Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ReSound işitme cihazı hakkında bilgi paylaşımı

suat65

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar bugün yeni işitme cihazı aldım cihazı pek tanımıyorum cihazın markası ReSound LS561-DRW bu cihaz hakkında düşünceleriniz bilginiz nedir işitme kaybım %80

Kaça aldin sifiirmi?
Kulagina taktinmi ses nasil?

4 bine aldım indirimli gerçek fiyatı 5 bin üzeriydi sesi güzel geliyor bağlantı özelliği sağlam müzik dinlemek telefonla bağlantısı konuşma falan bunlar güzel ama dışarı çıktım gürültü çok vardı

Disari cikinca sesi kis
Kumandalimi?

Özelliklerini boşver hiç bir işe yaramaz o kayıpda aksesuarlar. Şimdiden alayım deme aksesuarlarını önce cihaza alış bir kaç ay kullan inş zamanla iyi olursun bir ay sonra program yüklerler gürültü modu, Tv İzleme,Müzik dinleme,Konuşma diye programları var ama yine söyleyim ben kullandım ve hiç birinin işe yaradığını görmedim
. İşitme testini yollayabilir misin kardeş? ReSound çok iyi çok güçlü bir cihaz diğerlerini denedin mi siemens phonak wideksi ?? Eğer onları deneyip resound dan memnun kaldıysan sıkıntı yok.

Siemens denedim çok pişman oldum geri iyade bile almadılar sesler hep mekanik geliyordu benim işitme kaybım sağ kulak hiç duymuyor sol kulak %85 üstüne çıkmış şuan cihazı kullanıyorum güzel sessiz ortamda iyi anlıyorum bu program meselesini gidip yaptıracam dışarda gürültü kessin bide cafe ortamlarında yanımdakilerini hiç iyi anlamıyorum çevre seslerinden dolayı. Dığer arkadaş sormuşun erdal71 dışarı çıkınca sesi kısıyorum Kuman'da yok iPhone ile direk bağlantılı kendi programı var kontrol edebiliyorum.

Fulya83

tabiki tekrar aldığım yere gidecem bütün programlarını açtıracam dışarda gürültü ortamlarda ses anlama konuşma vs eğer iyi gelirse size söylerim

biraz geç cevap verdim k bakmayın ayar için resound aldığım bayiye gittim ayar yapıldı güzel programlı bunda anlaya biliyorum gürültü ortamlarda program değişikliği yapa biliyorum telefondan direk bağlanıyor ayar ypılabiliyor cafe resorant gibi yerlerde prgram değişiyorum çevre seslerini kısıyor yanımdakileri anlaya biliyorum bunları hepsini denedim telefon bağlantısı güzel müzik dinleme arama konuşma ses netliği güzel resound tafsiye ederim anlatacaklarım bu kadar.

ayarı odyometris yapıyor ama iphone telefonla direk aparaksız bağlanıyor ordan ayar yapa biliyorsunuz program seçimi vs cihaz modeli ReSound LS561-DRW

suat65

yeni cihazini gule gule kullan. yalniz 85 db isitme kaybindan bahsediyosunuz, size az gelmedimi sesler.
bu resounda hayranim. en begendigim marka.

85 db kayıba fayda etmesi mucize gibi bir şey benim o kadar kaybım var mümkünatı yok telefon konuşmalarını anlayamıyorum hele dudak okumadan anlamam mümkün değil arkadaş baya iyi durumda =)

Telefona indirdiğin zaman onu açtın mı konuşurken telefonla rahat konuşuyorsun. Bazı telefonlarda işitme cihazı sistemi kendiliğinden var zaten. Benim İphone 5 olduğu için kendisinde var.

@Fulya83 olmuyor İphone 5 te mesela işitme cihazını seçtin mi telefonla konuşurken rahat anlıyorsun.

W0mz4P.jpg
[/URL][/IMG] Fulya83 İphone 5 te bu şekilde sadece seçim oluyor.

Fulya senin telefonunda var mı yok mu ben bilmiyorum. Ben kendimde kini örnek koydum bu şekilde oluyor diye. Yani indirdiğin zaman da seçimi yapman yeterli. Ayara falan gerek yok. Demek istediğim bu.

Fulya ayarlar bölümünde tüm sesleri kapat var. Orayı kapat. O zaman faydası olur. Bendeki sistem var mı yok mu onu bende bilmiyorum.

shukufe
hayır sesler az gelmedi ses yüksekliğini %50 aranında kullanıyorum ses yükselte bilirim yani yetecek kadar fazla

twilight

kardeşim benim kaybım sağ kulak hiç duymuyor sol kulak %85 %90 arası kayıp cihaz olmasa hiç duymuyorum senin kaybında böyleyse bi dene belki işişni göre bilir normal duyuyorum telefon konuşması telefonu kulağına vermeye gerek yok telefon işitme cihazı ile bluetooth direk bağlanıyor sesleri direk net aktarıyor telefon cebinde olsun ister arama konuşma esnası istersen müzik dinlersin vs yani güzel ben beğendim bu cihazı birde maxtone var oda çok güzel bu iki markayı tafsiye edebilirim.

Fulya83
hayır sizin telefonda olmaz iphonede olur android telefonlarda uygulama yüklenilir

suat65 kardeşim selam. Ama samsunglarda bildiğim ayarlarda dışarıya sesi kapama var. Onun faydası oluyor değil mi cihaza ? O Fulya nın ve diğer samsung kullanan arkadaşların işine yaramaz mı ?

merhaba arkadaşlar suat65 ReSound çift kulak cihaz aldım gayet iyi duyuyorum 1 sene dir kullanıyorum ilk zamanlar kullanıması zor zamanla alışması gerekiyor en az bir ay kullanın hala sorun varsa işitme cihazı bayinize gidin tekrar ayarları yaptırın ne sorun varsa ona göre yaptırın. iyi günler

merhaba samsung note 3 te bu ugyulama yok sekerçocuk34

mehmetbjkbjk Merhaba kardeşim. Benim sorduğum İphone 5 te kullandığım program değil. Samsung telefonlarda ayar da yanlış hatırlamıyorsam dışardan ses gelmemesi için konuşurken sesi kapat ayarı vardı. O ayar var mıydı yok muydu onu soruyorum kardeşim bir bilgin var mı ? Samsung kullananların işine yarar en azından !

Fulya senin telefonda yokmuş o maalesef. Benimkinde var.

@Fulya83 evet kendin yapıyorsun yukarıdaki resmi attım ya o işte. İphone 5 ayarlar a giriyorsun ordan erişilebilirlik ordan işitme cihazı ayarları ordan seçiyorsun. Kendin yapıyorsun odyocu falan yok. Aramada da dışardan sesi kapatabiliyorsun veya biri aradığında çok rahat yani İphone.

Aynen de bu telefon için normal cihaz ayarı değil yani

@Fulya83 telefonla konuşmak için sabahtan beri anlatmak istediğimiz bu. Çok rahat konuşuyorsun telefonla. O ayar telefonla konuşmak için yani iPhone da o sisteme aldı mı cihazla çok rahat duyuyorsun arama yaparken veya alırken sesi kapat var ona basınca dışardan ses gelmiyor. Ama bu sadece telefon için.

saka gibi valla: Rolleyes:adam 85 90 db kayipla muzik dinliyebiliyo,telefondan dudak yuz gormeden konusabiliyo.
resound cok guzelde kulakta is olmayinca isitme cihazinin sahi olsa anlatmiyo:
napalim isitme cihaziyle dudak okuyarakta olsa bin sukur allahima.

şeker çocuk 34
şimdi tam olarak bildiğim resaond bu işitme cihazı direk iphone ile eşleşiyor başka model telefonla eşleşmiyor bunun olması için resaond aparat taşınır modem cihaz var modem işitme cihazla eşleşiyor telefonlada aktarım yapıyor bununda mobil uygulaması var andorid telefonlar işitme cihazlarına direk bağlanmıyor resaond markası cihazları kastediyorum başka cihazları bilmiyorum

mehmetbjkbjk
ÇOK TŞKLER İNŞALLAH UMUTLARIMIZA İYİ GELİR
Fulya83
HAYIR AYAR YAPMIYORSUNUZ AYARI YİNEDE ODYUCU YAPIYOR SİZİN TELEFONDAN YAPTIĞINIZ SES VERMEK SESİ KISMAK PROGRAM ATLAMAK VS BUNUN GİBİ ÖZELLİK SEÇMEK SES AKORT AYARLARINI YAPAMAZSINIZ SADECE KISMAK SES VERMEK BİRDE BAS ÖZELLİĞİ VAR BAŞKA BİRŞEY YAPAMAZSINIZ

Resound marka işitme cihazını ilk kez duydum. Ben widex aldım 4 ay oluyor ve cihazımdan çok memnunum. kablosuz müzik dinleme ve telefonla konuşma özelliği benim için devrim niteliğinde bir özellik. Tabii bu cihazdan daha iyileri de vardır. Fakat bu cihaz bahsettiğiniz özellikler adeta ütopya gibi...

Suat65 ben de vandayım. Resound işitme cihazı alacağım. benim kaybım da 76 db. yetkili satıcı bana resound linx2 kanal içi işitme cihazı önerdi. Sen de vandaysan kullandığın işitme cihazı hakkında seninle görüşebilir miyiz. Almadan tecrübeni banada anlatır mısın?

merhaba arkadaşlar bende resound kulak arkası 591 işitme cihazı aldım...deneme sürecindeyim...tekrar ayar yapılmalı şimdilik fena değil...yalnız diğer markalarıda denemek istiyorum...var mı bilgisi olan tavsiye edebilecek...ankaradayım

Üst Alt