Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz sonrası hakem hastanesine sevk edildim..?

Umut112

yani süreli rapor sürekliye de dönebilir diyorsunuz...

keşke iptal olsa da...ama sürekliye dönme tehlikesi varsa itiraz etmeyelim o zaman bilmem ki.

raporun süreliyse süresi bittiğinde zaten raporun iptal olmuş oluyor.yeni rapor başvurusu yapmazsın olur biter

Umut112

Ama 2 yıl süreli , 2 yıl bunu mu bekleyeceğim?

hoş ,sanırım bunu yapmak gerekiyor itiraz sonucu süresiz çıkarsa...

dostum sen neden bu raporu aldın ozaman.ilk baştan almasaydın...zorlamı heyete girdin

Umut112

hayır ama kararsızdım biraz son anlık kararla girdim heyete ...hoş olmadı tabi.

ozaman il sağlık müdürlüğüne git ben bu raporu ve aldığım maaşı hak etmiyorum diye dilekce ver..il sağlık müdürlüğü başka bir hastaneye sevk eder orası tekrar değerlendirir seni...ama sana şizofrene yakın teşhis koymuşlar.bu teşhise bir oran vermek zorundalar..sen en iyisi rapor süresinin bitmesini bekle bittiği zaman tekrar baş vuru yapma.süre bitince raporunda iptal olmuş olur

Umut112

bilmiyorum ki. bu raporla atanabileceğimi bilsem hiçbişi yapmam ama çalıştırılamayacağı işler kısmına "yoğun sosyal ilişki gerektiren işler,vardiyalı işler" yazmışlar ben matematik öğretmeniyim hadi vardiyalı olmaz ama yoğun sosyal ilişki ?

benim önerilerim bunlar😊😊istersen konuyu daha iyi bilen biriyle yüz yüze konuşun.şizoaffektif tanısı almışsın bu şizofrene yakın bir tanı.sağlık bakanlığının genelgesinde tedaviyle çalışabilir %45 tedaviyle çalışamaz 80.bu oranı vermek zorundalar.süreli yala sürekli kararını heyete girdiğinde heyet doktoru karar verir.

rapor oranı kac

Umut112

yok canım daha neler ...adli tıp allah korusun adli tıp la muhattap olmaktan veya adli vaka olmaktan

yani benim istihdamda evet yazıyor ama bu açıklamayı eklemiş olmaları sıkıntı yaratır gibi düşünüp korkuyorum biraz ama her nasıla zaten kpss ye çalışmak gerekecekti bakalım öğretmenlerin hepsini de alacaklar mı bide o var.

Aynen oralara hiç bulaşma.ALLAH büyük sana bir yolbir kapı açar mutlaka.hayırlısı olsun😊😊

Üst Alt