Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rexapin kullanan var mı?

Beni iyileştiren rexapin di kilo alımı dışında yan etkisini görmedim diğer ilaçları denedim ama faydasız sesler bir türlü kesilmiyor üstüne yan etkileri de çok

günaydın 28 yaşandaki oğlum 23 yaşıda uykusuzluk la atak yaşadı şu an 10 mg Rexapin ve gece yatarken rivoclon 2.,5 8/10 damla alıyor gündüzleri saat 3 ten sonra sıkılma iç huzursuzluk yaşadığını söylüyor kendi iş yerinden ayrılıp eve çıkıyor bu sılmayı siz yaşadınız mı

@A acar, merhaba rexapin hem psikoz hemde uykusuzluk için verilebiliyor. Huzursuzluk akatizi denilen yerinde duramama hareketsiz kalamama denilen durumda ortaya çıkabiliyor ayriyeten sadece huzursuzluk da yapabiliyor eğer ilaçtan önce bir huzursuzluk yoksa ilaca bağlamak doğru olur. Ben de rexapin herhangi bir yan etki yapmadı sıfır yan etkiyle beni tedavi etti.

@A acar, Geçmiş olsun söylediğiniz belirtiler (iç huzursuzluğu, yerinde durama gibi) rexapin ve onun gibi antipsikotiklerin yan etki olarak yaptığı akatazi ye benziyor bu durum için genelde akineton reçete ediliyor doktorunuza durumu anlatırsanız gerekli tedavi düzeltmesini yapacaktır.

Hareket etme ihtiyacı akatizidir ve bir yan etkidir. Ben bunu kastetmedim. İç huzursuzluk gibi bir yan etkisi varsa herkes bilmez.

Üst Alt