Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rileptid kullanan veya ilaç hakkında bilgisi olan var mı?

Tamamdır çok geçmiş olsun dostum Allah şifa versin herkese ;)

Allah ın Ya Şafi ismini çokca zikredin

10 senedir düzenli kullanıyorum. Sinirleri iyi gevşetiyor.

Yan etki diye bilinen cinsel isteğin yok olması asıl etkisi zaten. Çünkü dünyada bütün mesele cinsellik üzerinden yürüyor. Benim deliliğim ve salaklığım bunu çocukluktan fark edememiş olmam. Bu cehennem dünyanın kahrına karşı insanların aldığı rüşvetin kendisi cinsellik ve enerji emme güç kazanma zaten.

Ben şahsen buna razıyım. Dünya denilen cehenneme çocuk getirmek istemiyorum.

Yaşım 32. Saçlar da beyazlamaya başladı yavaş yavaş. Bu cehennemin dibi dünyadan kurtulacağıma seviniyorum.

Yaşasın kara toprak.

Allah şifa versin dostum. şimdi nasılsın ilaçlar iyi geliyor mu? Yan etkiler bir kaç hafta sonra geçiyor diye biliyorum doğru mu?

Dediğim gibi asıl mesele cinsellik. Cinsel isteğe sebep olan şey de sinirlerin gerilişi olduğu için sinirler gevşeyince kafa da sakinleşiyor rahatlıyor insan.

Bununla beraber asıl mesele insanın esas itibariyle bir beden olduğunu hatırlaması. Bir beden olarak olabildiğince güzel görün kendine bak yediğini içtiğini içini dışını temiz tut tıraşını ol tırnaklarını kes dişlerini fırçala gece uyumak için antipsikotik denilen ilacı iç sabah erken uyan kahvaltını temel ihtiyaçlarını kendin temin et insanlara daha iyi davranmak için elinden geleni yap.

Gerçekten iyi olan insanın koftiden namuslu ayağı çekmeyip namuslu yaşayan insanın başına kolay kolay bir şey gelmiyor bu hayatta. Hakikaten namussuzluk yapan insanınsa başına gelebileceklerin haddi hesabı yok.

Zaten kendiniz kötülük yapmamanıza rağmen başınıza gelen kötülükler başın karnın ağrıması gibi gelip geçici şeyler. Ama vicdan azabı denilen şey asla geçmiyor ve asıl cehennem vicdan azabı.

Ben nefsimi köreltip daha ahlaklı bir insan haline gelmek için ilacı kasten içiyorum. Diğer insanların iyiliğini de düşünerek yapıyorum bunu.

Bu cehennem dünyada asıl mesele insanların hainlik etmeden bu kahpe hayattan kurtulması.

Çünkü dünyada başa gelebilecek kötülüklerin haddi hesabı yok.

Dostum bişey yine sorucam peki bu depresyona, kaygıya strese nasıl başa çıkıyorsunuz? Bunun için herhangi bir ilaç vs. kullanıyor musun? Bu aralar biraz varda

Üst Alt