Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Risperdal yerine başka bir ilaç kullanan var mı?

ilaclari kullanmadan once mr cekildim notoloji doktorum hic bir seyin olmadigini soyledi ama nootropil ile depakin yazdi onlari da kullaniyotum ayni zamanda. bu ara ilac tedavisine baslamadan once mmpi testine girdim hani 566 soru olan. muhendisim normalde. zekam cok geriledi ama. testi 3 gunde anca bitirdim. sorulari cozerken vucudum sorulqra gore tepki veriyordu. mesela bir soru var bunlari okurken yuzun sik kizarmaz diyordu. gercekten benim suratim o soruyu cozerken kizariyordu. mesela bir soru daha var. bunlari okurken basin sıkı bir cember icinden gecer diye. benim basim gercekten sıkı bir cember icinden geciyordu. sanki biri basimi sıkıyormuş gibiydi. hala ev islerini bile yapamiyorum. calisiyorum ama robot gibi. her gun hayatimdan bir gun eksildigine seviniyorum oyle. bu ara eeg ye de girdim. bir sey cikmadi

Son düzenleme:
RİSPERDAL yan etki olarak libidoyu düşürür
arzu istek sıfırlanır

mmmy1983

Risperdalı kestiği zaman arzu istek normale döner mi
Lütfen bilgi veriniz

döner
beslenmene dikkat et libidoyu artırıcı besinler yersen sorun kısa sürede düzelir

Merhaba bu Risperdal ilacı kalıcı olarak cinsel sorun yapıyor mu?

Arkadaşlar herkese merhaba, ben bu Risperdal 1 mg ilacı doktorun tavsiyesi üzerine 2.5 yıl kadar kullandım. uyku sorunu yaşadığım için. ilaç yaklaşık 15 kilo almama sebep oldu bu süre zarfında. ayrıca yaşadığım en ciddi sorunlar, ilacı 8 aydır bırakmış olmama rağmen. cinsel yan etkiler, sertleşme sorunu, boşalma sorunları, cinsel isteksizlik, bu sorunlar ilacı bırakmama rağmen hala devam ediyor.!! bu ilaçla tanışmadan önce hiçbir cinsel, sertleşme vb. hiçbir sorunum yoktu. bu durum bu ilaçla beraber başladı. özellikle şunu sizden rica ediyorum. bu ilacı kullanıp, bıraktıktan ne kadar süre sonra cinsel durumları normale dönen varmı? eğer düzelen arkadaşlar varsa lütfen belirtsin buraya, özellikle ne kadar zaman sonra düzeldiniz? birbirimize yardımcı olalım. yoksa bu ilaç biz erkeklerde kalıcı bir hasar mı bırakıyor? yorumlarınızı, mesajlarınızı bekliyorum. saygılar.

slm arkadasım bende kullanıyom risperdal 4mg benım sıkıntım borderlıyn ben 10 yıldr kıllanıyom banada dr baskabır hapı önermıyolar ben ank hacettepenın kontrolu altındayım ben kendım gb insanlarla sohbet severım

Risperdal etkili bir ilaç, ama cinsellik diye bir şey bırakmıyor. Kalkmıyor bile.

sonsuzdeniz

ben 10 yıldır kullanıyom benım kı kalkmıyor sırf buyuzden evlemedım kalıcı bır sorun cinsellıgı ölduruyor bu hap suanda br bayan gb yım

ramazan er

İyi ki de evlenmemişsin kadınlar zaten iyice bozulmuş aldatmaya yer arıyorlar☺️

bende bu hapı kullandım kullanalı br bayan gb yım bayan gb iç çamasır çorap gıyıyom rahatsızlıgımdan dolayıda böyleyım .benım rahatsızlıgım borderlıyn yanı kısılık bozuklugu benım gb insanlarla tanısmak isterım

sonsuzdeniz

bende risperdal kullandim 2yil 2yildirda onun yerine rixper kullaniyorum o sorunlar gecmeyince doktora soyledim selectra yerine prozac yazdi sorunlarin hepsi duzeldi doktoruna danis

Risperdal güzel bir ilaçtır. Erkeklerde jinekomasti meme büyümesi yapabiliyor. Dikkat etmek lazım.
Amerikada 8 milyar dolar ceza aldı üretici firma.

şizofren olupda ilaçlarından memnun arkadaşların ilaç tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar

kardeşim benim kullandığım ilaçda da var tükürük birikiyor gece uyanıyorum nefes nefese kalıyorum su içerken nefes alamıyorum doktor senin ilacın klozapin dedi ayrıca clopixol da kullanıyorum ben çok ilaç kullandım düzenli kullanılsan sende yanıt alırsın diye düşünüyorum ben

dikkat et bu ilaç iştah açar kilo yapar uyku yapar bana çok kilo aldırdı zamanında.....

tedavide istediklerin olmuyosa ya sen kendini yanlış ifade etmişsindir doktora yada doktor seni anlamamıştır.doktorunu değiştir bence.başka bi doktora derdini anlat.daha iyi bi alternatif sunucaktır.bunu doktor dışında kimse sunamaz.

evet haklısınız cinsel hayatı etkiliyor ama ben bu durumdan çok memnunum olmaması daha çok hoşuma gidiyor hayat seks değil

doktor solian daha gelişmişi demişti risperdal dan için

Hocam bende de Norodol Dekanoat 300 mg/6Ml çözeltili iğne vurulduktan sonra başladı kalıcı ereksiyon proplemi 4-5 doktor çözemedi.

İlk teşhis konulduğunda risperdal yazmıştı doktor sonraki hastaneye yatışımda invegaya geçtik formülleri aynı zaten keşke ilaçları yutsaydım akatizi yüzünden ilacı terkettik iğneyi oldum oda kalıcı yan etki yaptı uykusuzluk

Risperdal bilenler gelebilir mi?

1 yıldır kullanıyorum doktor her ay dozu arttıdı 8 mg a çıktık geçen ay 6 mg a düştü. Spermde baya azalma var doktor ilacı değiştirirse. veya bıraktığımda eski haline dönermi?

Ben eşdeğeri rixper kullanmıştım. Fakat sperm sayısını düştüğünü nasıl anladınız?

Haplar kalıcı yan etki yapmıyor genelde iğne gibi değil bırakınca geçer diye düşünüyorum ,risperdal beni akatizi yapmıştı bir ay bırakmama rağmen geçmedi sonunda geçti

Üst Alt