Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

teşekkürler evisten kontrol ettim .. Şuan geçmişe dönük indirim tutarlarını nereden temin edebilirim bunu şirkete mi talep etmem gerekli bilgisi olan varmıdır ?

Arkadaşlar az önce uzun uğraşlar sonunda 3259 a ulaştım 7 Şubatta vergi dairesi ne teslim ettiğim evraklar 11subatta ankaraya ulaşmış Şubat ayları kuruldan çıkmış ve yazım aşamasındaymis telefondaki bayan sonucu göremediğini ancak bu ay sonuna kadar yazım işlemlerinin biteceğini söyledi

arkadaşlar eviste görünmüyor izmir vergi dairesinde görünmüyor ama ankara 8 ay sonra tlfona baktı:) onaylanmış sisteme düşmesini beklicem.

49serkan
Selamün aleyküm Rabbim şifalar ve sabır versin inşallah zor bir durum ve süreç sanırım kas hastalığınız var kas hastalığı sadece kaslara zarar vermez tansiyon uyku apnesi solunum yolu hastalıkları gibi farklı hastalığa neden oluyor bende 10 yıldan beri kas hastalığı ile uğraşıyorum banada kas hastalığından hiç oran vermediler 1 Ekim'de EMG çekildi miyopati var 20 puan vermemiz gerekiyor du gözden kaçırmışık dedi nöroloji doktoru şimdi EMG raporunu vergi dairesi ne verdim bakalım yükseltme yapılacakmı bence sizde hemen tekrar heyete girmeyin oran alabileceğiniz başka rahatsızlığınız varmı onun tekkiklerini yaptırın ben 2017 %24 verildi şuan %60 %80 olma ihtimali de var daha mantıklı olur kanaatindeyim Allah yardımcınız olsun inşallah.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

göksel75 hayırlı olsun nissaca sonucu gelen tum arkadaslara hayırlı olsun darısı bize göksel benıde lısteye ekle kardeş

04,03,2020 bakanlıga gonderıldı %42 süresiz gitti

Arkadaşlar sonucu gelen bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun darısı diğer bekleyenlerin başına.İnşallah bizimkilerde tez zamanda sonuca ulaşır.

49serkan

Serkan benim dosyada heralde seninki gibi red gelecek heralde benim dosya kayıp saat 4 buçukta tekrar emine hanımla konuş seninkinin üstüne kocaman soru işareti koyuyorum diyorum bu hafta halletcem diyor olmazsa yarınki kurula tekrar sokturacam diyor bu nasıl iş anlamadım ben

Otosan41

Sende sorun çıkacağını pek sanmıyorum uyku apnesi ve nörolojide genelde sorunlar oluyor. Fakat soru işareti kısmına bi anlam veremedim.

göksel75

Onu şeyden dolayı dedi dün 4 aralikların hepsi bügün bitsin diye talimat vermiş müdür benimki daha yapmadıkları için acilen bitirsinler diye

göksel75

Göksel senin sft solunum testi sonucu neydi
Benimki
Fvc 3.45
Fev1 3.10
Fev1Fvc. %89 orta obstrüktif sonucum bu sonuçtan alıyormusun sen. Birde ben ilaç raporunu göndermedim göndersemiydim sen gönderdinmi raporlu ilaç evrağını

3 ocakta yolladım 9 ocakta ıstanbula ulastı 21 ocakta ankaraya ulastı daha beklıyorum ekım 8 olacak yok 275 gun

Serkan tanıdık bir işyerinde sadece 10 günlük kendini çalışıyor göstertir sonra çıkış yap evrakını vergi dairesine ver bu da olabilir..

göksel75[FONT=sans-serif]

06.12.2019 giden raporum eksik evrak gelip tekrar 22.09.2020 ankara ya rapor gitti.listeye ekleyebilirmisin beni.[/FONT]

Arkadaşlar selam sonucu gelen arkadaşlar hastalıklarını ve oranlarını çok özel değilse paylaşabilir mi ? Uyku apnesi olanlar psg gönderdi mi? psikiyatri olan var mı? Ms den gelen sonuc ?

göksel75

İnşallah Göksel sonuç gecikince korkmaya başladım banada red gelir diye zaten nefesi zor alıyorum birdaha o hastanelerde sürünemem

Arkadaşlar geçmiş olsun hepinize sonucu gelen arkadaşlar hayırlı olsun diyorum bu ankaraya nasil ulasiyorsunuz ben 6 aydir hergün duzenli ariyorum açan yok kimin umrunda 59 demeyin bana onu hic acmiyorlar

koah 20, tip2 şeker 20,sol kalça kemiği femur başı kireçlenmedden erime 24 idi benim.baltazar sonrası 51 hesaplandı süresz raporum.bugün aynı orandan yani 51 olarak süresiz onaylandı.yarın teslim alacağım raporumu.30 ocak vergi dairesine teslim etmiştim.darısı bütün bekleyen arkdaşlarn başına...

Valla abi ben baya bi iş yoğunluğuna girişicem böyle araştırma kayıt tutmayı seven biri varsa burdan devam edebilir. Kopyala yapıştır yapıyorum o sıkıntı değilde takip olayı gerekicek onuda ben baya bi süre yapamayacağım. İnşallah sizlerinde en kısa sürede gelmesini temenni ediyorum.

erhan1968 senin evisde görünüyormu acaba?

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır sisteme üye olmaya çalışıyorum ama sistem biraz sıkıntılı zar zor üye oldum şükür benim 06 03 2020 tarihli ankaraya ulaşan raporum var psikiyatri bipolar 10 senedir tedavi görüyorum ve ilaç raporumu yenilemek için tekrardan çıktığımda şizoaffektif raporu verdi Dr bipolar dan 1 yıl süreli verdi ikinci kontrole çıktığım zaman şizoaffektif raporlu cikicam oda sanırsam süresiz veriyor bilgisi olan varmi bu konuda bugün Eskişehir vergi dairesini aradım dosya ne alemde diye ocak ayları geliyor martta gitmiş dosyan ankaraya yakın dır gelmesi dedim başka şehirdeki arkadaşım şubat ayı gelmis dedim aynen dedi demekki ocak ve şubat karışık geliyor sıra martta😁

Üst Alt