iyi günler vergi indirimi emekliliği için bağcılar eğitim araştırma hastanesine sağlık kuruluna başvurdum heyete çıktım %30 verdiler bende sağlık il müdürlüğüne itiraz ettim beni bakırköy sadi konuk hastanesine gönderdi oradada heyete çıktım sonucu bana söylemediler 20 gün sonra öğrenirsin dediler ve bana mesaj geldi okmeydanı eah hakem hastanesine diye bende gittim bana gün verdiler
o gün gidip doktorları gezeceğim hastalıklarım K74-KARACİĞER FİBROZ VE SİROZU // B18.1-KRONİK VİRAL HEPATİT B, DELTA AJANSIZ ve fmf E85.0-HEREDOFAMİLYAL AMİLOİDOZİS, NÖROPATİK OLMAYAN ve bağcılardaki gastroentoroloji doktoru sende siroz başlamış dedi ve şimdi okmeydanı hakem hastanesi % kaç rapor verebilir arkadaşlar
o gün gidip doktorları gezeceğim hastalıklarım K74-KARACİĞER FİBROZ VE SİROZU // B18.1-KRONİK VİRAL HEPATİT B, DELTA AJANSIZ ve fmf E85.0-HEREDOFAMİLYAL AMİLOİDOZİS, NÖROPATİK OLMAYAN ve bağcılardaki gastroentoroloji doktoru sende siroz başlamış dedi ve şimdi okmeydanı hakem hastanesi % kaç rapor verebilir arkadaşlar
Son düzenleme: