Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz sonrası hakem hastanesine sevk edildim..?

şakir59

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
iyi günler vergi indirimi emekliliği için bağcılar eğitim araştırma hastanesine sağlık kuruluna başvurdum heyete çıktım %30 verdiler bende sağlık il müdürlüğüne itiraz ettim beni bakırköy sadi konuk hastanesine gönderdi oradada heyete çıktım sonucu bana söylemediler 20 gün sonra öğrenirsin dediler ve bana mesaj geldi okmeydanı eah hakem hastanesine diye bende gittim bana gün verdiler

o gün gidip doktorları gezeceğim hastalıklarım K74-KARACİĞER FİBROZ VE SİROZU // B18.1-KRONİK VİRAL HEPATİT B, DELTA AJANSIZ ve fmf E85.0-HEREDOFAMİLYAL AMİLOİDOZİS, NÖROPATİK OLMAYAN ve bağcılardaki gastroentoroloji doktoru sende siroz başlamış dedi ve şimdi okmeydanı hakem hastanesi % kaç rapor verebilir arkadaşlar

Son düzenleme:
Her aldığım raporda hastalığım ilerlememesine rağmen farklı oran veriyorlar, sanırım zar atıyor drlar artık ne gelirse bahtımıza:cool:

yani doktorların insiyatifinemi kaldık siroz geçici bir hastalık değil ve ben çapadan takipliyim

enson gideceğin hastanenin vereceği rapor kesindir. seni hakem hastanesine sevk etmişler. rahatsızlıklarını iyice söyle doktorlara.

bu hastalıklardan dolayı vergi indirimi engelli raporu alan ve okmeydanı eah den rapor alıp emekli olan arkadaşlar varmı yazarlarsa sevinirim ve okmeydanı eah heyet doktorları ilgileniyorlarmı

okmeydanı eah hakem hastanesi olarak rapor oranımı düşürdü %30 verdi ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar bugün okmeydanı ea hastanesine rapor sonucumu almaya gittim ama hüsranla karşılaştım hakem hastanesi olarak %30 vermişler ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

şakir59

Düşük verildiğini düşünüyorsanız il sağlık müdürlüğüne itiraz edip başka hastaneye sevk alın. Oradanda aynı oranı alırsanız yapacak birşey yok.eğer 40 ve üzeri alırsanız son kez başka hakem hastanesine yönlendirileceksiniz.oradan alacağınız soNuç kesindir. Eğer son hastanede düşük çıkarsa,
6 ay sonra tekrar heyet raporu başvurusu yapabilirsiniz.

sayın @ozgurmeric74 gittiğim hastaneler 1. bağcılar eah %30 verdi sonra sağlık il müdürlüğüne itiraz ettim 2. bakırköy sadi konuk eah

gittim orada sonucu bana vermediler sağlık il müdürlüğüne göndermişler sonra sağlık ilmüdürlüğüde beni hakem hastanesi olarak

okmeydanı eah ne yolladı ama düşük oran verdiler bundan sonra ileride başvuru hakkım varmı

Ali selam, bende raporumu hakem hastaneden zar zor alabildim.

Taksim ilk yardım hastanesi %30, Okmeydanı %31, Şişli Etfal hastanesi %46 verdi.

Araştırmalarıma göre Şişli Etfal çok duyarlı yaklaşıyor, şansını bu hastanede de dene istersen.

Not: Okmeydanındaki doktor %50 oran yazarken karar veren doktor yüzüme bakıp %25 verdi, verdiğim sonuçları dikkate almadı bile.

Hasta olmamaya dikkat edecekmişim :) Geldiğimiz noktaya bak. Umarım raporunu tez zamanda alabilirsin.

sayın erckrgzl aynen dediğin gibi doktorlar oran vermemeye bakıyor benim gittiğim okmeydanı hakem hastanesiydi ben bundan sonra
hastaneye sağlık raporu için başvurabilirmiyim ve ne kadar süre geçmesi lazım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

şakir59

Geçmiş olsun Ali bey, bildiğim kadarıyla son rapor tarihinden 6 ay sonra kendiniz yeniden başka bir hastaneye başvurabilirsiniz.

Eğer Çapa'dan takibiniz yapılıyorsa, neden Çapa hastanesini denemiyorsunuz? Orası da engelli raporu vermeye yetkili bir üniversite hastanesi.

sayın Erdogan Er ve ozgurmeric74 teşekkürler yardımınız için ve bir şey daha sorucağım 6 ay sonra başvuracağım zaman sağlık il müdürlüğünemi ilkten baş vurcam hastaneye sevk etmesi için yoksa direk ilk yaptığım gibi hastaneye başvurayım daha öncekilerinde bireysel başvurmuştum en son okmeydanı hakem hastanesi %30 verdi

şakir59

İl Sağlık Müdürlüğüne başvurmayın Ali bey. Doğrudan sizin tercih edeceğiniz bir hastaneye başvurun.

Geçmiş olsun.

Erdoğan beye katılıyorum.istanbul eğitim araştırma hastanesi osmaniye polikliniği tavsiye ederim.ben oradan aldım.
Randevu alacağınız zaman yardımda bulunurum.

merhaba

osmaniye polikliğine randevu almak için size yardımcı olurum.diğer hastaneler 2-3 ay sonraya randevu verebilir. osmaniye farklıdır.

internetten alınıyor ertesi güne. nasıl yapıldığına dair bilgi verebilirim.

sağolun @ozgurmeric74 bey şimdi benim 6 ay beklemem gerekiyor o zaman ben sizinle iletişime geçerim yardımcı olursanız sevinirim

sayın @ozgurmeric74 bey bende şu şikayetlerde var onun için uyku testine girmem gerekirmi aşırı su içme gece sık idrara çıkma gece terleme eşim bu yönden benden şikayetçi bu yüzden bir yere misafirliğe gitmek istemiyorum sabah kalktığımda yastık ve çarşaflar terden ıslak oluyor evdede eşim hep terli çamaşırları balkona seriyor kurusun diye birde horlama var benden herkes şikayetçi horlamama bunlar için teste girmelimiyim ve nerede uyku testi yaptıra bilirim

horlama uyku apnesinin belirtisidir. ancak her horlama uyku apnesi demek değildir.burnunuzun durumu (kemik eğriliği veya et olması) sebebiylede horlayabilirsiniz.kbb hekimine detaylı muayene olmanızda fayda var.uyku apnesi dediğimiz hastalık seviyesine göre çok tehlikeli, uykuda nefes alamamaktır.ani kalp krizi yüksek tansiyon gibi hastalıkları tetikler.hatta uykuda ölüme bile sebebiyet verir. kişi uykuda nefes alamadığından beyin kişiyi devamlı uyandırır.

genelde hastalar çoğu zaman uyandığının farkında olmaz tekrar uyur.vücut dinlenemediği ve kaliteli uyku alamadığı için gün içinde uykusuzluk ve yorgunluk verir. çok idrara çıkma, çok su içme ve aşırı terleme şeker hastalığının belirtisi olabilir. size tavsiyem önce bir kan tahlili yaptırın şeker durumunuza baktırın. sonra kulak burun boğaz hekimine muayene olup uyku polikliniğine sevk alın.bir gece hastanede yatıp polisomografi testine göre uyku apnesi durumunuz belirlenir. ona göre hareket edersiniz.hafif-orta ve ağır seviyeleri vardır. hafif 5 orta 15 ağır 35 oran verilir. her şeyden önce sağlığınız gelir. eğer uyku apneniz varsa derecesine göre mutlaka CPAP VEYA BPAP cihazı ile uyumanız gerekir.

ben istanbul samatya hastanesini tavsiye ederim. ama öncelikle samatya hastanesi KBB UZM DR.TOLGA KIRGEZEN randevu alın. kendisi uyku hastalarına bakan hekimdir. ancak uyku polikliniğine 9-10 ay gibi randevu veriliyor.daha erken randevu veren bir hastane varsa biran önce gidin derim.

Sayin özgür bey beni bazi konularda aydinlattiniz tesekkurler özgür bey aşırı su icme gece terleme sık idrara çıkma şikayetleri için hangi bölüme çıkmam gerekir tahlil için

dahiliye randevusu alın tahlil isteyin.diyabet ile alakalı

Tamam teşekkürler

sayın @ozgurmeric74 bey bugün sizin dediğiniz gibi samatyada kulak burun boğaz doktoru tolga kırgezen e çıktım benden odyo testi ve uyku testi istedi uyku testi için gün verdiler mart a

şakir kardeşim sen raporu parayı pulu boş ver..bence bir an önce doktorlarla görüşüp karaciyer nakli ol hepatit+b siroza dönüşmüş..siroz hastalığı çok ciddi bir hastalık umarım farkındasındır..

6 aya gerek yok gidin sevkini alın tekrar heyete girin itiraza bile gerek yoktu itirazla ne ugraşıyorsunuz istediginiz hastanede girebilirsiniz

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Yeni rapor alabilmesi içğn en az 6 ay beklemesi gerekir siytem böyle..ancak il sağlık müdürlüğüne itiraz ederse farklı bir hastaneye sevk eder 6 ayı bekmesine gerek kalmaz

Umut112

nerenizden çıkarıyorsunuz bunu element uydurmayın
rapor yönetmenliginde yazıyormu 6 ay diye neye dayanarak böyle diyorsunuz elinizde resmi kanun varmı hastanenin keyfi uygulaması bu başkada bişey degil canları isterse hemen 2 ci defa heyete sokar

+ rapor yönetmenliginde örnek x hastanesinde heyete girdin puanı begenmedin canın isterse itiraz edersin canın istemezse tekrardan sevk alıp istedigin hastanede tekrar girersin rapor yönetmenliginde itirazdan bahsediyor fakat itiraz etmeden 2 ci bir hastanede heyete girebilirsin giremezsin diye bi hüküm bulunmuyor

senle tartışacak değilim..git araştır öyle yaz.bulunduğun ilin il sağlık müdürlüğüne git sor kanunlar nasıl işliyor gerekli bilgileri alırsın..

hakem hastanesine sevk yapıldıktan sonra süreli olan bir raporun bu hastaneden sürekli çıkma olasılığı var mı? (yani süreli bir rapora yapılan itiraz sonucu sürekli çıkabilir mi?)

bir rica: bu mesaja cevap verecekler varsa yazım imlâ ya dikkat etmeleri rica olunur.

Son düzenleme:
süreli raporun hepten iptalde olabilir tekrar sürelide çıkabilir..süreklide çıkabilir bu konulan teşhislede alkalı..ama herşey tabibiki heyet doktorlarında bitiyor tamamen insiyatiflerine kalmış

Merhaba. Benim uyku apnesi testinde hafif veya ağır diye bir ibare yok. Ahi değerim 15 ve %35 oran verdiler. Burada önemli olan konu şu, o bahsedilen hafif orta ve ağır ibareleri uyku bozukluğu hastalıkları için geçerli. Apne ise sendrom yani bir kaç hastalığın birleşmesi ile oluşan bir durum. Birde doktorlar bu konuda bilgisiz veya işlerine gelmiyor. Ben heyet için dolaşırken noroloji beni dinlemedi yüzüme bile bakmadı ama %35 oranı verdiler.

Üst Alt