Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda hemşirelik yapmasında sakınca yoktur şeklinde ibare isteniyor!?

protezlihemşire1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben sağ diz üstü amputeyim yüzde elli raporum var stajda hertürlü serviste çalıştım.ortaokul hemşirelik mezunuyum sanırım hemşire olduğumuz için raporda hemşirelik yapmasında bir sakınca yoktur gibi bir ibare bulunması gerektiğini söylüyorlar ekpss ye daha ilk defa girdim raporumu değiştirirken bu ibareyi yazdırmam şartmıdır yada atanan diğer arkaşadlardan böyle bir şey istediler mi sırf bu yüzden atamamı yapmazlar diye endise içindeyim cevaplarsanız sevinrim

protezlihemşire

Raporda istihdam isaretli olacak.
Ayrıca çalışabilir ...yani ağır efor gerektirmeyen işlerde çalışır gibi yazılması gerekir.saglık bak böyle istiyor...sana tavsiyem sınav sonuçları açıklandıktan sonra yeniler raporunu.sureli rapor verirlerse zamanı uzatmış olursun

protezlihemşire

Süreli rapor sen almıyorsun.tekrar rapor alırsan sürekli raporun olsa bile..2.ci defa aldığın rapora süreli diyebilirler.benim 51 sürekli raporum vardı.istihdam boştu.yeni rapor aldım .hastalıkların arttığı halde54 olarak 2 yıl süreli rapor verildi.

benim raporum zaten süreli 2 yılda bir değiştiriyorum benim sorduğum şey o ibareyi eklettirebilir miyim yoksa uğraşırmıyım

İmroz19
atandıktan sonra durum bildiri raporu isteniyor herhalde orda mesleğe engel olup olmadığı yazılıyor diye biliyorum

ahmetycan

Ekleme yapan hastanede var yapmayanda keyfi uygulama çok.durum bildirir alsam ölümü diye direk bakanlığı ara bilgi al...keyfi uygulama yapılabiliyor.burada herkes bişey konuşur.bakanligi arayın bence

Üst Alt