Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Tarıkbülbül

Kardes yanlis anlama sana bisey diyen yok her yazan once hayirli olsun diyor zaten.kizdigimiz konu sisteme ben su an emekli olsam 4200 tl maas alacam 7 ay kayip 30 bin tl kayip var hastaliklar ayni ben aralik 3 te vermisim subat 3 niye once gelir kizdigimiz olay bu

Küfür eden kimki

Ayrica emine hanimi 10 kere aradim ni biraktim donus yok

Merhaba bir şey öğrenmek istiyorum tiroid kanseri ameliyatı oldum süresiZ%40 rapor verdiler vergi indirimi için temmuz ayında başvurdum yazılarda okuduğum kadarıyla oran düşürme ve süresizi süreliye çevirme yapıyor ankara bu neye göre belirleniyor benim raporumdada değişiklik yaparlar mı bilgisi olan var mı

49serkan
bilmiyorum abi bugün ivd aradım bu ay gelir dedi

serkan abi sıkıntı olsaydı şimdiye kadar eksik evrak olara bilgi verirlerdi 10 ay oldu

evet bugunde Avucumuzu yaladik yarin ekmek birakacagim kuslara selam verecegim dedelere ninelere martlilara sarki soyleyecegiim ve yildiz tilbeyi dinleyecegim
Belki yarin sansimi bu sekilde degisterebilirim
laaa nelere kaldik kardess yaa

nissaca
yarında avucumuzu yalayacağız abi kurul toplanacak yine gelmez
Otosan41
otosan kardeşim ben aradım ankarayı gecen hafta eksik evrak olsaydı şimdiye kadar tarafınıza bilgi verilirdi dedi

güngör57
Güngör baksana şubatlar gelmeye başladı bizim evraklar hala yok acaba cimere şikayet etmiştim ben 5 defa bilerekmi geç gönderiyorlarki

49serkan

abi ben hiç evrak görmedimki heyete girdim çıktım hastane vergi dairesine gönderdi evrakları bana sadece raporun bir hüsnasını verdiler

Aralık bekleyen arkadaşlar cevap verir misiniz cimere yazdinizmi neden soruyom gelen cevapta tarihiniz yazıyı eğer yazdiysaniz gene gelmiyorsa araştırın eksik evrak diyebilirler bağlı bulunduğunuz SSK bakın ozaman

Miyako

Gelen cevapta sadece sırasına göre Merkez Sağlık Kurulunca değerlendirilip sonuçlandığında cevap gelecektir diyor

Aralık ayı bekleyenler, eksik evrak olsaydı şimdiye kadar evise veya e tebligat olarak gib teki sayfanıza gelirdi. Müsterih olun, az daha sabır.

Miyako

miyako kardeşim eksik evrak olsaydı şimdiye kadar eksik evrak olarak gelirdi 10 ay oldu 25 ağustosta aradım kuruldan çıktı dediler sskya neyi soralım ssk görmezki maliyenin haraketlerini anca ilgili vergi dairesi görür

Miyako
Emekli olup kontrol muayenesi bekleyenler sgk (dys)
Diğer arkadaşlar ilk kez vergi indirimi alacaklar maliye (gib interaktif, eviss) üzerinden takip ediyorlar.

Cimere sikayet edenler hep aralik ayi heralde ondan cikmiyor bizim evraklar.aralik 3 beklemede

Aklima baska seylerde geliyor memurlar evden calisiyormus ya aralik ayina bakan memur evde oldu kaldida ondanmi bi haber yok

osmancık123
İzmir'in neresinden bende izmir benimkide Aralık 22 yarın vergi dairesine gideceğim konaktaki oradan soracağım telefondan bilgi veriyorlar orada biraz ısrar edeceğim sana da haber ederim
Slm Osmancık 123

Ama bir konu daha var geçen hafta izmirle görüştüm elimizde 40 a yakın dosya var iki üç günü bulur dediler sende uğra istersen

Bu hafta Kasım aralık bitecek Gönderdiğiniz vergi dairesine gidip bi durumu sorun Malum burası Türkiye vergi dairesinde belki şuan toz kaplandı indirim kağıdınız

Üst Alt