Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranının düşük olması sol alt ekstremite ile araç almaya etki eder mi?

Konular
56
Reaksiyonlar
12
[FONT=sans-serif]Selam arkadaşlar;
Polio sekeli sol alt extremite kas gücü zayıflığı ve 4 cm kısalık var.1998 yılında aldıgım rapor %40 ve ankara dan vergi indirim raporumda aynı oranda geldi emekli oldum.
1998 yılında aldıgım H sınıfı rapor ve tertibatlı araç kullanabilir (otomatik vites) raporlarıyla ÖTV siz 2 araç aldım..

Mayıs ayında sürem doluyor ve yeni bir araç almak istiyorum tekrar rapor nasıl çıkartırım ve konudaki bazı arkadaşlar rapor oranlarında %9 % 10 vs. degerler verilmiş bu oranlarla ÖTV siz otomatik vites araç alabilirmiyiz.[/FONT]

fevzieryilmaz

ÖTV siz otomatik aracı ortopedik engel durumunda ve h sınıfı ehliyetiniz olması şartıyla alabilirsiniz, otomatik olması önemli değil forumda bu şekilde aldığını yazan yorumlar okudum.

Saygılarımla

fevzieryilmaz[FONT=sans-serif]

Arkadaşım eyer eski raporunda sürekli ve otomatik videsli araç kullanabilir yazıyorsa raporunla yeniden alabilirsin.Neden raporunu değiştirmek istiyorsun?Sürücü belgeni yenilersin eski raporunla müracatını yapabilirsin.Ayrıca ortapedik engellide oran önemli değil.Raporunda oran düşmesi önceki haklarını etkilermi bu sıkıntı.[/FONT]

Üst Alt