Risperdal Kullandım 2 Senedir Geçmeyen Sorun Acil
Herkese Merhabalar;
İsmim Onur 21 Yaşındayım Herhangi bir sağlık problemim yoktu Fakat;
2 Sene öncesinde Psikiyatri doktoruna gittim.Ufak tefek takıntılar için Lustral vermişti onu kullanıyordum.
Lustral Bana iyi gelmişti Sonrasında doktor Risperdal de ekledi.
İlk verdiği ilacın bana iyi gelmesi üzerine Risperdale de başladım.Herneyse ilacı ilk kullanımda belli bir faydasını görmedim.
1.ci hafta aşırı iştah artışı yaptı buna bağlı kilo alımı Fakat genel bi kilo alımı değil sadece karının üst kısmında bir şişkinlik oluşuyordu.2.ci hafta cinsel istek kaybı başladı nerdeyse sıfıra indi.Açlık hissiyatımda kayboldu.İlacı Hemen kestim Doktoruma bildirip.Doktorum ilacı herkese kullandırdığını böyle sorun yaşamadığını belirtti.
Aradan 2 sene geçti;
Hala acıkma hissiyatı cinsel istek hissiyatı yok.Yemekten ve cinsellikten zevk alıyorum ama Vücudun Yemek ve Cinsellik ihtiyacına dair güdü hissiyat sinyalleri kayboldu.Şuanda kendim akıl edip yemek yiyorum.Bir ara 2 3 gün birşey yemeyip kendimi bile denedim.Hiçbir şekilde rahatsızlık hissetmedim.Yemeğe başlayınca 1 tencere yemek yedim bunun açlık seviyesini nasıl hissedemedim,Bu beni baya bi korkuttu.Cinsellikte keza öyle 1 ay uzak durdum denedim oda eksiklik hissetirmiyor kendim kasıtlı yapınca vücut baya bi ihtiyacı olduğunu gösterdi fakat ben ihtiyac sinyalini alamadım.
Kısacası Sevgili dostlar Vücudum Açlık ve Tokluk Seviyesini Hissetmiyorum.Veya Ne kadar cinselliğe ihtiyacım var onu da hissetmiyorum.Bu karantina Virüs olayları geçtikten sonra
Hangi bölüm uzmanı doktoruna gitmem lazım ? Hangi Testleri yaptırmam lazım ? Yaşım genç bu yaştan ömür boyu bu şekilde yaşamak istemiyorum.Yeterki şu problemi çözeyim Allahın izniyle Başka hiçbir sorunum yok.