Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Djkirpi
Teşekkür ederim
Raporum sürekliydi aynen onaylanmış.psikiyatri şizoafektif bozukluk tanısı.tam 3 ay da sonuçlandı.inşallah herkesin gönlüne göre olur.
Djkirpi
Kardeşim senin raporun ne zaman gitti kaçla gitti.teşhiste ne yazılı.

34şaşkın66

Benim rapor 28agustosta gitti bende
Kronik bobrek yetmezligi %40
Seker+tansiyon%28
Bel+omur fitiği %14
Mitral yetmezlik %10
Mide operaayonu%10
Norolojik polinoropoti%5

Bunlarin hepsinden hakem hastanesinden 1 yil sureli %72 aldim. Umarim suresiz onaylanir raporum.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Djkirpi
Hakem hastaneyse surekli olma ihtimali çok yuksek,inşallah hakkinda hayirlisi olur,çok yakin bi zamanda sonuçlanir diye umuyorum.evraklarda yigilma var diye soylediler.

Gunlerdir bende ulasamiyordum ankaraya bugun sabahtan ulastim 28 agustosta giden raporum kuruldaymis sadece bu cevabi aldim

Djkirpi - Ankaraya ulaşan Raporunuz Heyete Girdiyse Yaklaşık 10 - 15 Gün içerisin de Çıkıyor .
Benim tahminime Göre Kasımın Son Haftası - Aralığın İlk Haftası Gibi Belli Olur.
Umarım İstediğiniz gibi sonuçlanır , Şimdiden hayırlı Olsun.

Mrh.size bir sorum olacak benim osas %35 kalp %30 heyete girdim %54 e dusurduler sorum su osas icin sorun cikardilarmi hastaneye geri gondererek yani cpap cihazi kullanmasina ragmen tolere edemedi diye bir sey istedilermi

Mustafa Bey, 54'e düşürmemişler, baltazard formülüyle zaten 54 çıkıyor => 35 + (100-35) x 0,30 = 54,5 .

Osas'ta bir sorun çıkartmadılar. Heyet raporunuzda %35 verildiyse api değeriniz zaten yüksektir, neden sorun çıkartabileceklerini düşünüyorsunuz? Raporlarınızda bir eksiğiniz yoksa, pozitif düşünmek lazım.

0312 415 32 17 saat 14,00 ta baktı tc istedi ankarada kuruldaymış bu numaradan ulaştım

Sonu 18 numaradan 16:30 da ulaştım 8 temmuzda verdiğim raporum olduğu gibi onaylanmış. Darısı bekleyenlerin başına..

Çok şükür elhamdülillah benimde onaylamış bir hafta ön güne gelir dediler darısı bekleyen lerin başına

7Yedi7sav

Hadi hayirlisi olsun. Arkadaslar sureli veya suresiz diye bir ibare varmi sizinkiler surelimiydi? Sureli gidipte suresiz gelen varmi?

Ertugrul Aydın

20 eylülde raporum ankara ya ulaşmış son 1 aydır ne zaman arasam kurulda diyorlar sanırım daha çok bekleyeceğim

Onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun raporlarını ankara ya ne zaman ulaşmıştı tarih bilgisi paylaşırsanız en azından bizlerde takip edebiliriz tarih sıralamasını

Arkadaşlar bugün ankara ya ulaştım ağustos 20 deymişler tarih olarak böyle bir bilgi verdiler

Yorumlara bakıyorum farklı şeyler yazılıyor benim tek düşüncem raporumda eksiğim yok osas tekrar muayeneye gönderirlermi 2 kez yattım 2.si uygun cihaz için kalp rahatsızlığı + osas sizce onaylanırmı tşk.ediyorum cevap verdiğiniz için

Bence kontrol edin sizinki sonuçlanmıştır

mustafa1975
Bende de osas var bende bekliyorum sonucu paylaşırım buradan sizinle

3 yil sureli leydi öyle onaylanmış pskiyatri rahatsızlıklar sureli oluyor

Epilepsi hastasıyım 1990 yılında şişli Etfaldan %65 rapor aldım vergi indirimi için ankaraya gönderdim %20 olarak geldi çalışıyorum diye itiraz etmedim

2017 yılında raporum yenilendi tarihi eski diye yeniledim onu ankaraya gönderdim sonuç nasıl olur

nasıl bi süreç takip etmeliyim birde itiraz süresi var mı çünkü hiç itiraz etmedim gelen rapora

Ağustos ortası gönderip te raporu onaylanan varmı? Temmuz ayı gönderdildi diye söylemiti vergi dairesindeki çalışan. Ağustos ve Eylül 1-2 ay bulur demişti.

Arkadaslar suan kurul agustos sonuna gelmistir zaten bayram tatili vardi bi 10 gunluk bosluk oldugu icin artik agustos sonundalar bende 18 agustosta vermistim 28 agustosta gonderildi ankaraya suan benimki kurulda

W_surf52

Telefonla aldim bilgiyi benimki kurulda ee forumdada agustos basinda gonderipte sonuc alanlar var dediklerimin saglamasi bunlara bagli

Djkirpi

Bende 18 ağustosta verdim vergi dairesine ve 6 eylülde ulaşmış. Bu durumda benim raporda içeride olabilir. Telefonla ne zaman görüşmüştün.?

Üst Alt