Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Eğer bir sonuç alamazsan Anakara Valiliğine git bizden de bahset dillendir problemlerinizi
En büyük devlet memuru Vali dir vali bütün memurlardan sorumlu olduğunu biliyorum ben
Arkadaşlar muhalefet milletvekillerinden hiçbirinin telefonu yokmu kimsede ulaşabilirsek en azından gündeme getirirler diye düşünüyorum. İyice rezil kepaze etti ankara bu işleri.
Arkadaşlar evise bakın benimki 13/02/2020 ankaraya gidiş tarihi sonucum evise düşmüş sonuçlandı evrakınız iş yerine gönderildi diye
ama ben 3 gün önce şikayet var dan şikayette bulunmuştum faydası oldumu bilmiyorum darısı bekleyenlerin başına
Şimdi aradım bu numarayı.Cevap veren memure hanım,Önünde bir ekran olmadığını,yardımcı olamayacağını söyledi.Bende mağdur olduğumuzdan,işlemlerin çok uzadığından bahsettim.Konu sn bakana iletildi,çözüm aranıyor dedi.
Bugün ankaradan 1223 adet dosya çıkmış akşam 10 11 gibi Evise bakın. Ve bu arada verdiğiniz gün sgkya para bağlanıyor bugün parami çektim icerde 19 gün birikmiş param 11 eylulde vermiştim maas bağlanması 1 ekim yazıyor ama icerde biriken parayı cekebiliyorsunuz benim dediğim gibi oldu verdiğin günden itibaren para alıyorsunuz
Mert009
Bekleyen kaç dosya var acaba .1223 bunun % kaçı? Diyelim ki 1223 büyük bir rakam, madem öyle bir günde bu rakamı çıkartabilirken geçmişte neden bu kadar yattınız.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dosyalarınız ankarada hazır zaten medicla sisteminden ilaç mr rontgen sonuçlarınız sisteme düşmüyor bu yüzden dosya bekliyor memurların çalışmaması gibi bi sorun yok meduladan düştüğü an 1 saat içerisinde dosyanizi çıkartırlar. Yeni çalışma sistemine gitti vergi indirimi için son zamanlarda sahtekarlık çok olduğu için barkod ile medula sistemine giriş yapıp geçmişinize bakıyorlar özel hastane mi hangi doktor geçmiş hastalıklar hepsini inceliyorlar
Şubatta gelip Kasım bekleyenler bu yüzden aslında ben sabah 11 de aradım daha dosyanizi incelenmemis ve onaylanacak 1 aya gelir dedi Ankara akşam gece 11 de bi baktım evise düşmüş onayim nasıl oldu bu iş aradım sordum bayan durumu 15 dakika anlattı hastanelerin alt yapisindan kaynaklı bize medula sistemini geç gönderiyorlar dedi bizde beklemek zorunda kalıyoruz dedi 1 hasta hastalığı için 4 5 hastaneye gitmişse daha çok uzuyor dosyası dedi ama tek hastaneden hep oradan bakilmissa daha kolay oluyor dedi
Mert009
işi takip etmeleri güzel.. ama yine anlamadığım şu, yahu tüm imkanlar elinizde, nasıl bir altyapı kurulamaz bu zamana kadar. devlet dairesi ve sistem gitti. hep aynı hikaye
Heyet toplanır dosyanizi inceler onaylar oradan kağıtlar memura gider meduladan kontrol için memur meduladan kontrol eder barkod sistemi uyusursa onayı verir gönderir heyetten raporunuz geçti suan memurun elinde medula bekliyor sahte rapor veya kara listedeki hastane doktor v.b durum çıkarsa onay verilmez. Medula sistemi hasta geçmişinizi ankaraya geç gönderiyor Elden verenlerin isi daha kolay ve daha hızlı çünkü raporları direk elden veriyoruz ama hastane gönderirse bekletiyor.