Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

49serkan
Ben kafaya koydum Serkan pazartesi kesin ankaraya gitcem vergi dairesi çözmezse bizzat bakanlığa gidip şikayet etcem

Merhaba İstanbul büyük mükellefleri aradım ekimler kasımlar geliyor dedi telefona çıkan adam temmuz 2020 bir sene sonra gelir dedi

Tabiki gelince yazarım@49serkan

Funda kayaman

Ekim Kasım mı? nasıl yani? ocak ayı bitti deniliyor, bir evrağın gelme süresi 2-3 ay mı? kusa bağlasan 1 gunde gelir

Ankaraya ulaşmamak mümkün değil ulaşan arkadaşları tebrik ediyorum.haftaya ankaraya gidip dosyamın durumunu öğrenicem

Büyük bir bilgi kirliligi var.kimi Ekim kasımdan bahsederken kimi subatlar bu ay yada Ekim'de bitecek diyor.safak karmakarisik

bir avukat tarafından yazılan bilgi edinme dilekçesi yazdirabilen var ise yada tanıdık avukatı olan
merkez sağlık kurulunu zorlayıcı sıkıştıracak sorular atiyorum tüm
dosyalar için personel sayısı
şu an hangi aya bakıldığı
merkez sağlık kurulu kurul günleri
kaç hekim olduğu
1 dosyanın çıkma süresi
imza aşamasının ne kadar sürdüğü
tebligatin ne kadar surede gerçekleştiği gibi sorular sorulabilir bilgi edinmek için ama bir avukat yazarsa daha iyi olur
küfür argo yazılamamalı yani yazdığınız ve istediğiniz bilgiler net olmali zorlamaz isek daha çok safsaklaniriz

İnternette araştırdım Aralık 2019 sahte rapor düzenleyenler yakalınmış

o dönem raporlarını belki ince eleyip sık dokuyorlarsa o yüzden de gelmeyebilir bilginiz olsun

Sağolun çok teşekkür ederim maaş için değil vergi indirimi için soruyorum erken emekli olmak istiyorumda gerçi psikiyatriye süresiz rapor verilmiyomuş bilmiyorum nasıl olacak turkey izmir

Yıllarda engelli olduğumu bilmeden çalışmışım Uyku apnesi nedir nerden bilecektim boşu boşuna eziyet olmuş bana bilseydim yıllar önceden engelli emeklilik için başvuruda bulunurdum her şeyde hayır vardır diyelim.

normal emekliliğime 3 yıl 11 ay kaldı

normal emekliliğime 3 yıl 11 ay kaldı

Ankaradan yazı gelene kadar ben emekliğim eli kulağında olur her halde

Evet son 4 ay dır kullanıyorum işe yarıyor mu diye soracaksanız
Bende alerjik Astım da var burun etlerim şişmese alerjiden işe yarıyor ama yinede %100 sağlıklı bir insan gibi olamıyorsun
birde kontrole gitmem lazım dı ama virüs den dolayı randevu alıp sonucunu doktordan öğrenemedim

Uyku apnesi uyurken boğazındaki kasları gevşemisi sonucu soluk alıp vermenin ara ara durması
sonuç olarak beynin bu soluk durmalarında derin uykuya geçişi engellemesi
bununda sonucu olarak vücudun dinlenemesi ve gündüzleri uyuklama hali halsizlik algılama bozukluğu
daha ileri safalarda ise beyin kanaması tansiyon hastalığı kalp krizi ve uykudayken boğulma dahi oluyormuş

11 yıl bitti cihaz ile uyuyorum.Aynı şekilde bende hiç ilgilenmedim emekli olayım engel raporu alayım diye. Ama artık iyice ağırlaştı gündüz uykularım arttı cihaz ile bile tam randıman alamıyorum. Çalıştığım yerde sorun oluyor .Geçen dalmışım istemsiz olarak şerefsşzşn biri foto çekip başkan yardımcısına şikayet etmiş onunla tartışınca gidip engel raporu aldım alın dedim size belge kardeşim. Ben her an uyuyabilirim hatta abartıp uykumda ölebilirim.Öylelikle aldım bende engel raporunu

Arkadaşlar maaşım bağlandı Allah herkese nasip etsin. Dediğinizde haklimissiniz gönderdiğin gün değil oteki ay başı bağlanıyor maaş 2 gün sonra gelirse kağıtlarınız 1 ay sonra başlayacak emeklilik paranız Çok saçma birşey

artichoke

bende devar sanırım. ama hiç doktora gitmedim. eşim sürekli uyarıyor, uyandırıyor. nefesini tutuyorsun diye. ama ben farkında değilim. hangi bolüme gitmek gerekiyor. Sanırım uyku merkezi olan bir hastaneye gidilmeli. bir o o cihazla uyurken dondügünüzde cıkmıyor mu cihaz, nasıl oluyor rahatssız etmiyor mu?

artichoke

Mağlesef öyle de bir sorun var insanların sağlık problemlerini kendi menfatine kullananlar oluyor. Allah yardımcımız olsun iyi yapmışsın engelli raporu almakla

Bakırköyde bir doktor var robotik amaliyet yapıyor ama yinede saatte 4 veya 5 kere nefes durmasına mani olamıyorlarmış birde tekrar nüksediyormuş sanırım öyle diyorlardı Prof. Dr. Fatma Tülin Kayhan

Engel sorun mu?
Bende aynı sorun var ama hiç baktirmadim gece üç dört kere uyanıyorum nefesim kesilip ama bunu yorgunliktan diye biliyordum dediğin yan etkilerin çoğu bende var ama ilacı falan varmı bende uyuyamiyorum dinlenemiyorum

uyku polikiliğine gideceksin devletin size kulak burun doktoruna gönderecekler sonra size hastanede bir gece yatış için randevu verecekler en az 6 ay sonrasına sonra ikinci yatış için de randevu verecekler makinenin basınç değerine cinsine
Yalnız bu süreçler çok uzun sürüyor randevu tarihi sonucun gelme süresi falan benim 1, 5 yılı buldu mağlesef

Uyku apnesinin ilacı yok ameliyatı tavsiye etmiyorlar Cihazı varı burundan sürekli hava üfleyen ömür boyu kullanman gerekiyor son model özellikleri olan makineler var konforlu onlarla rahat edersin yani kötünün iyisini diyebilirim ne çok kötü ne de çok iyi ben iyice uykum gelene kadar yatmıyor iyice uykum gelince maskeyi takıp uyuyorum ki uykuya dalmak ta zorluk çekmeyim diye

Sosyal devlet olmak böyle işte 4 cü kez raporum ankaraya gitti 05.03.2020 emekli maaşım durduruldu sağlık sigortam kesildi rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah arkadaşlar

Üst Alt