Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranının araç vergisine etkisi var mı?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
sımdı arkadaslar hanı otv yuzde 90 olunca araba fıyatı daha da ınıyor ama yuzde 45 olunca fazla ınmıyor sımdı rapor uzerıne arac alındıgı zaman hangısınden ındırım yapılıyor yuzde 90 mı yuzde 45 mi

Sen her şeyi karıştırmışsın. Sabit konuları biraz oku.

Vergi indirimi yazınız varsa indirimli araç alabilirsiniz %40 olmuş %50 olmuş fark etmez ancak %90 olduğu zaman aracı ayrıca indirimli alırım söz konusu olmaz burada kıstas vergi indirimi yurt içi araçlarda

Devran29, ÖTV den muaf ve engelli ehliyet alabilir raporun varsa oran önemli değil (rapor oranın önemli değil) indirimli araç alırsın indirim de alacağın aracın fiyatına göre değişir atıyorum 45.000 TL lik bir aracı 32.000 tl ye alırsın, 75.000 tl lik bir aracı 57.000 TL ye alırsın, 120.000 Tl lik bir aracı 75.000 Tl ye alırsın v.s.rakamlara dikkat edersen rakamı düşük olan aracın ötv vergisi de haliyle düşük olduğundan indirimin de düşük olur, bilmem anlatabildim mi

cok ıyı anladım karızmatık kardesım saolun wolsvagen tıguan alıcaktım buccem 60 bın tl ya kadare oda babam emeklı olucak tıguanı sordum 75 bıne ınıyo 113 bın tl ye arac

karızmatık kardesım 90 bınlık arac kaca ıner golf modelı var wolsvagenın

wolswagen bayisi le görüş illa gitmene gerek yok telefonda da sorabilirsin. net cevabı onlar hesaplar

peki ne zaman olacak :(

ya bu arac alımı bır turlu yuzde 90 nın altına ınmedı yuzde 63 raporum vAR arac almak ısıyorum ama olmuyor bımere yazarsak bı faydası olurmu sehıt gazı yakınlarına da otv sız arac ALIMI gelmıs bızlere nıye ıllakı yuzde 90

Üst Alt