Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Geln arkadaslara hayirli olsun oncelikle arkadas 10 kere tel biraktim bize ne donen var aradigimiz cvp veren var bunlar nasil bir gorev anlayisla calisiyor anlamis degilim.kardesim eksik evraksa 10 ay niye bekletiyonuz allahinizdan bulun.tabi ankarada dayimiz olsa sonuc farkli olurdu 2 gunde bile gelirdi.
yahu bu nasıl iş akıl sır erdirilmiştir
ekim kasım aralik ocak bekliyor fakat şubat geliyor
gelen arkadaşlara tabikide sitemimiz yok onlar adına bizde seviniyoruz hayırlı olsun bizim sitemimiz sisteme
hayırlısı inş 20 ocak bekleyeme devam
nissaca
haklisin kardesim inşallah tez zamanda gelir
birde gelir idaresi başkanlığına bilgi edinme dilekçesi yazın bilgi edinme kanun kapsamında evrakınız ile ile ilgili açıklamayı 15 gün içinde gelmesi gerekir cimer üzerinden değil gib üzerinden
10 subatta gelen arkadasla hastaliklarimiz hemen hemen ayni bibhepetit yok bende agir osas suat seren gogus hastanesinden hiper tansiyon diabet gunde 4 tane insulin yapiyorum ayaklarda noropati astim kolestol %66 2 yil sureli verdiler.aralik 3 ne gore bekliyor anlamis degilim.butun raporlarda gitti
İlk başvuru tarihi 01/08/2019 eksik evrak ankara ulaştığı tarih 17/01/2020 cimer ve kamu denetleme kurumu şikayet bulundum boş beklemeye devam bizi nasıl böyle kıvrandığınız gibi mevlâmda sizi kıvrandırsın daha beter etsin inşallah bu arada evrağı gelen arkadaşlara hayıırlı geçmiş olsun
Tarıkbülbül
Tarik sana bir sey diyen yok senin icin hayirlisini dilerim.Emine hanima da gelince kardes 1000 kere aradim 1 kere cikti 40 gun olacak100000 kerede daha ariyoruz o telefon bir turlu acilmiyor
yanlis anlamada en azindan 4 bin maaasi vardir emine hanimin 4bin tl diyorum.bizim halimiz ortada kardes kurunun yaninda yasida yakarim biz topluca yakiyorlar baksana bize aralik 4 diyorum aralik 4...
Doğru düzgün bizimle ilgilenen bir tek Emine hanım var en sonunda onu da bıktıracağız .Ayrıca 59 la biten telefnda çıkan Emine hanım müdür sekreteri ve elinden geldiğince ilgilenmeye çalışıyor görebildikleri kısıtlı Eğer yazılarımız yazıldıysa kşm yazdıysa onu göryor ve ondan bilgi alıyor.Tek yapabildiği eğer müdürün sistemine e-imza düştüyse onu imzalattırabiliyor
Emine hanım değil derdimiz aslında oradaki herkez insan 9ay bekliyor oldu deniyor sıradan hepsi gönderilecek diyor ama kimseye ulaşılamıyor insan salak yerine konuyor oyalama politikası bunlar gelenlere çok sevindik ama bizim sitemimiz adalete kimseye ulaşamamak hakkın olanı alamiyorsun bekliyorsun her kapı kapalı sadece gülüyorum üzülerek