Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ertugrul Aydın

Yani raporun tekrar sana dönecek hastaneden evrakları tamamlayıp göndermelerini bekliycen ve sonuçta 3 ay daha geriye atıyor bu olaylar bilgine.

Kral men

E nabızı e devlet gibi teline yükleyip e devlet şifrenle giriş yapacan...

denizmm

Deniz hanm suan raporlara onay ya da ret karari yok eksik evrak adinda, karar verilemedi adina.raporlarin cogunlugu geri gonderiliyor,basima geldi o sansli kisilerdenim malesef...

Ben Az Önce Aradım Raporun Yazımı Bekleniyor Anladığım Kadarıyla Heyetten Çıkmış 20 Günü Bulur Dedi Yalnız Oran Hakkında Hiçbir Bilgi Vermedi Memur Bey Bekleyeceğiz Artık Hayırlısı

Şimdi aradım. Şansımı denemek istedim ama maalesef hala yazım aşamasında eksik evrak görebiliyormusunuz diye sordum ancak yazışma bittikten sonra belli olur ekranlarımıza düşer dedi.

Deniz senin raporda hastalığın açıklamasında benimki gibimi yazıyor? Yukarıda paylaşmıştım tanı sonucunda ne yazdığını
Salı 23 Nisan kurul yok 25 Nisan Perşembe var.

Ranger76
Benimde %50 sürekli. Siz evrak olarak neler göndermiştiniz?
Ben verdiğim evraklar
1.kimlik fotokopisi
2.heyet raporu aslı gibi
3.işe giriş bildirgesi.
4.ve orada doldurulan formu doldurup verdim.

Bende kroner arter klas 2 oran 30 verildi
Tip 2 den 20 aldım

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shaky34
raporda stent takıldı diyemi yazıyor

Ranger76
benim rapor kardiyoloji yanında koroner arter ef 50 sadece bunlar yazıyor raporu vergidairesine verirken ameliyat raporu vs ire istiyormusunuz diyince gerek yok sadece rapor ve diğer işle ilgili evraklar yeterli dendi bu arada 31 Ocak Ankarada evraklar

denizmm
geçmiş olsun benim klas 3 oran 50.cetvele baktığımda heyet doğru oranı vermiş cetvele göre inşallah gittiği gibi gelir hepimizinki

3 damara nasıl kals2 veriyorlar anlamadım. normalde klas3 olması lazım.

aynı evraklar gitti . anlamadığım anjiyo ve ameliyat raporları istenmedi acaba bunları sağlık Bakanlığı'nın sisteminden mı görüyorlar e-nabızda herşey açık olarak yazıyor kullanılan ilaçlara kadar

Sizlerinki tek haatalık mı acaba [emoji849] benim oran size göre az kaldıı

benim kalp yüzde 50- hipertansiyon yüzde10- hiperlidemi yüzde 10 baltazard la yüzde 60 oldu toplamda

Gecmiş olsun Kalp derken ameliyat mı oldunuz ki oran verilen oran yüksek de [emoji848]

yok ameliyat değil anjiyo ve sonrasında tek damara stent. ama 2 damarda yüzde 5o tıkalı olduğundan yüzde 50 verdiler

Hadi yaa benim nerseyse 3 damar da biri tam 100 de 100 tıkalıydi diğerleride 80 ile 90 hepsi açıldı stent var şimdi üç damarda resmen ölümden döndüm bana 30 verdiler [emoji849] garip demekki bu oranlarla alakalıda geri dönüş olabiliyor evraklar az yada işte bu çok diye

Gecmiş olsun

Benimde sadece kalp, %50 oran var bendede...EF oranı var ona bakılıyor puan verilirken...

Haklısınızz bunu unutmuştum..

Bende hep stent veya damar sayısına göre veriliyor diye düşünüyordum sonra doktora sordum o söyledi banada...

Anladım şükür ben o kadar değilimm demek ef yi yükseltmek için alıç sirkesi cok kullanmıştım suan ki durumu bilmiyorum acıkcası

Epikriz dosyalarında yazar hangi işlemler yapıldığı..

Üst Alt