Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ReSound işitme cihazı hakkında bilgi paylaşımı

elif işitme merkezinden...5 gün...doğru rahat edeceğim cihazı bulmak istiyorum fulyacım...mehmet akşit hocamıza uluşamadım...onunlada görüşmek isterim

kanal içi kullanıyorum...ama şuan kulak arkası bakıyorum fulya...daha verimli diyorlar...wideks denedim pek memnun kalmadım :((

kanal içi cihazdan kulak arkası cihaza geçiş yapacaksan biraz zorlanırsın min 1 ay alışma süreci mümkün değil takar takmaz doğallığı bekleme ben çok zorlandım hatta kanal içi cihazımı arar oldum ama kaybım arttığı için kanal içinden fayda göremez olmuştum bir sürü marka denedim hoşuma gitmese de tercihim phonak naıda oldu siemens hiç beğenmemiştim mesela herkes de farklı oluyor ilk taktığınızda en iyisi bu diyene kadar cihaz denemeye devam edin. siemens isterseniz bayan arkadaşım var siemens bayisinde orada deneyebilirsiniz cihazı.

fulya ben ilk tek tarafla başladım sağ....sonra diğer kulağımada aldım 5 yılı geçti...5 yıl cihaz sürelerinden haberim var...inşallah doğru cihazı bulabilirim...allah yardımcımız olsun...

twilight mrb...evet kanal içine alıştığım için belkide ondan kulak arkası biraz garip gelebiliyo...ama kanal içine göre daha iyi verim arıyorum...bugün. resaund modele ayar düzelltirdim birkaçgün denicem...phonak ve siemensi denemedim ama denicem inşallah...önemli olan doğru cihazı bulabilmekk..

deneme için 1 hafta alabilirsin...bu cihaz alacağın yere bağlı fulyacığım...

iade edersen beğenmeyip kulak ölçüsü aldılarsa onun parasını verirsin fulya deneme ile hiç bir firma vermiyor normalde ama tanıdık aracılığıyla vs gittiğinde verirler denersin beğenmezsen yine kalıp parası ödersin.

Ben Phonak Virto Q kullanıyorum. kayıp 70-75 db. Cihazın kablosuz bağlantılarını da aldım. Tv bağlantı çok işime yarıyor. Herkesden bağımsız kendime ait bir tv sesine sahibim. Birde Bu modelde DuoPhone özelliği var telefon sesini aparatsız her iki kulağa veriyor. Telefon görüşmeleri gayet başarılı. Ancak telefon haricinde gürültülü ortamlarda konuşmaları anlamakta oldukça zorlanıyorum.
Gürültülü ortamlarda en başarılı cihaz hangisi sizce? önereceğiniz bir marka model var mı?

fulya deneme için ücret vermedim...denemedende alınmaz sonuçta...benimde kulak içi kulak arkası daha verimli olduğu için araştırıyorum...

@ozgurbey Abi ona program yapıyorlar gürültü için. Gürültülü program ayarlı cihaz alabilirsin. @ayşe03 Ayşe hanım testi yapan odyolog cihaz tavsiye etmedi mi size ?

Arkadaşlar gürültü baskılama aktif ama dış ortamda hala verim alamıyorum. Sorun bende mi cihazda mı bilmiyorum. Odyolog cçok iyi konusunda. Ayarlarda sorun olduğunu düşünmüyorum. ReSound markası aklıma taıldı bi denemek istiyorum.

Fulya83

Virto Q iyi kulak içi bir model. Bahsettiğiniz model kulak orkası. Belki fark buradan kaynaklanıyor olabilir. Ses yönü belirleme, tlefon ile konuşma, tv ve diger medya aletleri ile çok başarılı lakin gürültülü ortam bahsettiğim gibi beni zorluyor. Bilmiyorum belki sadece beni zorluyordur.
Sizde kulak içi kullanıyorsunuz sanırım? Kullandığınız medel ve aldığınız verim nasın?

ayrton senna resaund tavsiye etti ama denemek istedim...her cihazın özellikleri ve kulaktaki verimliliği farklı...o yüzden denemek lazım diye düşünüyorum...haksız mıyım???

kulak içi kullanıyorum fulya artık verim alamadığım için kulak arkası bakıyorum

ayşe03

kulak arkası daha berbat. istersen dene.
20 sene kulak arkası cihaz kullandım. bu sene ilk defa kulak içi cihaza geçtim. kulak arkası cihazdan kesinlikle 10 kat çok güzel..

85 DB kayıplı biri olarak anlamama sorunum kesinlikle yok.. tek sorunum TELEFON görüşememe :)

bypeace kulak arkası daha verimli ve uzun ömürlü diye biliyorum....henüz kulak arkasına tam geçmedim ama...

ayrıca kanal içinde tlfda anlama problemi olmaması lazımmm...yeni çıkan kulak arkaları var...kulak içindede nem problemi çok...aslında önemli olan sağlıklı duyabilecek cihazı bulabilmek...

Telefonla görüşme bazı modellerde sesi iki kulağa veriyor. Bu bakımdan sorun kısmen çözülüyor.

Benim kullandığım kulak içi modelde DuoPhone özelliği sayesinde telefonu kulağa yaklaştırdığımda cihaz otomatik Duophone moduna geçiyor, ve ses iki kulağa aynı anda geliyor. Böylelikle anlama daha kolay hale geliyor.

Telefonun kulakligini takip konuşuyorum onemli görüşmelerde o sekilde çözdüm bir nebze.

Ses daha yuksek daha net ve iki kulaga da geliyor daha rahat anlaşılıyor.

Üst Alt