Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar ankaraya telefona ulaşan arkadaş olursa Aralık ayları bitmişmi komple bir sorabilirmisiniz bu ay komple bitecekti öyle demişlerdi

Biraz önce ankara vergi dairesi operatörle konuştum dediği cevap artık telefonlara cevap verilmiyor memurların işleri yavaşladığı için acil şekilde dosyaları bitirmeleri lazımmış

KÖKSAL ALİ ULUKAN
Dys dediğimiz işlem ekranı sgk ile ilgili işlemler için. Emeklilik başvurusu, emeklilik kontrol muayenesi gibi işlemlerin takip edildiği ekran.
Sanırım senin henüz vergi indirimi başvuru aşamasında olduğundan evis veya gib interaktif vd ekranından takip edilebilir.

Ankara hiç biri telefonu acmiyo 0312 415 32 03-04-05 16 ve sonu 17 olanlar emine hanımın sonu 59 biten dahil inşallah kötü biseyler yoktur hiç kimsenin telefonu açmaması tuhaf ulaşan arkadaşlar yorum yaparsa bizde merak içinde kalmayalim

muratesesli

0312 4153294 den ulaştım ben 2 gün önce. bir bayan açtı ocak ayı benim hala bekliyorum , dosya burda daha onaylanmamış bekliyor sırada dedi bu cuma olur öbür cuma olur her an olabilir dedi.

şikayet var sitesini bi inceleyin 27 şubatta maliye bakanlığa göndermiş ve söke söke almış hakkını vergi indirim mağduru
yazdigi şikayet
27 şubat 2020 de esim için engelli vergi indirimine başvuruda bulunduk 10.09.2020 ye kadar sonucu öğrenmek için aramakta bulunduğumuz numaralar acilmiyor ve haber alamıyor ve ulaşamıyoruz biz vatandaş olarak bilgi alma hakkımız alıkonuluyor gereginin yapılmasını arz ederim diye yazmış
helal olsun almış hakkını
bu gibi islerin normal şartlarda 2 ay gibi bir sürede alınması gerektiği için helal olsun

Saolasin alcatraz aslında bunu e devletten görebilmek gerek durumun işleyişini herşeyi e devlette yapılıyo buma ni çözüm yolu bulamadilar biz evrak bekliyoz ankarayi arıyoz çünkü magduruz ordaki memurlarıda düşünüyorum telefona bakanlar için herkezle ugrasmasida zor

şikayet var sitesinde hazine ve maliye bakanlığı vergi indirimi diye aratırsanız çıkıyor osman yazan kişi
https://www.sikayetvar.com/hazine-ve-maliye-bakanligi/hazine-ve-maliye-bakanligi-engelli-vergi-indirimi-1
sitede çözüldü diyor haber mi aldı yoksa sonucu mu aldı bilmiyorum

Arkadaşlar vergi indirimi yazısı işyerine geldiğinde iade tutarlarinin toplamını nereden alacağız bir şey yapmak gerekir mi teşekkürler

Benim raporumda 3 Mart ta gitti bugun aradım vergi dairesinin 12 aralık 2019 dan bir tane geldi dediler. sizinki yıl sonunu bulur dediler.

Arkadaşlar vergi indirimi yazısı işyerine geldiğinde iade tutarlarinin toplamını nereden alacağız bir şey yapmak gerekir mi teşekkürler. Bunun yanında ne kadar alırız bilgisi olan varsa yazabilirmi. Rapor tarihim 03.03.2020

isyerinden alacaksınız vermez ise 189 arayın
engelli derecesine bağlı 1.2.3 derece ve maaş, evli,çocuklu,bekar gibi kriterlere göre 20 tl ile 210 tl arasında bir meblagdir
bazı çalışanlar vergi indiriminden yararlanamaz bilginiz olsun bilgi bilgidir
serbest bolgede calisanlar,gemide çalışanlar gibi
vergi dairesi sevki ile gidenler başvurduğu tarih
engelli raporu olup başvuranlar ankara ya ulaştığı tarih baz alınıyor diye biliyorum geriye dönük

Günde 1 tanemi sonuç geliyor.mart ayı demekki yıl sonunda bitecekse Ağustos ayı Mayıs 2021 de gelir şafak 240

tenten34

İade tutarını vergi dairesi sizin hesabınıza yatırıyor 2 yada 3 hafta içinde benim 2 sene önce öyle olmuştu.

Arkadaşlar bugün 15:30da İstanbul vergi dairesine gittim (vatan caddesi üzerinde bulunan) hanımefendi baktı sizinki Şubat ayında gitmiş henüz aralıklar bitmedi daha Ocak var yeni yıla kalır dedi demekki bir rapor daha alsam öldükten sonra gelecek beklemek hem de çaresizlik ne zormuş

Selamün aleyküm arkadaşlar pandemi nedeniyle 7 aydır izindeyiz 10 uncu ay dan sonra büyük ihtimalle ücretsiz izine dönüşecek ve 1000 TL alacağız Haziran da gönderdik buraya düşmeden çıkış alsammı tazminatı etkilermi ücretsiz izin gerçi Ankara yada güvenemiyorum süresiz rapor ama ya süreliye düşürürlerse diyede düşünüyorum bir de engelli memur kadrosuna geçsek memur emeklisi olmak için 7 yılmı çalışma gerekiyor teşekkür ederim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir şekilde ücretsiz izin uygulaması bulunmuyor; iş kanunu da bunların dışında ücretsiz izni tanımlamıyor.
İşveren tek taraflı, ‘ücretsiz izne çıkardım’ diyemez. Mutlaka çalışanın rızası ile ve iki tarafın ortaklaşa anlaşması ile uygulanabilir.
1 aydan fazla ücretsiz izinde kalanların sigorta pirimleri ödenmez genel sağlık sigortasından yararlanamaz
sadece doğum yapanların ve yola gidecek gidis donusste gececek sureyi bu da 4 gun
ücretsiz izin hakkı mevcuttur.

romotaid artrit veya iltihaplı romatizma çeşitlerinde belli bir oranı olmaz kişideki tahribata göre organ tutulumuna göre oran verilir
en az 1 yıl uygun ilaç tedavisi gerektirir rapor için

Özellikle belirli bir ay belirtmek çok zor halen kasım aralık var muhtemelen yine ekimin 2 haftası yine dediğim gibi karışık gelicek bunda şubatlarıda dahil edebiliriz. Kesin bir bilgi değil sadece tahmin.

Ekim sonlarına doğru kasımlar bitmiş olmasını daha sıklıkta aralık,ocak,şubat şeklinde geleceğini düşünüyorum.

benim raporum geldi aynı şekilde %49 1yıl süreli
hayırlısı olsun çok sevindim allah yedirmek nasip etsin

Üst Alt