Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Mert009

Keşke biliyor olsaydık. daha once boyle bir tecrübemiz olmadı ki. Ben mesela tüm orjinal evrakları heyete irdiğim hasteneye verdim. VE yedekleri deyok elimde. Bilsem asla boyle birsey yapmazdım. offf ki ne offfff

Eviss e nasıl bakılıyor tc no dosya no isteniyor tc yazdıktan sonra rapordaki uzun dosya no yu yazıyorum ekran açılmıyor bana yardımcı olur musunuz

49serkan

Bende oyle yaptım. yanlıs olan da bu zaten. Hastanede heyete girdiğindeki tüm evrakların fotokopilerini alıp, aynıslarını vergidairesine de vermek gerekiyordu.... bu karmasa uzamaması için. adamlar evrak arıyor hasteneye donüyorlar, onların bulup yollaması, sisteme girmesi uzun is

O şekilde evrakların fotokopisini veren varmıdır. Sanmıyorum, şayet öyle de olsa ankara aslını yine hastaneden talep edecektir. Sahte rapor olaylarından dolayı. Yani işin çabuklaştıracağı bana mantıklı gelmedi.

Serkan abim sistemi anlamaya çözme çabası içersindesin seni anlayabiliyorum ama hakkaten nasıl bir sistemle çalışıyorlar bilemeyeceğiz. Bna sanki keyfi bir sistem izlenimi veriyor :)

Piyango bileti çeker gibi mamur hadi bugünde dosyaları ortalardan çekeyim dermiş :) Aaaa şubat geldi seni şanslı seni :)

iLLaki ben işin espirisindeyim mutlaka evraklar talep ediliyor bekleniyor, araştırılıyor. Evrak tam olsa imza için doktorun yoktur, yada doktor var evrak eksik sürelerin farklı olmasının ana kaynağı bunlar zaten.

49serkan

Aynen Serkan pazartesi tam neticeyi öğrenmeden oradan ayrılmıyacam
Satis Bilgileri: 04.10.2020 11:32 ISTANBUL-ANKARA 5Vg/21a Izmit YHT-Ankara Gar PNR No:S20N9MIUM IYI YOLCULUKLAR TCDD TASIMACILIK A.S. B001

5 haneli dosya no ilede olmadı yalnız benim ki büyük mükellefler vergi dairesi ondan farklı olabilir mi

engelilere tcdd yolları ücretsiz olması gerekiyordu gerçi birisi %10 kontanjan var demişti ama

Abdullah Süngü
rapor oranı bipoların %40 zaten ankarada düşürmüyorlar benim kalp ritim bozukluğumda vardı zaten %49 gitmişti ankaraya aynı geldi
göksel75
ben evrak göndermem gerekiyomu ilaç raporlarımı falan diye sordum maliyedeki kişiye isterlerse öyle göndereceğiz şimdi göndermeyeceğiz dedi bana göndermek istersek gönderebiliyomuyuz evrakları öyle bi hakkımız varmı acaba

Ayhan20 Merhaba bende Denizliden yazıyorum ivd den bilgilerini güncelle sana cevap geldiğinde telefona mesaj geleceğini söylediler

alpertuncer benimde 18.03.2020 gidiş

SERKAN49
Bu işlerle uğraşan danışmanlar var ben onlara danıştim onlar halletti dosya yapıp verdim vergi dairesine bana sabah ankara onaylanmadi dedi gece 10 gibi Evise baktım gördüm sabah hemen gittim vergi dairesine dosyan gelmiş yarin gel bugün imza işlerin olacak dedi yarin gittim aldım kağıdı hemen sgkya gittim form doldurdum emeklilik kağıdını teslim ettim bugün maaşımı aldım verdiğim günden itibarenmis maas bu arada haberiniz olsun para icerde birikiyor ama e devlette maaş bağlanma 1 ekim yazıyor

Mert009
Hayırlısı olsun öncelikle. Maaş ödeme günün ve ek ödeme tutarın belli oldu değilmi? Ama daha net aylık maaş belli değil.
Yatan birikmiş tutarını, maaş ödeme gününün 1 eksiğine böl. Çıkan tutarı 30 ile çarp aylık net maaşını verir.
Aylık maaş tutarını 26 ya bölünce de yaklaşık ek ödeme tutarını veriyor mu?

Arkadaşlar bugün Ankara'ya kardeşimi gönderdim saat 4 ye görüştü dedikleri Aralık ve Ocak ayları iki hafta daha surermis benimkide yazılmamış yani çıkmamış Aralık ve Ocak ayları surunecek arkadaşlar haberimiz olsun iki hafta sonra tekrar gelin dediler onlar konuşurken bende dinledim bilgimiz olsun

Yani raporları üç ay olmak üzere karıştırdılar şuan onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlar

Atilla sgkya emeklilik kağıtlarını verince 2 hafta sonra evine tebligat geliyor orada birikmiş para ve aylık alacağın tutar yazıyor tc kimlik numaranın sonuna göre her ayın kaçıncı günü alacağında yazıyor ek ödeme fiyatıda yazıyor hepsi kağıtta yazıyor. Danışmanlik firmaları var ama bu danışmanlar sizi hastaneden tutun dosyalarınızı hazırlamaya kadar hepsiyle ilgileniyor siz bisi yapmıyorsunuz 3 4 bin tl gibi bi para veriyorsunuz arkanıza yaslaniyorsunuz

Mert009
Dostum ben zaten emekli oldum, 6 ay oldu prosedürü biliyorum. Sana sorduğum hesabı yaptın mı? Ödeme, birikmiş sistemi mi değişti. Bizi aydınlat ağustosta kardeşim de yeni emekli oldu. Birikmiş ödemesi, maaş başlangıcı senin anlattığından farklı çünkü.

Sana sorum şu, maaş ödeme günü yani her ayın kaçında maaş alacaksın belli değilmi. Bu gün ayın kaçı ise 1 eksiğine aldığın birikmiş tutarı böl. Sonra 30 ile çarp kağıtta yazan net aylık tutar yapıyor mu onu söyle bana.
Ek ödeme x 26 da yaklaşık bu rakam da net aylık ediyor mu.

F.T
Ben dün verdim vergi dairesine şu şekilde bir dikekçe yazıp ekledi 1 Ekim'de EMG çekildi miyopati var 20 puan vermemiz gerekiyor du gözden kaçırmışık dedi nöroloji doktoru bakalım Ankara ne yapacak bekleyip göreceğiz yeğenime kas hastalığından dolayı heyet raporu %88 verilmişti EMG eksik diye geri göndermişlerdi bendede tam tersi raporda oran yok ama EMG sonucu miyopati var bakalım ne diyecekler ayrıca genetik raporlarda var onları da göndermiştim.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Üst Alt