Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda araca dair değerlendirme yok. ÖTV'siz araç alımı için ne yapmalıyım?

Ata35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Selamin Aleykum benim %47 raporum var vergi indiriminddn yararlaniyom %18 ortapedik %35 suregen yani seker tansiyon rapor aldim raporumun arkasinda [/FONT]
[FONT=sans-serif]Ozel tertipatli araba uygundur ve H sinifi surucu belgesi alabilir degerlendirilemedi yaziyo vergi indiriminden yararlaniyom B ehliyetim var OTV DEN yararlanmak icin ne yapmam gerekiyo Yardimci Olurmusunuz[/FONT]

[FONT=sans-serif]Vergi indirimi engelli kimlik karti engelli istihtami engellilik oranini bildirir rapor[/FONT]

[FONT=sans-serif]Bunlarda ewet yaziyo[/FONT]

[FONT=sans-serif]Tertipatli araba uygundur ve H sinifi surucu belgesi Otv degerlendirilemedi yaziyo[/FONT]

Ata35

manuel vitesli aracı kullanmaya mani bir engeliniz olmalı ki araç alımında vergi avantajından yararlanabilesiniz.

Eğer bu durum varsa, buna uygun kısıtlama kodu içeren B-engelli ehliyet ve doğru ibarelerin olduğu engelli sağlık kurulu raporu ile araç alımında vergi avantajından yararlanabilmeniz mümkündür.

Üst Alt