Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ReSound işitme cihazları kullanan var mı?

resound en begendigim markadir. ama is cihazdan once dogru ayarlanmasindadir. is odyometrisin becerisine kalmistir her cihazda.
analoglar varken bu ayar isi o kadar muhim degildi. dijitalleri her frekansa gore sesini yukseltmek, otomatik ayarini duzgun yapmak, cihazda olan olanaklari ayarlamak beceri isteyen birseydir.
anneniz kendi gidip kulagina gore ayarlattiysa cihazdan memnun olduysa sevinmelisiniz.
senin duyan kulaginla onun isitme kayipli kulagi bir olmazki:)isitme kayipli olsan bile senin frekans kayiplarin baska, annenin frekans kayiplari baskadir.
cihz oyle ses verir boyle ses verir denirmiymis:)bunun ince ses veren ayari olur kalin ses veren ayari olur.hatta adim attikta saap saaap saap yapani olur.bide topuklu ayakkabi giyen birinin yuruyusu tependen dover adami:mad:ayar uymazsa at cope en guzel cihazi.

Bugun alıyordum son anda bır sıemens cıhazcıya gıttım . Adam kafamı karıştırdı .

Resound kulak arkası denedığım yer bana kulak ıcıde alsam aynı performansı alacağımı belırtmıştı . Sıemenste bır kulak arkası denedım sesler daha kötüydü ve adam ısrarla kulak ıcı almamamı tembıh ettı .İstersen benden alma ama yinede kulak içi alma dedi .

Ne yapsam şaşırdım şimdi

siemenste guzeldir ama resounda gore daha pahali, ayriyetten az sayida odyometristi tecrubelidir benim gozlemim. daha cok yeni cikan odyometristleri calistirir siemens.
kulak arkasi daha ucuza malolur.
bakimi daha kolaydir.
kulak kalibi her zaman uymuyor, kulak icinde bu insana ayri bir kulfet yukler. kalibinizi yikayamazsiniz.
cihaz kullanmakta daha yeni olacaginiz icin birden bire cihaz takmayi psikolojik olarak kaldiramayabilirsiniz. bu sebep kulak ici alin isitme kaybiniz azsa.birde tek mikrofonlu olurmus bu kulak iciler. ama ben cift mikrofonlu olmayan cihazlari sevmiyorum.

olayın psikolojk boyutunu aşmakta zaten sıkıntı yaşıyorum ama benim iç kulak yolu aşırı dar ve aşırı kir yapıyor kulağımı 2 ayda bir temizletmek zorunda kalıyorum .

Hal böyleyken ve ben artık o cihaz dükkanına o atmosfere gitmekten nefret ederken . İltihaptan ondan bundan nem kapacak bir kulak içi cihaz alacağıma saçları uzatır kulak arkasını takarım diyorum

Arkadaşlar Gaes işitme Merkezi adını da ürettiği işitme cihazlarınıda duyurmuştur. Cihazlar Hakkında - ürünler - GAES İşitme Merkezleri - İşitme Cihazları - İşitme Cihazı Fiyatları
sitesinden de siz bakabilir, ayrıca iletişime de geçebilisiniz. Onun dışında işitme testlerini ücretsiz yaptıklarını duymuştum. Daha fazla bilgi aldığımda, işitme testini yaptıran arkadaşımdan yine yorum yazarım. Ama arkadaşım başka hiçbir yeri düşünmeden Gaese gitti. Benimde en kısa zamanda gitmem gerekiyor :) Gidince de paylaşımda bulunurum tabi ki :)

gaes isitme testini guzel yapar. galiba test aletleri yeni versiyonlardan diyesim var:) cunku hastanelerdekinden daha rahat, daha kolay, daha suratli, daha dogru olduguna neredeyse eminim.

hazir gitmisken magna hakkinda benim icinde fiat bilgisi, cift mikrofonmu, tek mikrofonmu oldugu, bide pazarlik payi:eek:ama ben icin.
surda az reklamini yapmadim resoundun :eek: cunku bi guzellik yaparlarmiymis. sorup yazarsaniz sevinirim. cunku chilim yetersizmis gibi oluyor bu siralar:(

shukufe

Mağlum gelişen teknoloji ve daha iyisi olma istediği. Daha iyi hizmet vermek arzusu. İşini iyi yaptıklarından dolayı hala işitme adına bir şey konuşulduğunda Gaes İşitme merkezinden haberiniz var değil mi diye soruyoruz. Szin bizzat gidip, testten geçip gerekiyorsa manga hakkında bilgi almanız gerekir diye düşünüyorum. Çünkü manga çok ileri düzey işitme sorunu olanlara tavsiye edilen bir cihaz sonuçta Ben testi yaptırdım endişelenmem gereksizmiş, gayet sağlıklı duyumlar alıyormuşum :) Neyse ki çok şükür :)))

108 95 db kaybim icin gn reseund up ile tanismali miyim tesekkurler

resound magna paklar bizi diyormusum:eek:kayip nerdeyse sagir kulak:( bi var senin iki kulak, benim tek kulak:(
bi gidip deneyemedim magnayi. sen denersen burda yazarmisin ekrem.
gidicem deniycemde, odyosesteki aci deneyimimden sonra odyometristlere inancim, guvencim hic kalmadi:mad:cihazini almayinca butun sesleri kulaga ver eden odyometristlerden korkuyorum:(

merhabalar babam için reaound verso 788 almayı planlıyorum gaes iletişimden..ikinci cihazım oldugu içinde %50 indirim hakkım var...fakat bıraz baktıgım zaman bir kac model ile arasında pek fark yok gibi sanki..yeni wo761 ile wo 788 arasında pek ozellik açısından fark göremedim sanki...bir de fiyat listesine ulaşamadım hiç bir yerde...cihazın fiyatı 8400 tl ve bana 3900 liraya falan gelicek.acıkcası bıraz inceleyince aklım karıstı sanki :) ne önerirsiniz arkadaslar ? okanbakir@gmail.com mail adresim belki buraya fazla bakamayabilirim...öneri ve kullanan arkadasların deneyimlerini dinlemek isterim...fiyat nasıl sizce ? şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar bugun nispetiye caddesin deki gaes firmasına gitdim kanal içi cihaz öner diler 9 kanalli kalıbı aldılar 3 gün sonra gidecem 2500 tl dediler özelsağlık siğortam olduğu için sıkıntıyok dedim %45 ses ayırt edemiyorsun dedi sana çokgüzel bir cihaz vericem uzun sure kullanıcaksın dedi hayırlısı bir de otikonla simensi sordum dediği aynen şoyle otikon iyidir rakabet halin deyiz ama simensten uzakdur dedi :cool:

Merhabalar aranıza yeni katıldım orta derece işitme kaybım var araştırmalarım sonucu resount ey 288 almaya karar verdim 288 kullanan varmı memnun mu ?

ey288 resoundun yeni güzel cihazlarındandır.daha üst modellerini araştırırsanız 288 fiyatına yakın alabilirsiniz

Merhaba Arkadaşlar,
İki kulağımda 55 DB'lerde işitme kaybım var. Bu zamana kadar tek kulak sonıc kulak içi cihaz kullandım. Fakat cihazdan verim alamadım. Şimdi 2 kulağım için kulak arkası cihaz almayı planlıyorum. Yaptığım işten dolayı üst seviye bir cihaz almam gerekiyor. Almayı planladığım cihazlar arasında ilk sırada Resound Lınx Quattro modeli var. Ayrıca Phonak marvel ve Sıemens 7nx önerenlerde var. Sizce hangisi daha iyidir? Fiyatlar hakkında da bilgisi olan var mı?

Merhabalar Tubiii;
Resound ses kalitesi olarak gerçekten çok iyi bir marka sadece kulak arkası boynuzlu modellerde nedendir bilmiyorum boynuz kısmını bir türlü sevemedim malzemesi hemen kırılacakmış gibi bir hissiyat oluşturuyor ve teknik servis konusunda biraz pahalı olduğu hakkında şikayetçi arkadaşlar gördüm burada çok bir şey diyemeyeceğim boynuz meselesi de tabi ki benim görüşüm herkes için farklı olabilir.Phonak Marvel çok yeni bir cihaz .Şöyle bir durum var Phonakların kendine has karakteristik bir sesi vardır öncesinde işitme cihazı kullandığın için belki biraz yabancılık çekebilirsin Marvel'da da aynı durum devam ediyorsa elbet.Cihazın çok büyük avantajı ise Bluetooth olan her cihaza bağlanıp ses aktarımı yapabilmesi.Siemens Signia'ya gelince de 7nx gerçekten güzel bir cihaz ses kalitesi olarak ciddi anlamda doğala yakın.suya toza karşı dayanıklı ip67 sertifikası var cihazın.7nxin handikapı da sadece iphone cihazlar ile ses aktarımı yapabilmesi.Uzun lafın kısası söylediğin 3 cihaz da ciddi anlamda kaliteli hepsine özel ilgi göster hepsini mutlaka dene senin için daha iyi olana karar kılacaksındır zaten.

Son düzenleme:
Aykut Erkin

boynuzda kırılacakmıs gıbı hssıyat dıyorsunuz. tarıf edermısınız.
bennım canta 780 Dcıhazımın boynuzunu cok begenırdım dıger markaların boynuzlarına gore en kullanılır en saglam olarak.

ondan sonra aldıgım naıda 5 cıhazının bı boynuzu vardıkı. hergun kalıpla hortum yıkama alıskanlıgı olan ben capak cupak boynuza hortumu gecırmekte zorlanıp afaroz etmısımdır koca markayı.

GRAHAM BELL

Öncelikle dediğim gibi tamamen kişisel görüşüm bu marka kötülemek için filan yazmadım sakın yanlış anlamayın özellikle not geçtiğim gibi en iyi cihazlar arasına girer hepsi.Elime geçen Enzo ve UPsmart segmentin de daha bir plastik yapıda olduğu için esnemeden kaynaklı olarak bana bu hissiyatı veriyor. Elbette ki uzun vade de kullanan sizsiniz sizin geri dönüşünüz çok daha değerli olur bu konu da.

Aykut Erkin

yo yoo,olan dogrulari isitme cihazlarini iyi tanidigini tahmin ettigim insanlarin bilgilerine cok tesekkur ederim.haberimiz olmali.
benim canta eski bir modeldi. ama hala ararim canta cihazimi.

hazir burdayken cihazlarin kaplamalari hakkinda bizleri aydinlatmaniza seviniriz. acaba benim oticon cihilinin dis boyalari bozuldu 5 yilda.simdiye kullandigim cihazlarda boyle sorunla karsilasmamistim.
bu boya soyulmasi sistemine zarar verirmi cihazin. goruntu kirliligini es geciyoruz ama cihaz bozulursa is fena.

GRAHAM BELL

Kabinlerde ki boya atma sorunu genelde terden kaynaklı zamanla oluşan bir deformasyon.Cihazın kabininin renk atması kozmetik harici çok bir problem olmaz elbet ama gün içerisinde sık terleyen biriyseniz oksitlenmeden dolayı iç parçalar hasar görebilir.Bu durum da kullanmıyorsanız hemen bir nem alıcı kullanmanızı ve cihazınızı belirli periyotlar da teknik servise genel temizlik ve bakıma göndermenizi öneririm.Cihazınızın ömrünü uzatacaktır.

tesekkur ederim.
nerdeyse gunun tamami kulakta cok ileri isitme kaybindan dolayi.yeni cihaz icin pacalari sivramali. bisey degil cok ileri isitme kayiplilarla urugrasmak istemiyor odyocular.yandiiik...

Umutsuzluğa kapılmayın Bursa'ya yolunuz düşerse seve seve yardımcı olmaya çalışırım.Ankara'da da işini severek yapan ve yüzde yüzüyle size yardımcı olmaya çalışan birini elbet bulabilirsiniz.Denemekten vazgeçmeyin.
:)

Aykut Erkin
tesekkur ederim.hic duymayinca cihaza muhtac olunca cihaz icin el opecek, isimizi gorenlere minnettar olacagiz.iyiki isitme cihazlari var. bide olmasaydi dunyadan soyutlanmistik.

Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Aranıza yeni katıldım.
Ankara'da yaşıyorum. Resound cihaz kullanıyorum. Ancak ayarlarını yapabilecek iyi bir odyolog arıyorum. Özellikle ince ayarlarını yaptırabileceğim önereceğiniz merkez varmı? Resound ile ilgili her türlü yardımı alabileceğim Ankara'nın neresi olursa olsun, nereyi önerirsiniz?

arkadaşlar bende widex işitme cihazı kullanıyorum.bana göre bir türlü ayar yapamadılar.ankarada güzel bir ayar bir
yapan varmı lütfen bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkürler,

Flamingo06
geçmiş olsun.resound için ayar odyoloji yapan etlikte de biliyorum.suan bende widex kullanıyorum. ama ilerde resounda almayı düşünüyorum.siz nasıl memunsunuz seslerden.

Merhaba Akrep21
Size de geçmiş olsun.
Resound cihazımdan memnun sayılırım. Ama ince ayarları yapamadık bir türlü :(
Daha doğrusu cihazın artıları fazla ama kullanamıyorum şuan.

Aslına bakarsanız bende widex markasını araştırıyordum. Belki bundan sonra widex cihaz alabilirim.
Siz memnun musunuz. Tavsiye edermisiniz?
Birde bu bahsettiğiniz merkez etlikte nerde?

merhaba Flamingo06

widex ten doğal seslere cok memunum aslında widexin her cihazın denemenizi ve iyi arastırmanızı tavsiye ederim.etlikte resounda işitme cihazın gata hastanin karsında var.oda ilkem işitme cihazı die geciyo adı.widex bana da bir türlü ayar yapamadılar anlamakta zorluk cekiyorum.

Merhaba. Resound linx quatro cic serisi model bluetoothlu yeni cihaz aldım.iki kulakta birden kullanıyorum. Bu kulak arkası değil, Kanal ici cihaz. Ses kalitesi ve özellikleri çok iyi. Ancak bluetooth ta sorun yasiyorum. Mesafe cok kisa. Telefonum iphone değil. Samsung s10 modeli. Android yani. Sorun iphone olmamasından olabilir mi. Telefon elimde ve ağız mesafesinde iken bluetooth bağlanıp çalışıyor. Cebime masaya koyunca kesiliyor. Kafamı çevirince sag yada sol hemen bağlantı gidiyor..Bu resound cihazlarda satıcı android cok başarılı değil, iphonelar daha iyi dedi..Bu durumdam emin olmadan iphone da alamam. Tecrübesi olan var mi.? Gerekirse tel yazıp whatsapptan da görüşebiliriz. Tskler

Üst Alt