Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

turkey izmir

bir bu eksikti zaten hayatımızda.

İstanbul Büyük mükelleflere bağlı olan arkadaşlar. Gayrettepedeki yer Anadolu yakasına Ataşehir'e taşınmış. Bilginiz olsun. Sorgulama ekranının çalışmadığını iletmek için aradım, taşındığını öğrendim

Endereren

siz bir danışmana sordunuzmu sorununuzu sorun derken 212 yi kastettim ali tezel gibi bu gibi danışmanlar belli bir ücret karşılığı bilgi veriyor

turkey izmir

Ali tezel denilen adamla yıllarca birlikte çalıstık. Simdi aradığında telefonunun açmıyor. Bize adam lazım!!!!

atilla3500 merhaba kontrol muayenesi sonucu beklerken engelli maasi alabilirmiyim calismiyorum su an gelirimiz yok aillece emekli oldugum icin sosyal yardimlasma verirmi sence yorumunuzu bekliyorum tesekkur ederim.

Endereren

yakinliginizi bilemem yada yaşadıklarınızı ben olsam da telefonunu açmayan tenezzül etmezdim ama yinede problemimi çözmek ici bir danışmandan yardım isterdim sadece ali tezel yok danışman olarak ama şunu da belirteyim sgk konularında en iyilerden biri

Captan gusto
Bu konuda hiç bilgim yok. Bu maaşsız dönem için ne yapılacak. Ama emekli olduğun için sanırım verilmez gibime geliyor. (maaşsız emekli 😀). Ama 170 e sorsak mı acaba?

49serkan

bu nasıl iş neye göre düşürüyorlar canını sıkma haklarından vazgeçme güçlü ol sen burda herkese güç verdin sakın yılma

evet ciddi bir kayıp. Bi rahatsızlığı yok saymıslar resmen veya birkaç

çok üzüldüm kardesim senin oranların tamamı ms ten miydi yoksa tablo 4/1 de varmıydı

49serkan
Üzüldüm kardeş, interaktif vd. kontrol et, bu konuda tebligat gönderilmiş mi, ayrıntı vardır orada.

Geçmiş olsun rahatsızlıklarınız neydi acaba siz yinede peşini bırakmayın hakkınızı arayın

ya kardeşim çok üzüldüm inan. ama sakın ola peşini bırakma hakem hastaneden de rapor alırsan kaçarı kalmaz

49serkan

Serkan abim geçmiş olsun, niye böyle bişey oldu ki. Ama pes etme hakkını sonuna kadar ara abi. Oran düşürülmüyordu hani. Ali tezel basbas bağırıyordu ankaranın oran düşürme yetkisi yok diye. Mahkeme kararından bahsediyordu.

49serkan

serkan abi çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm yılma sakın hakkını ara intiraz et rapor oranını düşürmeye hakları yok gerekirse dava aç

Tam olarak bilmiyorum ancak forumdaki bazı konularda denk gelmiştim sağlık müdürlüğüne itiraz edip başka bir hastaneden yeni rapor alıyormuşsun

Abi bildiğim kadarıyla il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz et orası seni hakem hastaneye yönlendirecek. 30 gün içinde yap süresi var.

sadece tablo 4/1 den alırsanız %40 işinizi görür başka bir şey ekletmenize gerek yok yürüyüş bozukluğu tekrar deneyin itiraz edin vazgeçmeyin psikiyatriyi veya üst ektremiteyi ekletmeyin

Serkan geçmiş olsun
vergi dairesine gidip raporlarla ilgili birimden itiraz dilekçesi alacaksın onlar seni il sağlık müdürlüklerine sevk edecek oradan tekrar itiraz dilekçesi doldurup hastaneye sevk edileceksin çok kolay gelsin.

Evet sonuç size ulaştıktan sonra 30 gün süresi var bende öyle biliyorum

Üst Alt