Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Raporu onaylanan arkadaşlara hayırlısı olsun darısı bizlerin başına diyelim, beklemeye devam....

aydın44

aydın 44 amin inş kardeşim çok zor bir süreç oldu benim 2 yıllıktı eylül 19da biryıl olacacak rapor inş bizimkilerde süresiz gelir

Rapor u onaylanmış olan arkadaşlar a hayırlı olsun inşallah bize de sıra gelir Ocak 20 Ankara ya varış

ali48

Geçmiş olsun benimde onurgamda en büyüğü 2santim olmak la beraber 3 .4 tane hemanjiyom yani iyi huylu damar tümörü var ortapedi buna bir oran vermedi ama sormadım da veriliyormu diye senden ricam eğer veriliyorsa banada bilgi verirmisin ogrenirsen

Ben ortapedi doktoru bunun herkezde ve her yerde olabileceğini söyledi ve üstünü kapattı yani ben bilgi alamadım bilen varsa yada öğrenen olursa bilgi verirse sevinirim

İyi huylu olduğu zaman doktorlar pek onemsemiyor

Raporu onaylanan arkadaşlar gözünüz aydın 22 Kasım bekliyoruz bizde

hayırlı olsun arkadaşlar belki bizim raporda çıktı ama ankarayı düşüremedim benimde 31 ekim hayırlısıyla bekleyen arkadaşların raporları gelir

Teşekkürler arkadaşlar darısı size inşallah evrak elimize geçene kadar inanasım yok

Başvuru tarihi 10 kasıma kadar olan arkadaşlar, ankarayı arayın. Zor cevap veriyorlar ama veriyorlar.
10 Kasım, a kadar olanlar sisteme işlenmiş, % ve durumu söylüyorlar. Arayın rahatlayın. 10 kasımdan sonrası yarın ve öbür hafta devam.
Şahsi fikrim kasımın tamamı, on güne biter, telle sonuç ögreniriz. Yazışma süreci gene en az 15 gün diyorum.
Yüzdük yüzdük karaya geldik. Max. 20-25 güne kasımın tamamı mutlu sona ulaşacak inş. Sadece SABIR

herkese hayirlisi olsun demekki cabalarimiz bosa degilmis bir seyler degismis olmasi ne guzel insallah temmuzun sonuna kadar subat mart aylari haric e tebligatlar gönderilmis olacak
gerisi Allah kerim

nissaca

Bende öyle düşünuyorum.hizlandilar sanırsam.temmuz sonu en fazla agustos ortaları ocak biter digerleri biraz daha bekler.

arkadaslar ulaşamayanlar normal ev hattindan arayin o zaman telefonlara bakıyorlarmış şansınızı deneyin

Arkadaşlar @49serkan verdiği numara düşmezse 0 (312) 415 32 94 nolu numarayıda arayın bu numarayı Emine hanım verdi 0 (312) 415 32 59 nolu numaraya bakan bayan.. Sabahtan hiç düşüremedim öğleden sonra 2 sonrası Cevap veriyorlar ama 20-30 aramada 4:29 bugün aradım açtılar telefona bakıyorlar bilginize

İyi haberler Almanız dileğiyle

Selam arkadaşlar bende %41 sürekli raporumla vergi indirimine başvurmuştum 20.11.2019 Ankara gidiş evis de site de verilen numarayı aradım ve bayan çıktı ve isim Soy isim aldı çıkmış sonucunun sonra başka bir sisteme bakayım kesin söyleyeyim dedi söylememiz de yasak aslında ama aynı oranda süresiz onaylanmış dedi dedim yanlışlık yok umarım sevine bilirmiyim dedim sevin dedi hayırlı olsun sonucu çıkanlara çıkmayanlar da twz zaman da sonuç alır

Ben de bugün Ankara'ya ulaştım, Emine Hanımla görüştüm, (4 Aralıkta %78) Gönderilen raporumun akıbetini öğrenebilir miyim dedim? Kendisi sistemden baktı ve şuan henüz kurula girmemiş ama Aralık başladı girecektir dedi. Kasımlar bu hafta bitiyormuş, çok yoğun çalışılıyormuş ve üzerlerinde biraz bu konuda baskı varmış.

Oranım yüksek olduğu için not aldı (oranı yüksek ve kanser hastalarına öncelik tanındığından bahsetti) ben ilgili birime ileticem ama yoğunluktan dolayı öncelik durumuna pek dikkat edilmiyor , zaten az kalmış biraz daha sabredin dedi.

Akabinde ben sizi ilk defa arıyorum ama engelliler.biz sitesinde popülersiniz, yardım sever ve çok nazik biri olduğunuzdan bahsediliyor bilginiz olsun dedim. Gıyabınızda hepinize teşekkür etti. :)

Bu aradığınız numaralar hangi zamanları düşüyor ben arıyorum hiç bir zaman bir cevap veren olmadı daha.

Kaderdaşlarim az önce Ankara yi aradım 1 Kasım da 86 süresiz giden raporum 63 süresiz onaylanmış arayın sık sık bakıyor lar inşallah herkesin gönlüne göre olur

Göksal Sazak

Hayırlı olsun kardesim.durumumuz bu işte.sevinmeyi bile beceremiyoruz.hak etmedigimiz muamele görüyoruz.engelli oldugumuza seviniyoruz.yazık bu topraklara adaleti getirmiştik.şimdi duruma bak.engelli oldugumuza sevinir olduk.Allah yardımcımız olsun.

Ender55

Hayirlı olsun kardesim.darısi bizlere.

Bende biraz önce görüştüm ankarayla 27 kasım yazılmamış dedi orani sordu not aldı haftaya büyük ihtimal yazılır dedi

Yenilememi sizinki

günaydın .
dün saat 17.00 gibi görüştüm.
kasım ayının sonları gelyormuş
herhandi bir hastalıktan dolayı öne alma durumunu sordum
sadece 3.ve 4. evre kanser hastalarına öncelik veryorlarmış bilginiz olsun.
herkese hayırlı haberler.
bu arada benim gönderi tarihim 05.02.2020
Allah sabırlar versin

Arkadaşlar bende şimdi görüştüm 4 kasımda giden raporum gittiği şekli ile yüzde atmış iki süresiz onaylanmış yazısı yazılmış haftaya süreci takip edebilirsiniz dedi hanımefendi inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar gelir

Üst Alt