Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

kemal73

Mübtezer bana bak siyasete çevirme işi buralarıda esir almayın boş muhabbetlerle, sana iyi beter ol bekle azla yetinme sen haktan hukuktan söz edersiniz millete bok atarsınız ÇAKALLLLLLLL SENİİİİ

Memur olmak için "ALLAH" korkusu mu gerekiyor hayırdır? Çok memnun değilsen vermeseydin oy kardeşim. Ülkeyi siz bu hale getirdiniz. O memurların da bir suçu yok üstleri işleri yavaşlatın diyorlar o yüzden yavaş yapıyorlar. Devlette para kalmadı devletin borçları döviz cinsinden milyarları buldu kasada döviz yok. Ekstra maliyet yaratacak yerden de kısıyorlar durum bu. Bu yüzden sonucumuz bu kadar geç geliyor. Ve evet devletin gözünde biz "ekstra maliyet" oluyoruz.

bu sitenin yöneticisi kimdir arkadaşlar bu nissaca denen arkadaş kendisini ne zannediyor böyle terbiyesizlikmi var adam resmen hakaret ediyor. herkes burda birbirine destek olmaya çalışıyor kimse kimsenin sabrını zorlamasın

Ankarayı şimdi aradım bizim onaylanmış arkadaşlar emine hanımla görüştük. 31 ocak 2020 gidiş valla şuan çok şaşkınım hiç beklemiyordum.

Bir gün merak edip ülkenin durumuna baksanız neden geç geliyor anlarsınız. Çok fazla a haber izlemekten türkiyeyi zengin sanıyorsunuz. Var ya "SSKYI BATIRDI" denilen zamandaki ssk'nın zararından tam 10 kat daha fazla zarar etmiş ssk geçen süre içinde. Bu durumun suçunu memura atmayın. Onu seçen sizsiniz biziz halk suçlu. İşini yapan kişi değil. Emir erine laf atmak kolay tabi. Ben hepinizden gencim kimseye küfür etmiyorum bir de size bakın babam yaşındaki adamların ağzından hakaret eksik olmuyor. Sinirlisiniz anlarım ama memura sövmek kavga etmek bir şeye yaramayacak. Kendi düşen ağlamaz. Zamanınızı memurda suç aramak yerine kendinize bir uğraş arayın. Sürekli stresli olmak size daha kötü gelir.

erdem.77
ben şahsına bir şey demiyorum eğer çalışmayan kaytaran işini edebiyle usulu ile yapmayan memur kim varsa ben onlara diyorum..dosyaları masalarında bekletmesinler sana ne oluyor memurmusun yoksa memur gibi cevap veriyorsun...

göksel75
hayırlı olsun

kemal73
BAK KARDEŞİM KİMSEYE LAF ETME KONUN NEYSE ONU YAZ KARŞILIKLI KONUŞALIM YOL GÖSTERELİM BİRBİRİMİZE.

Saolun hepinizden allah razı olsun inşallah sizlerinkide tez xamanda sonuçlanır ankarayı ihmal etmeyin ulaşabilirseniz bilgiyi ancak oradan alabiliyoruz.

türkiyemeltean

Allah korkusu olan akplimi oluyor komiksin akp oy vermeyenlerin Allahı yokmu demek istiyorsun

memurlar yatıyor hatta evde çalısma sistemi geçmişler bilgisayarda okey oynuyorlar sen işmi yapiyorlar sanıyorsun okey tavla call of duty oyun oynuyorlar arada bir dosyalara bakiyorlar anlayın artik bu kadar saf olmayin

Arkadaşlar arkadaşlar biz kendi halimize bakalım hepsi aynı cinsten bunlar iyiside kötüsüde bizim insanlarımız yok şu parti yok bu parti siyaset bizim işimiz değil biz engelliler birbirimize destek olalım kırıcı olmayalım Allah büyüktür

Buradan elimizde şu an için bişey gelmiyor maalesef kaldı ki beklemekten başka bişey yapamıyoruz strese girip kendimize zarar veriyoruz yine zararını biz çekeceğiz

Evet sürekli dedi. Hastalıklar astım %40 romatoid artrit%12 baltazar ile %47 gitmişti.

Şehmus demir
yok ben dedimki arkadaşa insan Allah korkusu ile çalışmalı oda bana oy vermeseydin diyor sanki ben partiden bahsediyorum..alakası yok

göksel75

Benimkide koahtı %40 boyun fıtığı ve sol kol hareketi kısıtlılığı %15 baltazar %49 benimkide inşallah süresiz gitmişti aynı onaylanır

göksel75

Hayırlı olsun dostum uzun süredir bekliyorduk Allah hayırlı emeklilikler nasip etsin hepimize.
Böylelikle gereksiz polemiklerde azalmış olacak demek ki ocaklar gelmeye başladı ve sıra doğru işliyor. (birkaç arkadaşımızın eskilerden beklediğini biliyoruz onlar da inşallah bir an önce cözülür)
Bu arada bu forumda hiç alışık olmadığım şeyler okumaya başladım. Arkadaşlar herkesin amacı beklediği şey aynı. Birbirimizi kırmadan bilgi paylaşalım.Biliyorum sabırlar tükeniyor ama bu işin seyri belli oldu en az 8 ay gerekiyor. başvuruyu yapıp 1 ay 2 ay sonra Ankara yı aramanın gereksiz yere sinir olmanın bir anlamı yok. Boş yere birbirimizi kırıyoruz.

kemal73

Boşver moralini bozma sen
Ha bunuda söyliyeyim al birini vur ötekine ne olursa olsun iyiside kötüsüde bizim siyasetçilerimiz

göksel75 Evis te görmeden istanbul vd ne gitme. Benimki 25 Eylül de Ankara dan onayland 28 Eylül de İzmir de birime ulaştı 6 Ekim de Evis te gördüm. Ayrıca eğer işyeri kanalıyla başvuru yaptıysanız elden vermiyorlar İşyerine iletiiyor halen çalışıyorsan

artichoke

Bende elden vermiştim şuan çalışma yok, önce istanbulu arıyacağım geldiyse gelip alabilirmiyim diye sorucam.Gelip alabilirsiniz derse ancak o zaman Tekirdağ'da oturuyorum. Eviss de görünmesi ayın 20'sini bulur.

Üst Alt