Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda Çalışabilirlik değerlendirilmemiş. Atamada bu sorun olur mu?

arkadaşlar aile ve sosyal politikalar bakanlığından gelen mail şöyle

Hasan Hüseyin bey, Engelli sağlık kurulu raporunuzda istihdam edilemez şeklinde bir ibare olmasın yeterli bizim için…
Boş bırakılması veya istihdam edilebilir şeklinde yazması yeterlidir.
Bilgilerinize rica ederim.

yorum size kalmış

Baska kuruma sordunuzmu soran varmi bu kisimlarin nasil olmasi gerekiyo diye

Biri çıkmış bana atama memuru gibi kesin konuşuyor birde yahu söz anlamiyormusunuz gibi ibareler kullanıyor çok iyi biliyormuş gibi. Bu durumu bende sordum atanan bir sürü kişi ile konuştum. Ha raporunda calisamayacagi alan yazan kişi de vardı daha fazla istihdam kısmı ve çalışma alanı boş değerlendirilmemiş kişilerde vardı. Ve bunların söylediği açık ve net hiç bir sorun olmadı raporu verdik hastalıklar belli ona göre is verdiler ve başladık. Yeni rapor istenmedi diye. Ha bazı arkadaşlar var yeni rapor istenmiş bunuda duydum. Buda demek oluyor ki kurum ve Müdüre göre değişiyor bu kadar basit.

Biri çıkmış açık ve net bir şekilde şunu yazmış süreli raporlarda yeni rapor istenir diye. Neden insanları yanlış yönlendiriyorun? Bilmiyorsan yorum yapma. Ben kafamdan yazmıyorum süreli raporu olup atanan iki arkadaşım var ve hiç bir sorun çıkmadı. Ben bunu gerekli yerlerede sorum mail yolu ile ve bana hiç bir engel yok atandigi tarih itibari ile raporu geçerli olsun yeter dediler. Adam rapor almış iki yıllık atama geliyor. Hİç kimde bu rapor süreli yeni rapor al diyemez buna hakkı yok. Yeni rapor da alamazsınız zaten öncelikle o rapor tarihinin geçmesi gerek bunu biliyormusun sayın süreli rapor ile atanandan yeni rapor istenir denen kişiler. ..

Bu nasıl bir mantık adamın elinde rapor var iki yıl süreli atama geldi eee yeni rapor hastaneye gitse alamaz çünkü raporu var rapor süresi bittiğinde gel denilecek. Eee geriye ne olacak rapora itiraz edecek iptal ettirecek neden itiraz edecek ? Ya rapor süreli olduğu için çünkü başka itiraz sebebi yok itirazlar genelde oran az oldumu yapılır. Bir ikincisi kontrol gerektiren raporlar süreli verilir ve genelde ikinci kontrol zamanı o rapor surekliye çevrilir burda çok büyük siknnti yok...

Baştan dediğim gibi kurumdan kuruma fark gösteriyor. Rapor istenen az da olsa var genel olarak ama sıkıntı çıkarmayan çok direk kabul edip işe başlayan ben bunu gördüm atanan kişiler ile konuştum.

Çokta kasmamak lazım eğer yeni rapor isterlerse de ali verin canım hastalığın belli ise şüphen yok ise neden sıkıntı ediyorsun alırsın yani. Öyle uzun zamanda sürmez korkmayın. Hepimiz İnsanız ya adama durumu anlat atamam geldi rapor çıkarmam lazım 15 gün içinde güzel bir dil ile anlattimi herkes yardım eder 10 günde yeni rapor alırsın. Ha biraz zor ama dingil birine mi denk geldin çık baş hekimin yanına durumu izah et yine alırsın 10 günde raporunu hastalık belli şüphen yoksa korkma be güzel kardeşim ge dert etme her şey olacağına varır her şeyin hayırlısı. Allah her şeyin hayirlisini verdin, hayirlisini da gönlünüze razı eylesin.

ekpss sonuçlandığında

selam arkadaşlar hayırlı cumalar rabbim şu mubarek gün hürmetine herkesi sonuçlarda guldursun inşallah konu. ekpss tercih sonuçları kazanan kişi görev alacağı yere git meden önce tekrar rapor hastaneden çıkarıyormuyuz. Bazı arkadaşların bahsettiği
çalışabilir yazmıyor gibi bende çalışabilir çalışmaya bilir gibi birşey görmedim ozaman raporda bende rapor aslı kalmadı fotokopiside yok eğer sonuç olumlu olursa tekrar mı çıkarmam gerek rapor.

Atandığınız kuruma bağlı isteyebilir de istemeyebilir de.
Ben atandığımda memur istihdamı yazması gerekli denildi.
Sağlık raporumu İŞKUR vasıtasıyla çıkarmıştım 2010'da.
O yüzden memur istihdamına gerek yok dedi kurum bu rapor geçerli dedi.

Zaten rapor istenilse de bir problem olmuyor merak etmeyin

TKyeni rapormu istiyor ?

unvanına göre çalışabilceğib yeni bir yazımı yada rapormu almak gerek ?
gecen yıl istediği gibimi yoksa benmi yslnış anladım. beni aydınlatan biri olsa sevinirim.

Üst Alt