Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
27 tem bekliyor aliturgut35
27 tem bekliyor erdem.77
27 tem bekliyor hakan4242
22 tem bekliyor hkt
20 tem bekliyor Funda kayaman
13 tem bekliyor Aksi_54
05 tem bekliyor selamgardaş
02 tem bekliyor ozi35
21 may bekliyor tevfik1
12 may bekliyor cüneyt kartay
06 may bekliyor ayhan gören
02 may bekliyor tokdem
14 nis bekliyor Avcı ali
04 nis bekliyor Metin güneş
30 mar bekliyor türkiyemeltean
26 mar bekliyor Carpediem33
23 mar bekliyor Pegalife
14 mar bekliyor mrdandy
13 mar bekliyor İZMİRLİ FERDİCİ
05 mar bekliyor MEHMET TOPAL
04 mar bekliyor tunkar
04 mar bekliyor Bestray
31 oca bekliyor erhan1968
31 oca bekliyor göksel75
29 oca bekliyor Kamildurkut
29 oca bekliyor adulger
28 oca bekliyor Endereren
28 oca bekliyor Ceyhun82
27 oca bekliyor Onbaşı76
26 oca bekliyor P_A_L_A
25 oca bekliyor CÖMRT74
25 oca bekliyor akif1969
24 oca bekliyor elifyet
23 oca bekliyor dr.erdal
21 oca bekliyor murat4747
20 oca bekliyor tamer01
20 oca bekliyor Yusuf Yusuf
17 oca bekliyor AAK
16 oca bekliyor alcatraz2019
16 oca bekliyor niyazicik
16 oca bekliyor göksel35
15 oca bekliyor poyrazoruc
15 oca bekliyor Orhan6081
14 oca bekliyor Pasamm32
14 oca bekliyor toraman76
06 oca bekliyor sertaç_izgi
03 oca bekliyor ATAKANOK
29 ara bekliyor F.T
25 ara bekliyor Serhat39
24 ara bekliyor 49serkan
22 ara bekliyor koca oglan
20 ara bekliyor eser37
18 ara bekliyor Ferdigirgin
12 ara bekliyor bulentyaman
11 ara bekliyor Kartal34
10 ara bekliyor ugurkarabakk
09 ara bekliyor Miyako
09 ara bekliyor güngör57
06 ara bekliyor Haluk KIR
04 ara bekliyor Otosan41
04 ara bekliyor Erz25
04 ara bekliyor nissaca
04 ara bekliyor gsever1968
03 ara bekliyor osmancık123
03 ara bekliyor mahmut kayabaşı
03 ara bekliyor Crazyman
29 kas bekliyor Klein
27 kas bekliyor Cemdemirtas41
26 kas bekliyor iscev
25 kas bekliyor hasan101
20 kas bekliyor Truvalı
09 kas bekliyor zekiş
Geçmiş olsun hepinizden allah razı olsun bende uyku apnesi tansiyon anksiyete var %20 verdi pskiyatri gecmeyen %75rapor aldim ama %58 indirdi üniversite 27 ocaktan beri bekliyoruz iyide arkadaşlar emekli olsak ne yaoacagiz 1753 tl maas neye yetecek hayirlisi bakim birde burdan uyku apnesi icin nöroloji polk gidilecek arkadaslar 2 defa yatilacak hastanede bendeki sebebi bogaz deliginin küçük dil kökünün geride olmasi 2015 den beri makinayla uyuyorum makina kesin çözüm degil sadece günü kurtarıyor ameliyati var oda kesin çözüm degil dil kokunu ileri aliyorlar ben olmam ameliyat neyse beklemeye devam Allah büyük
Gökselin attigini simdi gördüm ortalama 250 gun ile 290 gün arası neyse bizim az kalmis 248 gün bir aya gelir galiba onaylanirsa hayırlısı
aşağıda ismini paylaştığım arkadaşlarım sizden bir ricam var hangi ilden ve hangi rahatsizliktan birde onayınız süreklimi degilmi isminizin hemen yanına yazabilirmisiniz
271-gün--(29 oca----25 eyl) artichoke
233-gün--(20 oca----09 eyl) Bertoloji
252-gün--(08 oca----16 eyl) felix35
255-gün--(07 oca----18 eyl) Korhan1978
249-gün--(06 oca----11 eyl) Formula_1
Arkadaşlar dile kolay bügünle raporum ankaraya gideli 302 gün oldu. Başka rahatsızlığımda çıktı kalpde yemin olsun bi 1 sene daha beklerim diye korkudan heyete girmiyorum ne günlere kaldık be devletimiz sefasını sürsün bizde böyle sürünelim Allah görüyor elbet onlarada cezasını verir kesinlikle hakkımı helal etmiyorum onlara
Gecmiş olsun. göğüs hastalıkları polikliniğine gitmeniz gerekir. Burası uyku merkezine yönlendiriyor. Aynı durum bende de vardı sonuçta ağır osas çıktı.
1753 tl emekli olunca alacağız ama yine çalışmaya devam edeceğiz mecburen bu emekli maaşı faturalara, çocuklarının eğitim masrafına, ekstra sağlık masrafımıza gidecek düşene kadar çalışacağız yapacak başka bir şeyim yok şahsen benim
Benim de 13 şubat 2020'de 1 yıl süreli raporumu Iğdır Aralık Mal Müdürlüğü'ne teslim etmiştim listeye ekleyebilirsiniz.. Evre 3 kanser hastasıyım, 94lü numaradan 3 ay önce aradım tamam sizi öne çekelim dediler. Sistemde başvurum görünüyormuş ama içeriği gözükmüyormuş düzgün yüklememiş MAL Müdürlüğü. Mecburen fiziki evrak üzerinden işlemlerim yapılacakmış. Günü geldiğinde binlerce posta arasından aranıp bulunur dedi. Pek inanamıyorum ama. Şubatlar bitip marta geçildiğinde arayıp soracağım bakalım.
GAZİANTEPDE
Evrakları 11 eylül de verdim benim % 72 raporum var onaylanırsa 3840 gün emekllik 3543 prim
Prim Günümün Dolmasına : 297 var oda 2021 temmuz da
Bu yorumlara bakınca benimki de ancak Yazın temmuza kadar gelirmi Acaba
EKİM ayından sonra ciddi bir ilerleme olmaz ise Ankara'nın çalışmasında ben de gideceğim Dikmen Engelli vergi dairesine
nasıl olsa hızlı tren ücretsiz di engellilere dimi her hafta gitmeye çalışırım
Ücretsiz di ama gecen hafta tcdd %10 engelli binebilir diye bir yasa koydular sözcü gazetesinde okudum %10 dan sonrasi ucretli hadi gözümüz aydin vagon kapasitesine göre
Ankara artık telefonlara bile cevap vermiyorlar söylüyecek yalanları kalmadı yok Eylül ayında komple Aralık ayı bitecekmiş müdürleri öyle demiş hani nerede bittimi avucumuzu yaladık
Merhaba arkadaşlar. Bana ege uni. hastane engelli rapor kısmında 3 Eylül tarihli bir yazı gösterdiler ve şöyle yazıyordu "01.01.2020 tarihinden itibaren sonlanmış veya sonlanacak süreli engelli raporu bulunan hastaların mevcut raporları ikinci bir talimata kadar geçerli kabul edilecektir. Rapor yenilemek için hastanelere müracat etmemeleri sağlanacaktır" Bu arada benim eşimin %47 raporu 28 Şubatta Ankara'ya gitti. Romatoid Artrit ve buna bağlı eklem ve hareket kısıtliliği ile hipertiroidi 1 yıllık süreli. İzmir
Ankaranın imzalandı dediğinin üzerinden 4 iş günü geçti henüz İzmir vd Evis e girmedi rapor sonucumu. Arkadaş Ankara yı bekle İzmir i bekle ömrümüz beklemekle geçiyor.
"01.01.2020 tarihinden itibaren sonlanmış veya sonlanacak süreli engelli raporu bulunan hastaların mevcut raporları ikinci bir talimata kadar geçerli kabul edilecektir
Bende duydum televizyondan ama bu vergi indiriminden engelli olma kısmını kapsamıyor gibi yazan arkadaşlar vardı hatırladığım kadarıyla
sadece engelli raporu kısmı için geçerli gibi konuştular
Emekli maaşı 191 dolar yapıyormuş
Amerikada insanlar günlük 100 dolar çalışıyorlar
benim tanıdığım var Amerika vatandaşı hamallık yapsan 100 dolar kazanırsın diyor günlük
Tabi bizim gibi engelliler için o da büyük bir hayal sağlık yok ki gidip Amerikalarda para kazanalım
Mimihyla
Aşamaları, e devlet "dys" ekranından takip edebilirsin. Hastane ne zaman sgk ya gönderdi, sgk ne zaman GİB e gönderdi bu ekranda var. Hatta baktın 1 ay hiç hareket yok, sgk ve hastane sağlık kuruluna evrağı ı sor.