Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bu kurul neden haftada 2 gün toplanıyor bilen varmı. Yada tahmini olanlar varmı. Virus cogalmaya başladı. Ruh halim yine alarm vermeye başladı.

Bu kurul kanunlar bu şekilde yazıldığı için haftada iki gün toplanıyor.Ama şöyleki kanun çıktığında ayda belki 3-5 bin başvuru yapılıyordu şimdi ise ayda belki 30-40 bin 10 yıl öncesiyle şimdi bir olamaz sostem ona göre güncellemesi gerekiyor kendini

Veya Ankara.İstanbul.İzmir gibi 3 büyük şehre bu yetki verilmesi ve daha pratik çözümlenmesi ben Denizliden en yakın İzmire gidiyor olması gerekiyor ama zorr

Eften püften sorunlara medya yönelebiliyor ama bizim bu işle ilgilenen yok. Çokmu çaresiziz. Hiçmi yapılacak birsey yok. Haber kanallarınamı yazsak ne yapsak diye kafayı yicem

Eften püften sorunlara medya yönelebiliyor ama bizim bu işle ilgilenen yok. Çokmu çaresiziz. Hiçmi yapılacak birsey yok. Haber kanallarınamı yazsak ne yapsak diye kafayı yicem

Bende aynı şeyi düşündüm. Magduriyetimizden kimsenin haberi yok. Haber kanalları, twıter, falan biraz kendimizi ifade etsek, belki daha farklı olur

EYT SYDD (Emeklilikte yaşa takılanlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği) belki yardımcı olabilir iyi bir konuşmacı arasa derdimizi daha iyi anlatır.

Telefon 0212 220 75 20
Telefon 0536 777 88 74

birde not düşmüşler

Lütfen her zaman aramaktan çekinmeyin!

Gündeme getirilebilir diye düşünüyorum sosyal platformlarda her zaman aktifler.

Belli konu başlıklarıyla derdimiz anlatılabilir.

Sürelerin çok uzun oluşu sanırım en eski 8 ay oldu.

Kurul üyelerinin tahir ve serkan kardeşimizin dediği gibi eski metodla hala haftada 2 gün toplanıyor oluşu.

başka aklınıza gelen olursa sizde listeye ekleyebilirsiniz.

Bu sitede 2011 yılında yapılan bir yorumda gördüm kurul toplandığında maksimum 2000 dosyaya bakabiliyormuş yıl 2020 pek mesafe katetmemişler gibi :)

Çok haklısın göksel. Birseyler yapmalıyız. Geçinemiyoruz. Çalışamıyoruz cogumuz bu durumda. Hele ben yürüme zorlugu denge kaybı sol el zor kullanıyorum durumum kısmi bagımlı geciyor2023 te. Normal emekli olacaktım bu hastalıga yakalandım kafayı yedim yiyecegim. En son care ankaraya gidip o binanın önünde kendimi yakacagm sizede faydam olur

Tüm kanalların whatsapp numaraları aşağıdadır. Google dan buldum. Ulaşımda en kısa yol bence. Tamam salgın nedeni ile sıkışıklık durumu söz konusu lakin bizde sağlık sorunlarımız için rapor aldık. 6-12 ay arası engelliyi bekletmek hoş değil. Dediğim gibi Cumhurbaşkanımızın konudan haberi yoktur ama haberinin olması elimizde.. saygılar....

https://www.google.com/amp/s/www.ne...elerin-whatsapp-ihbar-hatlari-2018-33436h.htm

Buyrun arkadaşlar hep beraber... sesimiz biraz gür olmalı...

Diğer iletişim bilgileri de (mail-telefon-vs) aşağıdadır. Hep birlikte sesimizi duyurmalıyız. Tabi kırıp dökmeden, güzel güzel, bu kötü dönemde ekstra mağduriyetimizi anlatabilmeliyiz. Haklı konumda iken haksıza düşmeden. Diğer türlü gündeme gelme ihtimali yok.

TV Kanallarının İletişim Bilgileri

Haydi arkadaşlar sesimiz gür çıksın....

Nisan başında yazmışım. Benimde 6 ay oldu...

Serkan kardeşim beni arar misin bende de denge problemim var 5072952567

Benim beyinde lezyonlar varmış. Plaklar varmış. Beyin sapı boyun ve beyin motorunda oluşan hasarlar varmış 3defa beyin emarına soktular hızla ilerlediğini gördüler 6ayda bir ocrevus ilaç veriyolar damardan 16saat sürüyor. 4üncüyü agustosta verecekler. Konan teşhis ppms Benim durumum bu. Aramamı istersen ararım. Bildiğin tipik engelli biri oldum. Halk arasında beyin özürlü diye arkadaşların söyler ya işte gercege döndü bende

Fox tv fatih portakal soruna değinmesi için aşağıdaki yazmış olduğum bilgiyi şimdi paylaştım.

Merhabalar.

Ben bir engelli birey olarak ve tüm engelli kardeşlerimiz adına
sizden haber bülteninizde bir konu hakkında değinmenizi talep ediyorum. Ben engelli bir vatandaşım geçen sene raporumu aldım ve vergi indirim belgesi için ankara merkez sağlık kuruluna gönderdim. Gönderimin üzerinden 8 ay geçti hala bir gelişme yok. Bazı arkadaşlarımın 9 ay oldu. Öğrendiğim kadarıyla merkez kurulu haftada 2 gün toplanıyormuş eskiden beri sistem hep böyle. Fakat ilk kurulduklarında bakacakları dosya sayısı bugüne göre daha az, fakat nüfus artması hasebiyle bakacakları dosya sayısında artış olmasına rağmen, kurul hala haftada 2 gün toplanıyor ve ve şuan birikmiş 50 bin dosya olduğu haberlerini paylaşıyor arkadaşlarımız.Engelli bireyler olmamızdan kaynaklı maddi ve manevi sıkıntılar içindeyiz. Sizdem ricam Fatih portakal beyin bu konuyu haber bülteninde gündeme getirmesidir. Saygılar sunar şahsım ve tüm engelli arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Oturup beklemekle bişey elde edemiyoruz. Ağlamayan çocuğa kimse emzik vermiyor. Engellide olsak evimizden çıkmadan da yapabileceğimiz bazı şeyler var bunları sonuna kadar kullanalım ulaşabileceğimiz telefon mail ne varsa haber sitesi olur twitt olur yazmaktan imtina etmeyin. Hakkını aramayada kimse hak vermiyor.

Merhabalar ankara engelli merkez kuruluna yolladıgımız raporlarımız 6ay 7ay 8ay9ay olmasına ragmen sonuçlar gelmemiştir. Ben ve diğer engelli arladaşlarımızın sizden istekleri bu konuyu gündeme getirmenizdir. İçinde bulundugumuz bu pandemi sürecinde cok madur olduk. Ben ve benim gibi diğer engelli arkadaşlarımız için bunu rica ediyoruz. Teşekkür ederim. Yazdımmm

Merhabalar ankara engelli merkez kuruluna yolladıgımız raporlarımız 6ay 7ay 8ay9ay olmasına ragmen sonuçlar gelmemiştir. Ben ve diğer engelli arladaşlarımızın sizden istekleri bu konuyu gündeme getirmenizdir. İçinde bulundugumuz bu pandemi sürecinde cok madur olduk. Ben ve benim gibi diğer engelli arkadaşlarımız için bunu rica ediyoruz. Teşekkür ederim. -ihbarhatti.org ile gönderildi.

Çok iyi 49serkan

Diğer üye arkadaşlardan da ricam sorunlarını dile getirmeleri ve hakları için mücadele etmeleridir sayı ne kadar çok olursa etkileşimde büyük olur.

Göksel senin gibi karizma yazamadım. Bukdr oldu. Ama yazdım sonıçta bişeyler

Aydınnnnn sesin cıkmıyor sonucun geldimi yoksa., :) hadi sende ihbar yaz. Yada ankarada yaşıyorsun git birilerinin canının sık. Mesela merkez kurulu üyesinin:)

Serkan selamlar kardeşim biraz işlerim vardı bugün ben yarin gideyim biraz ortalığı karıştırayım size bilgi veririm öğleden sonra giderim oradanda size bilgi veririm

aydın44

Allah senden razı olsun kardeşim. Biraz ısrarcı ol. Tam net bilgiyi öğrenmeye calış. Senden haber bekliyecegiz.

s.a arkadaşlar bende a haber ihbar hattına yazdım inş işe yarar hepimiz için bir umut ışığı olur 3ay önce ist vergi dairesini aradım 2 ay daha bekleyeceksin dedi 4 gün önce yine aradım yine aynı cvp 2 ay bekleyeceksin dedi yani oyalıyorlar

Güngör a haberemi yazdın yaktın bizi o halde 😄😄😄😄😄 engelliler çok mutlu diye başlık atarlar vallahi kardeşim

Muratesesliyi aradım uykuapneası hipertansiyonu varmış baş dönmesi denge kaybı genelde kulakla ilgili. Beyin Mr cekilmiş bişey yokmuş. Allah şifa versin murat kardesim. Subatta yollamış bekleyecegiz kardesim. Sende ihbar yazarsan iyi olur.

aydın 44 kardeşim artık gitti mesaj hayırlısı inş sildim ama okunmuş mesaj herkes bir kanala yazsa daha iyi olur

mehmet 34 orayada yazarızda fatih portakalın kafası yerinde değil bu aralar ondan yazmadım😀😀

Arkadaslar bende foks a yazdim az once ne kadar cok yazarsak yayinlamasi o kadar cok olur sadece bi kanala yogunlasalim o kadar cok gondemeliyizki anca ole yayina gelir

Şu veya bu. Yazında 2veya 3 kanala birden yazın. Ben 2kanala yazdım. Yetti artık. Muhallaktayız. Şahsen ben araftayım. O ince cizgiye yaklaştım. Denge kaybı oldugu için heran düşerim diye korkuyorum. Yazalım arkadaslar kimse cekinmesin. Hayat bize daha ne yaşatabilirki.

Üst Alt