Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda istihdama dair değerlendirme olmaması EKPSS ile atanmama engel olur mu?

seroz

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim raporda istihdam olsun eğitim olsun o kısımların hiçbirisi doldurulmamış.
sadece raporun alınma nedeni özür oranının belirlenmesi ibaresi var.
acaba bu durum 2018 ekpss ye yada herhangi bir şekilde atanmama yada işe girmeme bir engel teşkil eder mi

herhangi bir sıkıntı olmaz. sınava da girersiniz, yerleştirilirseniz atamanız yağılır.

144 ü arayarak bu konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz
aynı şey benim başıma geldi aradım söyledikleri tek şey, sınava girebilirsiniz ama atanma durumunda atandığınız kurum sizden raporunuzun istihdam kısmını düzeltin diyebilir dedi
eğer düzeltemezseniz o süre içerisinde atanmanız yapılmaz dedi

en doğru cevabı 144 ü arayarak öğrenebilirsiniz

İstihdam

Rapordaki istihdam ne anlama geliyor iş içinmi raporum 2 yıllık seneye yenileteceğim ekpss de atanmak için lazımmı istihdam

İsdihdam kısmının işaretlenmemesi.

Raporda isdihdam kısmının işaretlenmemesi ekpss ile atanmada veya işkura başvuruda sorun teşkil eder mi?

nostaljik bu konuda problem yaşayan arkadaşlar siteye baya yorumlar eklemislerdi. İstihdam kısmını isaretletmediginizde ya da raporun amaçları yazmadiginda başvurduğunuz yer bazen bunu sorun edebiliyormus, her ihtimale karşı isaretlettirin...Ayrıca bunun için yeniden rapor almanıza gerek yok, rapor aldığınız hastaneye götürün onlar düzeltip o şekilde yeniden veriyorlar size.

Raporu verdim işaretleyip size veririz dediler. Yarın da hastanemde heyet günü. Ama işte işi yokuşa sürüyorlar hep. O an raporda bi değişiklik falan vs.yaparlar mı acaba. gibi şeyleri düşünmeden edemiyor insan. Yarın şimdi heyetteki tüm doktorlara imzalatacaklar dimi yeni rapor için?

Bi sıkıntı olmaz aklınıza kötü bişey gelmesin.

Kardeşim raporunda istihdam kısmı ve calistirilmayacagi alanlar dolu olsun yazili olsun yani boş olmasın yarin örneğin atandiginizda tekrar rapor istiyeyebilirler

nostaljik

aynısını bana yaptılar raporu düzelttiler oranlara karışmıyorlar sadece istihdam bölümünü işaretleyip veriyorlar sıkıntı olmaz canın sıkma

Benim raporum da istihdam işaretli, durum bildirir işaretli ve çalışamayacağı alanlarda sadece işitme yazıyordu, memur olarak 4 ay önce atandığım Halk Sağlığı Kurumu benden ''Memur olarak çalışabilir'' ibaresi istediler yani raporlarınızı alırken istihdam falan önemli değil önemli olan memur olarak çalışabilir yazması, durum bildirir raporu aldırdılar bize tekrar heyetlere girip memur olarak çalışabilir raporu aldım..Yani çalışamayacağı işler alanında memur olarak çalışmasında engel yoktur yazısı olması size avantaj sağlayacaktır aynı anda çoğu arkadaşımız işe başlarken ben 15-20 gün bekledim sırf çalışamayacağı alanlarda memur olarak çalışabilir yazmıyor diye, istihdam falan pek bakmadılar oysa raporumda hepsi vardı..

Üst Alt