Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımı düşürdüler. Aldığım araçta sorun yaşar mıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan presso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

presso

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
100de yüz raporumu yenilemede 100de 50 ye düşürdüler araç almıştım araçla ilgili bir sıkıntı olurmu acaba

@presso Yüzde 90 üzeri almışsan sıkıntı engelli ehliyeti b ile almışsanız sıkıntı yok yüzde 100 raporunuz olduğuna göre ehliyetiniz yoktur.itiraz edip 90 almaya bakın

@güllerin efendisi, peki ben sag kol ötv arac Aldım ehliyet 10.04 felan var ben ehliyemitimi degisteimek istesem kurul sadece otomatik dese arabayı 2 yıl önce aldım aracın vergisi benden geri isterlermi ehliyetim karsılamıyor diye

@Ferhat3333,
Anladığım kadarıyla sen ehliyetini normal b sınıfı ehliyet,e çevirmek istiyorsun sanırım engelli b sınıfı ehliyet bir kere aldıysan değiştiremezsin çünkü sisteme işleniyor ancak şu şekilde alir aracı daha önce satmak istersen o zaman ötv,sini ödeyip öyle satabilirsin

@güllerin efendisi, valla cok istiyorm eski ehliyetime dönmeyi diyelimki döndüm kodları kaldırdı sadece otomatik arac sürebilir diye o zaman gene ehliyetin karsılamadı kesin istemezler demi 5 yıl dolunca arabayı satarm.onın dısında isterlermi bilsem istemixekler anında ehliyetimi degistirmek icin heyete gircem 2 yılım oldu ehliyeti degistireli

@güllerin efendisi, bu arada sgk hafif düzeyle onayladı 18 yılım 1 sene kaldı ozamana kontrol sartı gerekmez diye de not düsmüs hastalık sag kol brakiyal.emekli olduktan snra engelli raporm süremde 5 yıllıktı bitiyor.yeniletmeyecem sgk ilgilendirmez demi onlar kontrol sartı gerekmez demis zaten

Son düzenleme:

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt