tekrar merhaba,
öncelikle hemen cevabımı yazayım,benim işitme kaybım %35-40 arası biryerlerde,hatta doktor cihaza gerek bile yok,zaten kurum da karşılamayabilir dedi fakat iş yerimde yabancı dil konuşuluyor ve ben bazen yanlış anlayabiliyorum,bu yüzden cihaz almaya karar verdim.araştırdım soruşturdum,hem cihaz oldukça teknolojik hem kayıp az,sonuç olarak resoundun bana uymamasının çok küçük ihtimal olduğunu öğrendim.
Son mesajımdan bu yana ne olduğuna gelince;ebaydan açık arttırma ile 1 adedi 3000 tl olan dot20 cihazının 2 adedini 1000 tl ye satınaldım,odiomu ingilteredeki satıcıya maille gönderdim,ayarını yapıp gönderdiler,5 günde elimde oldu ve aynı gün hiç sorunsuz kullanmaya başladım.olağanüstü müthiş bir cihaz,normalde duyduğum sesler yine aynı seviyede ama daha önce duyamadığım tiz sesleri,fısıltılı konuşmaları,cep telefonu titreşimini müthiş duyuyorum.cihaz 3 hafta boyunda kademeli olarak ayar yükseltti ve bana hiç mi hiç sıkıntı yaratmadı.bakım ve kullanımıyla ilgili sorularımı da maille soruyorum ve ertesi gün cevap geliyor.ilave ayarları için de burada bir merkeze gideceğim,sadece 20 tl ödeyeceğim.
ayrıca tek yerine 2 cihaz almak hayatımın en isabetli kararlarından biri oldu.tek cihaz taktığımda her iki kulağımda ayrı sesler duyuyormuşum gibi oluyor,ikisini takınca bütünlük sağlanıyor.