Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bende ulaştım kurul araliga baslamiş .kasım ayı cok fazla muracat varmiş.kurul ve personel tam kadro calisiyolarmis.aralik 1aya biter dedi.ocakta istanbuldan az varmis.yogun calisma varmis.

Serkan kardeşim şimdi görüştüm sanırım Emin’e hanım benim %43 sürekli raporum onaylanmış dün vergi dairesine gönderilmiş

Aydın hayırlı olsun geldi galiba sonunda darısı bizlere inşallah. Birde hangi numaraları arıyorsunuz?

bugun tekrar goruştum raporum onaylanmış imzayı bekliyormuş basvuru tarihim 08/10/2019 eviste gorunen tarih 14/10/2019 ankaraya varış tarihi 11/11/2019 yani anlicaniz başvuru tarihi yada evisde gorunen tarih in hic onemi yok ankaraya variş tarihi onemli benim evragim tam 34 gun sonra istanbul vergi dairesinden ankaraya gitmiş bi kac gun daha sabredecem tüm bekleyen arkadaşlarin hakkında hayırlısı olsun hayırlı gunler

aydın44

Hadi gözun aydın kardesim.bak dedigim ciktı.haftaya kesin demiştim .suresizmi onaylanmis

göksel75

+903124153259 goksel ara açıyor teli

Arkadaşlar çok teşekkür ederim sağolun darısı sizin başınıza eger dogru ise dün itibariyle vergi dairesine gönderilmiş işyerime ne zaman ulaşır bilmiyorum benim başvuru tarihim 13 Kasım 2019

Gelişme oldukça buradan bilgi verecegim arkadaşlar

Serkan kardeşim şimdiye kadar ilk defa düşüre bildim heyecandan birşeyler soramadım raporum durumu hakkında bilgi almak istiyorum dedim bayanda TC den bakıp %43 sürekli olarak onaylanmış dün itibariyle vergi dairesine gönderilmiş dedi

Ankara ya ulaştım rapor onaylanmış 5 kasım 2019 gidişi %55 süresiz birkaç güne izmire gönderilir dediler. Darısı tüm arkadaşların başına süreç hakkında bilgilendirme yaparım arkadaşlar

Aydın cok sevindim.burası canlanmaya başladı.hadi bakalım darısı bize

Ugr35

Hayirli olsun kardesim

göksel75

Ptesi cuma demisti aradigimda.aradinmi göksel numarayi vermistim

Ugr35

Hayırlı olsun kardeşim.

49serkan

aradım fakat aradığınız numara cevap vermiyor diyor. Birde çalıyor sonra telesekretere bağlıyor ordan dakikaları götürüyor.

Arkadaşlar inşallah herkesin sonucu olumlu olarak tez zamanda çıkar

Bir sorum olacak sizlere vergi dairesinden işyerime kaç günde gelir acaba bilgisi olan varmı

raporu onaylanan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına inş

Arkadaşlar 18 kasım/izmir benim başvuru.
Şimdi Ankara ile konuştum.
10 kasıma kadar müracaatı olanların sonuçları sisteme girilmiş. Ekrandan bakıp onaylanır, onaylanmadıgını söylüyor.
Önümüzdeki hafta yani ay sonuna kadar. Kasımı komple bitireceklerini, bu dogrultuda talimat oldugunu söyledi.
Az kaldı arkadaşlar, inş. Bekleyen herkesinki çıkacak. Az kaldı. Ya sabır.

Ugr35

10 kasıma kadar olanların sonuçları sisteme girilmiş, bakıp bilgi veriyorlar. Benimki 18 kasım. Haftaya, ay sonuna kadar, kasımın tamamının sisteme girilmesi adına talimat varmış. Sizinki haftaya çıkar dedi. İnş.

Aydin hayirli olsun bence evraklarin isyerine gelmesini bekleme git elden al en gec ayin 28 29 gibi evraklari sesekaya verirsen 1 ay kardasin

Ben istanbul aksaray vergi dairesine sordum gelirsen elden alabilirsin dediler çünkü bazen iyerine gitmesi gec gidiyor

Üst Alt