Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporu yenilerken 2 yıl önceki polisomonografi (uyku testi) raporu geçerli olur mu?

benim kontrol muayenem seneye ben uyku apnesi ve göz tembelliğinden 2 yıllık rapor alabilmiştim acaba uyku apnesinin psg raporu 5 yıl geçerli olduğunu biliyorum sağlık kurulu tekrar benden uyku apnesi testi ister mi hastanede 2 gece yatıp psg raporu çıkarmıştım çok uzun sürmüştü o süreç zor oldu randevu almak mesele sonuçların çıkmasını mesele uzun zaman almıştı

osas (uyku apnesi ahi:77 ... %35 ) esansiyel tremordan(%20) ve yaygın anksiyete bozukluğundan(%25) balzahart ile %61 ile vergi indirimi alarak 09.04.2018 de emekli oldum

Ali bey merhaba bendede aynı hastalıklar mevcut terör bende heyecan yapınca stres yapınca oluyor nöroloji doktoruna gittim özel hastaneye anlattım durumu bana dideral verdi günde 2adet içiyorum ama yine yaşıyorum bu sıkıntıyı ama bununla ilgili bana bı rapor vermedi sağlık kuruluna sunmam için ben bununla ilgili evragi nasıl temin edebilirim bır yol gösterir misiniz

Üst Alt