz endişeliyim sonucu merakla bekliyorum. Çıkan sonucu sizlerle paylaşacağım. Birde eğer vergi indirimim onaylanırsa emeklilik süresi 2024'te doluyor maaş hesaplaması yaptığımda yaklaşık 900 tl gibi bir rakam çıkıyor bunun aslı nedir bu rakamlar mı alınıyor. Konu hakkında bilgi paylaşımı yapabilir misiniz.

Teşekkür ederim, bu linkten daha önce hesaplatmıştım çıkan sonuç düşük olduğundan kuşku duyurdu.

Biz insanoğlu biraz doyumsuzuz :)

Merhaba arkadaşlar 1998 ssk giriş 4200 günüm var %48 rapor kbb.%39 Psikiyatri %10 fıtık %6 ile vergi indirimi için başvuru yaptım sonucu beklemekteyim InşAllah beklediğimiz gibi gelir eğer öyle olursa emeklilik işlemine başlamalımıyım kararsızım yorumlarda okuduğum kadarıyla kontrollü diye birşeyler okudum fakat idrak edemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

haci78
Vergi indirimin onaylanınca,özel sektörde isen %48 raporun,18 yıl,4080 gün prim ile emeklilige hak kazanıyorsun.
İstersen emekli olup,çalışmayada devam edebilirsin.

Merhaba arkadaşlar sağlık kurulu raporunda psikiyatri oranı bulunan kişi işe yerleşmesinde bir sıkıntı olurmu birde kontrollü emeklilik derse yine ayni raporu yenilememiz mi gerekir

Merhaba arkadaşlar gelir idaresini aradım yüzde 48 lik oranım onaylandığını nerden başvuru yaptıysan ordan takip edebilirsiniz dediler heyecandan sürekli olup olmadığını soramadım InşAllah dedikleri gibidir Allah'ıma şükürler olsun

Üst Alt