Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

RDM'de p. koordine form nedir?

aynen zaten klinik heyeti taburcu etmek için toplanıyo ben 10 günlük sıhhı izin aldım komutanda onayladı aılemle gecırıyorum.. bu 2. sıhhı izin alışım 10 günlük ikiside. raporumda silah kullanamaz gece nöbet tutamaz uyumsuzluk iştahsızlık yazıyodu bu 10 günden sonrada tekrar bi kontrol yazdılar bu yanı kardesım bi görsen birliğe gittiğimde alay konusu oluyorum.

sence ne olur ne biter @yörükoğlu @OturanBoğa bide bişey sormak istiyorum sizce istanbuldamı hastaneye gitsem yoksa kendı bırlıgımde ki her zaman gittiğim yerde mi gitsem yardımcı olursanız cok sevınırım neler olur neler bıter

Gecmis olsun tekrar, taburcu olman guzel. Hastanede yatma diisinda benim durumumda seninkne benzer seyrediyor suan. Tekrar 10gunluk istirahat aldim evimdeyim ilac tedavisi devam ediyor, haftaya birlige dondugum gun tekrar doktora cikacam ozaman en az 21gunluk hava degisimi verecrgini dusunuyorum.

Yanlis hatirlamiyorsam sen ilac kullaniyordun, bence subeye git sevk al yasadigin ildeki hastanede ki psikiyatr a gorun, durumunu anlat belki sana oradan hava degisimi yazablir ve rapor bitiminde birligin hastanesine sevkini yapar. Birligine donunce tum evraklarini anket formunu, islevsellik formunu tekrar alip cikarsin doktora, bu durumda bence doktorun alkerlige elverissizdir yazip kurula sevketmekten baska elinden birsey gelmez, en kotu ihtimal tekrar hava degisimi yazarak sureyi uzatir eger rahatsizliginin tedavi edilebilecegi umudu varsa.

Abi merhaba tekrardan birliğe dönüyorum 10 günlük izin bitti şimdi doktor kontrolüm var komutan Memlekette isini halletme birlikte halledersin dedi şimdi nolacak ?

Sıkıntılarım devam ediyor aksine daha da arttı bundan sonda askerlik yapacağımı kesinlikle düşünemiyorum kendimi tanıyamıyorum artık ,iyice kötü oldum.Şimdi nolucak tekrar hava değişimi mi yoksa muaf mı olurum ikinci 10 günlük izin ve tüm izinler bitti nolur sonuç sizce @OturanBoğa

merhaba abi, üçtür 10 kez hava degısımı aldım ilkinde normal doktora gıderek aldım ıkıncısını 15 gun psıkıyatrı klınıgınde yatarak aldım ucuncusunude kontrolum vardı cuma gunu verdıler ıste. sımdı benımsurecımde ne olur ne yapmalıyım nasıl ılerleyecek bu durum abı yapamıyorum dıyorum hala bu sekıl oluyo cok yoruldum herseyden vazgecesım var

3 tür 10. kez alıp aılemın yanına gelıyorum ama ben artık cok yoruldum

Abi benım dun 10 gunluk ıznım bıttı otobuse bındım bırlıgımın kapısına geldım ama gıremedım tekrar otobuse bınıp aılemın yanına geldım ıstanbul besıktastan sevk alıp erenkoy ruh sınıre gıtsem bana orada bakma sansları var mıdır ? Yatıs veya hava degısımı verırler mı ama benım 10+10+10 toplam 30 gun kullandım ne olur abı yardım et gıremıyorum yapamıyorum olmuyo allah askına bı yardım et
[FONT=sans-serif]besıktas erenkoye sevk etmedı şişliye sevk etti[/FONT]

Abı acıl cevap ıstıyorum sozlum suan psıkıyatrı klınıgınde tekrar yatış verdıler sımdı orda testler falan soruluyomus yapıyomus ne olur sence acıl nolur

emresyl

Kontrollerin ardından muafiyet için heyete yönlendireceklerdir büyük ihtimalle.

bülent abi benım komutanlar sıkıntı işte hanı bana gel otur bısey yapma ama yınede askerlık yap dıyolar ne olur ne bıter bılmıyorum aılemle gıttım en son komutanların yanına hatta bu ikinci klınıge yatısım 10+10+10 hava degısımım oldu ayrıyetten bi 10 daha rapor aldım ama safaktan dusmedı o 10 gun klınıkte test falan soruluyo ilaçlarımı degıstırdıler ilk yattıgımda olmamıstı bunlar ama ıste komutanlarım cok sıkıntı

bekliyorum yazmanı abı sen ıcımı ferahlatıyosun vallahi

emresyl

Komutanlar çürük belgesi almanın ilerde sorun yaşamana neden olabileceğinden hareketle öyle ya da böyle askerliği tamamlamanı istiyor olabilir. Ama sağlığın elvermiyorsa, muafiyet çok daha hayırlıdır

emresyl

Özel sektördeki iş başvurularında askerlik yapmamış olmak "güvenilir personel değil" gibi bir algıya yol açabiliyor.

Merhaba ıyı aksamlar önemli bişey soracagım bugun benı klınıktekı doktor yanına cagırdı nasılsın falan dedı kotuyum dedı bı ıyı yapamadık senı vs dedı yarın heyete cıkıcaksın dedı fotoğraf cekımı vs olacakmıs askerı heyete cıkacakmısım bunu ne ıcın yaparlar abı yanı 10 gunun uzerınde ızın vereceklerı ıcın mı yoksa çürük ıcın mı yaparlar nolur acıl cevaplayın yörükoğlu OturanBoğa

Perşembe’ye kadar ıslerımı halledecekmısım ama anlamadım hanı ne ıcın yapıyolar

Doktor mujdeyi vermis gibi sanki emre, ins sonuc istedigin gibi olur. Bana ulasir misin bekliyorum

Fakat komutanlar kıta ankete hıc bısey yazmamıslardı bos gondemrıslerdı ne bılım olur mu kı curuk

Olur bu sorun degil zaten daha onceki tedavileri belli, doktor komutaniyla telefonda gorusmustur.klinige yattigi gunmu gonderdiler evraklari? Yoksa daha sonra mi?

21 gün verdiler persembede taburcu olacakmıs ben çürük alır dıye dusunuyodum bundan sonrası nasıl olur ? bıde 21 gün hava degısımıne para vs yatırılıuo mu ? OturanBoğa yörükoğlu

bundan sonra kesin muafiyet bencc iciniz rahat olsun. 21 gun hava degisimi icin subeye gidip iaşe bedeli alabilirsiniz

Bagli bulundugunuz il/ilce deki askerlk subesi, hastaneye sevk aldiginiz sube farklliysa orasida olur

bülent abi merhaba ben yine 21 gunden sonra gıttım persembe tekrar heyete cıkacakmısım buyuk ıhtımal yıne 21 verecekler hastanedekıler bırlıkte kı komutanlar yuzunden çuruk veremıyomus sanırım komutanlar doktora doktorlar komutanlara topu atıyo ne olacak boyle ne yapmalıyım abı* bıde benım ıznım hava degısımım vs kalmadı bu aldıgım 21 ler askerlıgımı uzatyo mu abı OturanBoğa

şuana kadar 10+10+10+10+21 izin kullandım OturanBoğa

büyük ıhtımal sımdı yıne kullanıcım ama bana komutanlar ınanmıyo napıcam bılmıyorum

Yalnızca 30 günü askerlikten sayılıyor onun dışındakiler askerliği uzatıyor.

Üst Alt