Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımı düşürdüler. Aldığım araçta sorun yaşar mıyım?

presso

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
100de yüz raporumu yenilemede 100de 50 ye düşürdüler araç almıştım araçla ilgili bir sıkıntı olurmu acaba

@presso Yüzde 90 üzeri almışsan sıkıntı engelli ehliyeti b ile almışsanız sıkıntı yok yüzde 100 raporunuz olduğuna göre ehliyetiniz yoktur.itiraz edip 90 almaya bakın

@güllerin efendisi, peki ben sag kol ötv arac Aldım ehliyet 10.04 felan var ben ehliyemitimi degisteimek istesem kurul sadece otomatik dese arabayı 2 yıl önce aldım aracın vergisi benden geri isterlermi ehliyetim karsılamıyor diye

@Ferhat3333,
Anladığım kadarıyla sen ehliyetini normal b sınıfı ehliyet,e çevirmek istiyorsun sanırım engelli b sınıfı ehliyet bir kere aldıysan değiştiremezsin çünkü sisteme işleniyor ancak şu şekilde alir aracı daha önce satmak istersen o zaman ötv,sini ödeyip öyle satabilirsin

@güllerin efendisi, valla cok istiyorm eski ehliyetime dönmeyi diyelimki döndüm kodları kaldırdı sadece otomatik arac sürebilir diye o zaman gene ehliyetin karsılamadı kesin istemezler demi 5 yıl dolunca arabayı satarm.onın dısında isterlermi bilsem istemixekler anında ehliyetimi degistirmek icin heyete gircem 2 yılım oldu ehliyeti degistireli

@güllerin efendisi, bu arada sgk hafif düzeyle onayladı 18 yılım 1 sene kaldı ozamana kontrol sartı gerekmez diye de not düsmüs hastalık sag kol brakiyal.emekli olduktan snra engelli raporm süremde 5 yıllıktı bitiyor.yeniletmeyecem sgk ilgilendirmez demi onlar kontrol sartı gerekmez demis zaten

Son düzenleme:
Üst Alt