Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Djkirpi
Teşekkür ederim
Raporum sürekliydi aynen onaylanmış.psikiyatri şizoafektif bozukluk tanısı.tam 3 ay da sonuçlandı.inşallah herkesin gönlüne göre olur. Djkirpi
Kardeşim senin raporun ne zaman gitti kaçla gitti.teşhiste ne yazılı.
Djkirpi
Hakem hastaneyse surekli olma ihtimali çok yuksek,inşallah hakkinda hayirlisi olur,çok yakin bi zamanda sonuçlanir diye umuyorum.evraklarda yigilma var diye soylediler.
Djkirpi - Ankaraya ulaşan Raporunuz Heyete Girdiyse Yaklaşık 10 - 15 Gün içerisin de Çıkıyor .
Benim tahminime Göre Kasımın Son Haftası - Aralığın İlk Haftası Gibi Belli Olur.
Umarım İstediğiniz gibi sonuçlanır , Şimdiden hayırlı Olsun.
Mrh.size bir sorum olacak benim osas %35 kalp %30 heyete girdim %54 e dusurduler sorum su osas icin sorun cikardilarmi hastaneye geri gondererek yani cpap cihazi kullanmasina ragmen tolere edemedi diye bir sey istedilermi
Mustafa Bey, 54'e düşürmemişler, baltazard formülüyle zaten 54 çıkıyor => 35 + (100-35) x 0,30 = 54,5 .
Osas'ta bir sorun çıkartmadılar. Heyet raporunuzda %35 verildiyse api değeriniz zaten yüksektir, neden sorun çıkartabileceklerini düşünüyorsunuz? Raporlarınızda bir eksiğiniz yoksa, pozitif düşünmek lazım.
20 eylülde raporum ankara ya ulaşmış son 1 aydır ne zaman arasam kurulda diyorlar sanırım daha çok bekleyeceğim
Onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun raporlarını ankara ya ne zaman ulaşmıştı tarih bilgisi paylaşırsanız en azından bizlerde takip edebiliriz tarih sıralamasını
Yorumlara bakıyorum farklı şeyler yazılıyor benim tek düşüncem raporumda eksiğim yok osas tekrar muayeneye gönderirlermi 2 kez yattım 2.si uygun cihaz için kalp rahatsızlığı + osas sizce onaylanırmı tşk.ediyorum cevap verdiğiniz için
Epilepsi hastasıyım 1990 yılında şişli Etfaldan %65 rapor aldım vergi indirimi için ankaraya gönderdim %20 olarak geldi çalışıyorum diye itiraz etmedim
2017 yılında raporum yenilendi tarihi eski diye yeniledim onu ankaraya gönderdim sonuç nasıl olur
nasıl bi süreç takip etmeliyim birde itiraz süresi var mı çünkü hiç itiraz etmedim gelen rapora
Ağustos ortası gönderip te raporu onaylanan varmı? Temmuz ayı gönderdildi diye söylemiti vergi dairesindeki çalışan. Ağustos ve Eylül 1-2 ay bulur demişti.
Arkadaslar suan kurul agustos sonuna gelmistir zaten bayram tatili vardi bi 10 gunluk bosluk oldugu icin artik agustos sonundalar bende 18 agustosta vermistim 28 agustosta gonderildi ankaraya suan benimki kurulda
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi