Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

aytekın ısmınde arkadasın verdıgı bılgılere gore kasım aralık bıtıyor bazı raporalr 1 yıllık gelmekte.gecen surenın veergı ındırım paranızı vergı daılerınde dılkece karsılıgı alınabılnecegını soyledı .kendısıne tesekur ederım

bu haberleri ben de okudum hatta sağlık bakanlığı sitesin de de 20 agustostu galiba aynı şey yayınlandı. engelli süreli süresiz raporlar uzatılmıştır diye. benim 22 mayısta dolmuştu mart ayında sevkim geldiğinde pandemiye denk geldim ve uzatamadım daha sonra da bu yazılara guvenerek bir açıklama bekledim hep. eylül maaşı yatmayınca sgk nın bir şubesine gittim 8 eylül itibariyle maaşımın kesildiğini ama bunun neden kesildiğini bilmediklerini soylediler. bağlı bulundugum sgk ya yazı yazmamı cimere bimere şikayet etmemi soylediler. ben yaz döneminde adres değişikliği de yaptığımı başka bir ile geçtiğimi de belirtip dilekçemi yazdım bursa sgk ya gönderdim bir haftadır cevap gelmedi. yeni sevk gönderecekler mi? gerçi ben hastane ve adresimi belirttim. ne yapmalıyız bilmiyorum ? yardımcı olacak varmıdır?

Özzy

engelli raporu süresi dolan çalışanlar için geçerlimiymiş peki vergi indirimi için

F.T
Hatta 170 ten sonra birde 189 alo maliye hattında ara, sonuçta vergi indirimi maliye nin konusu, onlarda görüş versinler.

Benim ki aynı gün öğleden sonra eviste göründü. Izmır evis.is yerine de akşam üzeri mail olarak iletildi.

FT rapor oranınız nasıl %49 oldu biraz aydınlatırmısınız bende bipolar bozukluk var raporum 5 şubatta kurula gitti oran düşer mi onun için msj yazarmisiniz rapor oranım %40

Benim ilk başvuruşum Anakaraya 6 ay da sonuçlandı ama dereceye girememiştim otomatik olarak hastane göndermişti
son başvurum 2 ay oldu tahmini şafak 120 gün kesin dereceye gireceğim ama beklemek çok zor ve sabırsızlık yapıyor

Site yönetimi mesaj saatleri 3 saat geriden geliyor :) benden başka kimse fark ettim merak ettim :)

Cimere tekrar istek olarak başvuruda bulundum Aile ve çalışma bakanlığına daha önceki başvurumda var ikinci kez başvurdum onlar doğru yere başvurumu yönlendiriyorlar

evet mesaj saatleri ile burda gözükme saatleri farklı ben sürekli kontrol ediyorum sanırım hukuka aykırı bir yazı olmasın diye tek tek okuyorlar olabilir.

Maliye vergi indirimi mağdurları adı altında
Instagram,twitter,facebook gibi sosyal medya hesabları açılsın
Mağdur olduklarını dile getirsinler
Özellikle TWİTTER DA bütün Cumhurbaşkanı,Bakanlar,Milletvekileri,Sanatçıları,Ulusal haber kanalları ETİKETLİYELİM SESİMİZİ DUYURALIM
GÜNDEM OLUŞTURALIM
ÖRNEK TWİTTERDA(#vergi indirimi mağdurları) BİR ETİKET AÇALIM BÜTÜN vergi indirimi mağdurları AYNI ANDA YORUM YAPAR
GÜNDEM OLUŞTURALIM

Arkadaşlar ankaraya bir türlü ulaşamıyorum ulaşan arkadaş varmı hangi tarihlerdeler acaba yazarlarsa çok sevinirim..

TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU
BAŞVURU İÇİN GİRİŞ kimlik doğrulama kısmı hata veriyor
buraya da yazacaktım

Engelli Millet Vekili serkan.bayram@tbmm.gov.tr mail adresine yazdım hayırlısı

Arkadaşlar sizlerde yazın lütfen

Benden bu kadar son aşama olarak Dikmen de Merkez sağlık kurulunun önünde kendimi yakarım her halde

Büyük mükelleflerin sitesine de girilmiyor. Sorgulama bile yapamıyoruz

çok iyi her yere yazmanız ama düşününki bi açıklama yapılıyor arkasında durulmuyor sayın zehra zümrüt selçuk ''ün engelli emeklilikte raporların otelenmesi konusunda bi açıklaması var ama engellilerin maasini cat diye kesiyorlar
yazdığınız milletvekili de bu partiden inşallah çözülür yada gündeme getirir

F.T
ablacım bende debipolar bozukluk var %40 ankara oranları düşürüyordu %49 oran yok oranınız dusuruldumu

Rapor Bakanlığa gönderildi ne demek

Merhaba Arkadaşlar,.
1970 doğumlu, 04/ 1988 iş başlangıcım ve 5500 günüm var.

%41 Engelliliğim var.

Engelli Vergi indirimi Emekliliği yapmak istiyorum

İstanbul Vergi Dairesine Engelli indirimi başvurusu yapıldı ve Eviss te
“Rapor Bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor”
yazıyor bu ne demek ve neticelenmesi ne kadar sürer
bundan sonraki süreç nasıl olması gerek?
herşey olumlu olursa ne kadar Emekli Maaşı alırım?
bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Yıllarca engelli olduğumu bilmeden yaşadığım için halen engelli olduğumu sağlıklı insanlar gibi olamadığımı kabul etmeye çalışıyorum

neunlicht
Raporun Gib merkez Sağlık kuruluna ulaştı demek. Şu an sıraya girdi. Yaklaşık 7-10 ay arası bir zamanda cevabı gelecek. O süreye kadar bekleyeceksin. O zaman geldiğinde eviste dereceye girdiniz diye bir yazı göreceksin, başvurmuş olduğun vergi dairesinden işyerine sonuç tebligat olarak gelecek.
Emekli maaşını ise sgk sitesinden hesaplatabilirsin. Vereceği rakamın bir miktar üzerinde maaş alırsın. %5 fazlası gibi.

Ben şimdi tarsus vergi dairesini aradim daha yeni kasim2019 sonuclari geliyor dedi bayan benim raporlar ist beykozdan 27 ocakta ankaraya göndermiş kime inanacagiz tarsus gibi 350 bin nufuslu yerin kasim raporlari yeni geliyorsa istabul 15 milyon sen düşün

neunlicht
zaten 2021 yılında yasinizin doldugu tarihte normal emekli olacaksınız yaşınızdan ne zaman engelli vergi indirimine başvurdunuz engelli emeklilik ile normal emeklilik arasında maaş farkı yok engelli emeklilikte sadece yaş haddi ortadan kalkıyor

Üst Alt