Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

3yildir ayni sirkette calisiyorum illaki bu gun toplancakmi yani 2ay beklemessem tazinatim yanicak beklersem 2aylik maasim gudecek oylemi

Huseyin tatlici
Sonuçta içeride 3 yıl kıdeminiz var, beklerken çalıştığınız için zaten maaş alacaksınız. Bu yüzden çok kaybın olmayacak.
Emekli olup, aynı iş yerinde çalışmaya ertesi gün devam etseydin o zaman kayıp olurdu.

metin türk
Merhabalar Metin Türk ben geçen sene 24/11/2019 da başvurumu yaptım daha dün sonucu ulaştı dereceye girmiş bulunuyosunuz diye

metin türk
Belgeleri teslim ettiğiniz vergi dairesine bir sorun neredeyse 3,5 ay olmuş. Vergi dairesinden bu sürede çoktan gitmesi lazım. Zaten Ankara ya varış tarihinden sonra da bir sürü zaman bekleyeceğiz.
Sizin evrakları unuttular galiba.

27 temmuzda verdigim Ankara'ya 6 ağustosta gitti.hazirandan bu zamana Ankara'ya gitmediyse başka bir sorun vardır.

vergi indirim yazısı işyerine gelir emekliliğe hak kazandınız yazısı gibi bir sey sonra bu evrağı sgk ya götürüp dilekçe dolduruyorsunuz kontrol ediliyor onlar size kidem tazminati alir yazısı veriyor sonra bu yaziyi isyerine veriyorsunuz cikis yaptiktan sonra tekrar sgk ya gidip emeklilik icin basvuruyorsunuz burdaki en can alici nokta ciks yaptiktan en gec 10 gun olmasi gerekiyor basvurmaniz gerekiyor ve ayin 20 ile 25 inde basvuru yaparsaniz bir sonraki ayin baslangicindan itibaren hak kazanirsiniz

Arkadaşlar 7 şubattan beri bekliyorum bende ses seda yok maalesef

artichoke
Slm birşey soracağım hangi numarayı düşürdün acaba paylaşırsan sevinirim

Ankara'ya hangi numara cevap veriyor

03124153259 sadece bundan görüşebildim ama ciddi emek sarfetmen gerekiyor. Yarın cuma mesala saat 2 de başla öğleden sonra aramaya 17:00 a kadar dene
Bugün aradım 10 kere acılmadı son aradım sekreter cıktı kapattım 3 dk sonra aradım açtılar

İzmir vd ile görüşeceğin zaman da eğer erkek cıkarsa hiç sinirlerin bozulmasın direkt kapat bayan çıkarsa ona anlat derdını. 3 tane erkek memur var 3 ü de birbirinden bok. Adam bana sabah senın onayın falan gelmemiş dedi deli oldum Ankarayı düşürdüm şans eseri emine hanım evrak numarasında tut da şu anda izmir de hangi memurun önünde bekliyor ona kadar söyledi Ayşe Diye bi bayandaymış

nozkan72

Uyku apnesi bel ve boyun fıtıkları tansiyon ve karpal tünel %57 2 yıllık Manisa şehir hastanesi

artichoke hayırlı olsun senin sonucunu çok merak ediyordum aynı rahatsızlıklar benimde. senin adına çok sevindim benim rahatsızlığım da uyku apnesi ahi 96 hipertansiyon bel ve boyun fıtığı var %49 suresiz rapor gonderdim beklemedeyim

hipertrofik kardiyomiyopati dediginiz rahatsızlık sadece 1.evresi %50
2.evresi %100 oran veriliyor itiraz edin gerekli belgeler ne ise vergi dairesi aracılığı ile gönderin eğer hastaneye sevkiniz vergi dairesi aracılığı ise hastane vergi dairesine göndersin tanıyı e nabız a da yazılmasını isteyin

05061472473 benıde gruba ekleyın ocak 21 de evragım ankaraya ulasmıs yuzde 49 ıkı yıl surelı hazıran 2019 da aldım .7000 gunum 27 yıl çalısma surem beklemeye devam edıyorum

Dosya No_______&&&&
TC Kimlik No ____________
Ad Soyad İBRAHİM
Açıklama
BAŞVURU DURUMUNUZ
01.10.2020 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
11.12.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

tenten34

hayırlı olsun... bu arada biz OCAK ayı bosuna heyecan yapmayalım benim tahminim1,5 ay sonra gelir

Endereren teşekkür ederim

Bunu ben 17 Eylül de öğrendim 1 Ekim'de işyerine gönderildi diyor

turkey izmir

Evet ama bu biz engelli emeklileri için geçerli değilmiş 170 aradım öyle söylediler. Bugün hastaneye gittim yalvar yakar sağlık kurulundan kayıt açtırdım çok şükür inşallah bu defa süresiz verirler.

Özzy
Hadi gözün aydın, Allah işini rast getirsin.
Bir an önce halledersin inşallah. Son kontrol gününden önce evrağın, hastaneden sgk ya oradan da gib e ulaştığında emin ol. Dys ekranından kontrol et.
En azından maaş kesilse bile toplu olarak alırsın, sağlık provizyonu da kesilmez.

turkey izmir
Yok be dostum durum senden kaynaklı değil tabi ki. Engelli aylığı ile engelli vergi indirimi ile emeklilik aylığı kavramları birbirine karıştı. Bu kadar kavram kargaşası içinde insanların aklı karışıyor. Raporlar uzatıldı kısmında net açıklama yapmıyorlar ki, insanları yanlış yönlendiriyorlar. Emeklilik kontrol dışında herkesin raporu uzadı bir şekilde. İnan bir çok bizim gibi emekliliği kontrole tabi arkadaşımız, bu devletin eksik hatalı bilgilendirmesi den mağdur oldu. Hastane, rapor süreleri uzadı diye randevu vermedi. Yok emeklininde kontrolü uzadı diye yanlış yönlendirildi insanlar. Bir çok kişinin maaşı kesildi. Zaten Ankara zamanında bakamıyor evrağa zaten kesilecekti, ama bir çok insan kontrol muayenesi tarihini kaçırdı. Geriye dönük ödenmeyen ayları alamayacaklar. Bir de birçoğu sağlık hizmeti de alamayacaklar. Raporları onaylanınca ya kadar Gss ile bakılmak zorunda kalacaklar.

ben zaten emekliyim sadece birilerine belki yardımım dokunur diye bildiğim şeyleri paylaşıyorum

Üst Alt