Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rileptid kullanan veya ilaç hakkında bilgisi olan var mı?

uslanmaz91

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ,
Anksiyete tedavisi goruyorum. Doktorum agzimdaki kasilmalari engelleyecegi icin rileptid 0.5 kullanmam icin bu ilaci yazdi.

Bu ilaci kullanan varmi ne gibi yarari veya zarari vardir acaba.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun zamandır kullaniyorum ama bana ne için verildiğini bilmiyorum hali hazırda sorunlarıma iyi gelmiyor ve cinsel yönden de sıfırım (0) abartmıyorum gerçekten sıfırım. Bu arada ben şu an 3 mg olanı kullaniyorum.

bir sene kadar kullandım
şizofreni tedavisi için
dozunu artırarak iki mg kadar çıktım ve 0.5 mg ile bıraktım
evet cinselliği sıfırlıyor
sinirleri yok ediyor sinirlilik hali kalmıyor kuzu gibi oluyorsun

kişiden kişiye değişir etkiler yan etkiler
bu ilaç geniş bir etki düzeyine sahip

ben 0.5 le bıraktım bir hafta da bu dozu kullan öyle bırak bence yormasın seni

Simdi korkuttunuz arkadaslar beni.
Bu aksam ictim acayip mayıştım. Sarhos gibi hissediyorum kendimi. Surekli boylemi bu ilac. Ve sureklimi kullanilir yoksa belirli bi suremi .s

tedavi uzun sürelidir
ama uzun süre aynı yan etki sürmez
vücut alışınca düzelir endişeye kapılma dostum

uslanmaz91 ben rileptid i uzun süredir ve halen kullaniyorum. Dedigim gibi cinsel yönden bitirmesini bırak masturbasyon u bile imkansiz kılıyor. Sana tavsiyem başka alternatifleri araştır ve kullan. Rileptid i hiç tavsiye etmiyorum daha iyi alternatif ler muhakkak ki vardır.
İkinci olarak o bahsettiğin mayısma falan uzun sürmez. Eğer kullanacaksan bir süre sonra gecer ve birçok hissine elveda dersin. Aşk sevgi nefret vb hisleri şuan hissetmiyorum daha fazlasıda var

sanırım kişiden kişiye göre deyişiyor. rileptii 2-3 senedir kullandım ara ara bırakıp tekrar kullanıyorum 1-2 mg bazen 0.5 ama cinselliği azaltıgını söyleyebilirim belki normal yaşamda iş güç veya ilgilenicek birşeylerin olması olabilir sosyal çevre gibi etkenler ,onun dışında sinirlilik hali burda sanırım ani karar verme yerinde bir sistem açıklığı oluşuyor bunun ruhsal deyilde bilinçsel bir farklılık,algılama yada davranış bozukluğuna dönüşmesi olabilir.doktorunuz ile ilaç sonrası deneyimizi sorunlarınızı konuşun farklı tedavi yöntemi uygulayabilir. :D bu ikon önemli sağlıklı günler dilerim

rileptit risperdalla aynı ilaç asıl ismi risperdal

Arkadaslar bu ilaci ictikden sonra asiri derecede gegirme ve gaz olusumu oluyor normalmidir bu acaba ?

normal değil
ciddi bir yan etki doktorunla görüş bence

mmmy1983

Kontrole gittigimde soyleyecegim zaten kontrole 13 gun var acaba ilaci kullanmayi kesmelimiyim ki

arama şansın varsa telefonla bilgilendir derim

Rileptid 1 mg kullananlar yan etkileri nelerdir

Arkadaşlar merhaba herkese geçmiş olsun bana doktor ey rileptid yazdı ama korkuyorum içemedim ne yapmam lazım yan etkisi var mı tansiyonu çıkartır mı bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler şimdiden

Doktorun uygun görmüş yazmış gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Bnde tansiyon çıkıyor da o yüzden sordum bide ağzım dilim damağım kuruyup çarpıntı yapıyor teşekkür ediyorum sağolun yinede

RİLEPTİD 2 MG Kulananlar

Sizce nasil bir ilac, ne gibi yan etkiler yapiyor kullananlarda

lisperdal asıl ismi ilacın orjinali kullanmayın arkadaşlar başka ilaçlar var piyasada anksiyeteye nasıl antipisikotik yazmış çözemedim antidepresan kullanın anksiyeteye

Paranoya kardesim sana mesaj atmistim,ben atipik psikoz hastasiyim yuzde 45 raporum var surekli 9 senedir tedavi oluyorum,suan sigortali bir iste calisiyorum,isten ayrilmayi ve evden ayrilmayi dusunuyor,engelli maasi ile evde bakim maasi alabilmemiz icin ne yapmam gerekiyor

Rileptid 3 mg kullanan var mı?

Merhaba dostlar aranızda rileptid 3 mg kullanan var mı? Yan etkileri neler? Nasıl bir ilaçtır yardımcı olur musunuz?

Dostum ben kardeşim için yazdım psikoz başlangıcı var. 3 ay önce bir atak geçirdi rixper ve risperdal kullandı şu an gayet iyi durumda. rileptid 3mg a geçildi bi sorim dedim belki daha önce kullanan vardır bu ilacı

kardeşinin intihar düşüncesi var mı ?

bildiğim kadarıyla yok şuan iletişimi gayet iyi

erken tedavi çok önemli kola vb.içecekler ilacın etkisini azaltıyor

onları söyledim zaten içmiyor artık. Sigarayı da bırakmak üzere tek tük içiyor. bunların ilaçların etkisini azalttığını hergün söylüyorum. Şu ana kadar iyi gidiyor. 1 aydan fazladır bi farkındalığı oluştu. Yalnız atak geçirdiği dönemi az hatırlıyor bölük börçük işte

ben şeker hastasıyım 11 gündür içmiyorum kola ilacın etkisini görmeye başladım doktor kola ve sigara etkiyi azaltır demişti

Üst Alt