Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ruhsal duygusaldan girdim %80 şizofrenim ekpps den 69.05 aldim meslek lisesi tesviye meznuyum atanma şansım varmı yoksa imkansızmı birde atamalar olurken şu engel grubu başvurabiir bu engel grubu başvurabilir şu işe şu engel grubu başvursun gibi ayırımlar oluyormu acaba ya bu ösym bize biraz daha kolay sorsaydı iyi olurdu 69.05 ancak alabilmişim
Şizofren arkadaşlar. Sizin suç ehliyetiniz var mı ? Mesela birini vursanız cezaevinde yatıyomusunuz ? Yoksa hastanede tedavi mi ? Bu olay her şizofren için aynı mı ? Yoksa şizofrenden şizofrene değişiyor mu ?
Sizofren olanlar kafayi takar, ben sadece puanini yazmadan millete puan soran sahisa sordum soru o kadar, altindan bir bit yenigi arayan siz iki kafadarsiniz.
o şahıs benım suyum evet şizofreniz bır rahatsızlıgınmı var ?biz bit yenıgı falan aramıyoruz sen devamlı uğraşıyorsun bu bana ıkıncı sataştığın sabır edıyom cevap vermıyom ama bır yere kadar lütfen bu anlamsız tartısmyı bıtırelım canımız sıkılmasın suyum hanım.
deneme sinavlarini cozmustum oylesine hic calismadan yuksek netler cikardim hemde normal olani artik buda onun gibiyse puanlari yadirgamak gerekir..zeka da problem yok bence bunu herkez kabul etmeliki bu bir beyin hastaligidir kimi zaman saka yapan arkadas cok merak ediyo madem gercek hayat hikayesi anlatilan matetemetik profosoru john nashin akil oyunlari yani a baeutiful mind i izlesin....
buraya nadir takilsada doktor sizofreni dostumuzda var kafan varsa bi tip oku henmde gencecik yasta mezun ol
Yarasi olan ne güzel belli ediyor kendini, konuyu dallandirip budaklandiripta seviyenize inemem. Takilin siz buralarda kardes kardes (sükut altin varin siz anlayin)