Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Risperdal (Risperidon) kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

ATA 1881

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
37
Herkese selam, 5 yıl kadar içtiğim ilaçların içinde Risperdal vardı. Kan değerlerimde prolaktin fazla , testosteron az çıkıyordu. Doktora risperdalı bırakmak istiyorum cinsel sorunlar yapıyor bende dedim. Kabul etti azalttı risperdalı. Şuan 1 mg alıyorum. 1 ay sonra tamamen kesicek sanırım.

Bugün kan verdim testosteronda düzelme var.

Risperdal sayesinde empati yapabiliyorum ve duygularım geri geldi. Ne yalan söyleyeyim duygularımı özlemişim

Risperdal ilk birkaç gün iyi geldi ancak son zamanlarda kendimi çok halsiz hissediyorum ayrıca dizimdeki ağrı beni çok korkutuyor sürekli ağrıyı düşünüyorum. 1 hafta sonrasına ortopedi randevusu aldım. Sürekli intihar edip kurtulmak istiyorum ancak cesaretim yok

Risperdal hormonları bozuyor. Ben 1 mg'a düşürdük sıkıntılarım azaldı.

@minik1kedi, Hala içerde misin??Risperdal kullanırken muz tüketme dopsmini arttırıyor.Rüya falan görürsün çok zararlı değil.

Bacak adelesinde kasılma olursa ayak parmaklarını elinle hafif yukarı çek.Kasılma geçer.Dizine dikkat et biri mi vuruyor yoksa ilaçtan mı?

Bu ilaç ilk ilaçlardan.İlaca alışman gerek ruh halini nereye çekiyor günlük hayatın nasıl oluyor...

Hastahanedeysen diğer hastalara sıkıntılarını söyle.Atıyorum robot gibiyim benle ilgilenen hiç olmadı diye.Onlar da aynı var diyecek.Herkesde olduğunu fark edersin.Babam yüzünden ailem yüzünden dersen büyük ihtimal aynısı diyecekler kızdan oldu sevmiştim vesaire.

Üst Alt