Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault Clio marka aracı elden kumandalı olarak kullanan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet28

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Renault Clio model aracı elden kumandalı tertibatlı bir şekilde döşetip o şekilde alıp kullanmayı düşünüyorum.Fakat aracı alacağım yer Clio ya tertibat takılınca sürücü koltuğunu geri çekmem gerektiğini ve sürücü arkasında oturabilecek kişinin oraya sığmayacağını söyledi.Acaba bu model araç kullanan varsa tecrübelerini aktara bilir mi?

ellerinizde proglemmi var ehliyeti aldınız mı ve nasıl aldınız ?

ahmet28 kardeşim bu konuda kesin ve sağlıklı bilgiyi, tertibat konusunda deneyimli, konusunda uzman, aynı zamanda kendisi de engelli olan hüseyin bayrak arkadaşımızdan alabilirsin.. 0532 724 2001.. selamlarımı da ilet bu vesileyle kendisine..

Ben kullanıyorum boyum uzun olduğu için koltuğu çekiyorum. Arka koltuk diz mesafesi kısalıyor.

3 yıl oldu alalı clio 4 otomatik dizel icon full . memnunum şimdiye kadar hiç üzmedi beni . edc otomatik süper . yakıt şehir dışı ortalama 4 lt , şehir içi ortalama 7 lt dir.

tades1976

bu aparat geri çekmeli bunu taktırmasaydın keşke pek kullanışlı değil bnm aracın aparatı bu
ileri doğru fren kolu sağa doğru kıvırma gaz ve çok rahatım koltuğumu istedim kadar ileri geri çekiyorum

DSC01877.jpg

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt