Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Akman1981

raporunuzun oranı ve engelli vergi indirimi yükselir ama balthazard formülüne göre
dusurulucek bir hastalık bulamazlarsa

merhaba arkadaşlar maaşım bağlanmış sizinle bu güzel haberi paylaşmak istedim
hepinize sabır dileyip
dua ediyorum

Mağaşı bağlanan Ankardan olumlu sonucu gelen herkese hayırlı olsun dilerim bizde bir an önce sonuçlandırsak Şu süreci

Abzeh

Kardesim sistemde gorunen maas arasinda fark varmi yoksa aynimi

7430 gun prim 3 yil var daha eyt takildik simdide ankaraya takildik hangisine yanayim birde kanser iletine bulustik bu nasil bir duzen

Kağıtta hepsi yazıyor ek ödeme felan yok benim kağıda 1720 TL aylık ödeme tutarı yazıyordu o kadar yatırılmış sizin nasıl bilmiyorum e devlettede 1720 tl ödeme yazıyor hangi ay yatacagida yazıyor hepsi e devlette gözüküyor 4a emeklilik bilgisine girince sigorta basamağı önemli aylik için benim 9.basamak biraz düşük sskli çalışanların daha yüksek olması lazım

selam arkadaşlar dün bir arkadaşımın milletvekili dayısına evrağımı sordurttum. dilekçe yazım aşamasında olduğunu söyledi ve sahte raporlar hakkında çok fazla işlem yapıldığını raporların tek tek incelendiğini ve işlemin bu yüzden uzadığını söyledi. yani tüm raporlar ve tahlil sonuçları detaylı şekilde inceleniyorsa bukadar uzaması da normal gibi geldi

@atilla3500 Merhaba kontrol muayesine giriyorum11 kasimda vergi indirimim bitiyor emekli oldum 11 kasima kadar yetismezse toplu olarak sgk dan maas alamiycakmiyim ? Birde saglik tan yararlanabiliyormuyuz tesekkur ederim

Captan gusto
Süresi içinde kontrol muayenesi raporu sgk ya, ulaşanların maaşı kesilse bile, Gib onaylayıp sgk tekrar maaş bağlayınca geriye dönük toplu alıyoruz, benim maaş kesileli bir ay oldu, sağlık hizmeti devam ediyor.

atilla3500 kontrol muayesini suresi icinde yetistiremezsem sorun olurmu malum pandemiden dolayi randevuyla muayene oluyor ve surec uzuyor 11 kasimda son maas kesilmez dimi suresini vurgulamissiniz

Captan gusto
Gelir idaresi başkanlığı kontrol muayenesi ve kesilen maaşlarla ilgili sgk ya göndermiş olduğu bir yazı var, genelge gibi bir şey
Burada süresi içinde yaptıran ve engeli devam edenlerin maaşı kesilse bile geriye dönük ödeneceği, süresi içinde sevk alıp yaptırmayanların engeli devam edenlerden maaşların kesilenler onay tarihinden sonra tekrar başlatılır geriye dönük ödenmeyeceğini, engel oranı 40 ın altında kalanların maaşlarının her iki grupta olanların maaşları sonlandırma işlemi yapılacaktır diyor.
Sen sevk alıp işleme başladıysan sıkıntı olmaz. Bu yazıdan bunu anlıyoruz.

savcılı
sayıştayın raporu açıklandı. Aile ve sosyal calısma bakanlığı 97bin sahte raporluya milyonlarca para yardımı yapmıs. KANDIRILDIK derler çıkarlar isin içinden ama dimi.

Danışmanı kağıtları verdikten sonra değil ise başlamadan önce tutucaksin ankaraya raporlarını evraklarını göndermissin danışman ne yapabilir bu saatten sonra danışman tutucaksin bütün raporlarını o hazirlicak toparlicak ankaraya gidip teslim edicek kafan rahat biçimde onayını alip emekli olucaksin

Ben öylesine sordum benim daha %72 den onaylanırsa 2021, 7. aya kadar çalışmam lazım şu anki prim günüm 3.562
3840 emekli günüm fazla acelem yok

Ender55
hayırlısı olsun kardesim allah yedirmek nasip etsin yeni mi geldi 30 gün içinde müracaat edilebilir ama itiraz veya dava süresi ne kadarda sonuçlanır bilgim yok süreklimi yoksa surelimi

10.02.2020 Ankaraya varış hala bekliyoruz. sizlerin umudunu kırmış olmayayım ama 2021 e kadar umudumu kesmiş bulunmaktayım. Daha önceden 3-4 ayda onaylanıp gelen raporlar 8 aydır ses seda yok işin garibi pandemi sürecinde 3 ayda hiç rapor verilmedi.

en şansız grup sizlersiniz ülkenin malı konularda durumu ,pandemi,yolsuzluk ,rapor sahtekarlığı hepsi üst üste gelince sizlerin raporlarındaki çok büyük gecikmeye neden oldu ama bu gecikmelere dava acilabilirmi bir araştırmak lazım çünkü sizlerin çok büyük maaş kayıpları oldu olacak
en düşük maaş 2k tl olsa 5 ay fazladan bekleme desek en azından 10k buyuk kayip bunlari kim tazmin edecek

Bu sahte rapor çıkaranların Allah belasını versin ben hakkımı helal etmiyorum onlara bizim günahımız ne madem bizede inanmıyorlar tamam o zaman soylesinler tekrar heyete girelim böyle beklemektense tekrar hastaneye sevk etsinler tekrar heyete girelim

bu arada 2 gundur büyük mükellefler sorgulama ekranı acılmıyor. Acaba raporları mı yüklüyorlar diye bir dusunce geçti içimden .. (gülmek serbest, hala iyimserim ))))))))

O sahte raporları alanda verende her kim sebep olmuşsa ben kendi şahsıma söylüyorum ahiret te hakkım mı sizden alacağım kimseye bedua etmiyecem Allah biliyorya sizi biz gerçek engellileri mağdur ettiniz eminim bu sitede var o sahtekarlar hiçmi zorunuza gitmiyor ne diyeyim size

Bu saate bile evis e bakıyorum neden sizin gibiler yüzünden yoksa çoktan gelirdi evraklarımız YAZIK YA

Dile kolay 228 gün oldu belkide 2 ay daha sürecek

Ne yapacağımı inanki bilmiyorum çok zor durumdayım manevi olarak

Ya arkadaşlar Bi watsap grubu kurulmuş sanırım bende eklermisiniz
0537 273 98 09

Slm arkadaşlar bilen arkadaşlara bir sorum olacak cahilligime bağışlayın. EVIS sadece Ank.İst.İzm.Antalya olarak mı var. yoksa 81 il için mi geçerli Eskişehir diye baktıgımda çıkmıyor? neden acaba

Üst Alt