Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault Clio marka aracı elden kumandalı olarak kullanan var mı?

ahmet28

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Renault Clio model aracı elden kumandalı tertibatlı bir şekilde döşetip o şekilde alıp kullanmayı düşünüyorum.Fakat aracı alacağım yer Clio ya tertibat takılınca sürücü koltuğunu geri çekmem gerektiğini ve sürücü arkasında oturabilecek kişinin oraya sığmayacağını söyledi.Acaba bu model araç kullanan varsa tecrübelerini aktara bilir mi?

ellerinizde proglemmi var ehliyeti aldınız mı ve nasıl aldınız ?

ahmet28 kardeşim bu konuda kesin ve sağlıklı bilgiyi, tertibat konusunda deneyimli, konusunda uzman, aynı zamanda kendisi de engelli olan hüseyin bayrak arkadaşımızdan alabilirsin.. 0532 724 2001.. selamlarımı da ilet bu vesileyle kendisine..

Ben kullanıyorum boyum uzun olduğu için koltuğu çekiyorum. Arka koltuk diz mesafesi kısalıyor.

3 yıl oldu alalı clio 4 otomatik dizel icon full . memnunum şimdiye kadar hiç üzmedi beni . edc otomatik süper . yakıt şehir dışı ortalama 4 lt , şehir içi ortalama 7 lt dir.

tades1976

bu aparat geri çekmeli bunu taktırmasaydın keşke pek kullanışlı değil bnm aracın aparatı bu
ileri doğru fren kolu sağa doğru kıvırma gaz ve çok rahatım koltuğumu istedim kadar ileri geri çekiyorum

DSC01877.jpg

Üst Alt