Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal duygusal kategorisinde kimler EKPSS'ye girdi, puanlar nedir?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar ruhsal duygusaldan gırenler kımler puanlarımız kac ?

ben ruhsal duygusaldan girdim %80 şizofrenim ekpps den 69.05 aldim meslek lisesi tesviye meznuyum atanma şansım varmı yoksa imkansızmı birde atamalar olurken şu engel grubu başvurabiir bu engel grubu başvurabilir şu işe şu engel grubu başvursun gibi ayırımlar oluyormu acaba ya bu ösym bize biraz daha kolay sorsaydı iyi olurdu 69.05 ancak alabilmişim

kunta inşallah atanırsın benımde %80 şizofrenı hakkımızda hayrılsı olsun kardesım

Bu ruhsallar daha kolay sorularla mı giriyor sınava ?

Bende sızofrenı yalnız zıhınselden gırdım 87 puan sıralama 1301 merak etmeyın bu sene zıhınselın anasını aglatmıslar genelden gırsem cok yapardım

Soruyu soran kisi puan siralamasini yazmamis, cok enteresan, fizibilite arastirmasi yapiyor sanirim :D

Şizofren arkadaşlar. Sizin suç ehliyetiniz var mı ? Mesela birini vursanız cezaevinde yatıyomusunuz ? Yoksa hastanede tedavi mi ? Bu olay her şizofren için aynı mı ? Yoksa şizofrenden şizofrene değişiyor mu ?

ceza evinde yatmıyoruz hastanede yatıyoruz cinayet 1 yıl :D:D:D:D

suyum hanım 78.967 puanım rahatladınmı :) unutmuşum yazmayı :)

peki araba kullanmak serbest mi ? belli bir engel puanımı var araba kullanmak için ? Verdiğiniz cevaplar kesin mi ? bir yanlışlık olmasın ?

suyum milletle ugraşmaktan vazgeçersen sevinirim

kesin harbi şizofrenim araba kullanabilir isterse

Hakaret mi ettim, kavga ortami mi yarattim, küfür mü yazdim, ne oldu, avukat mi olmaya karar verdiniz yoksa paranoya?

LEGİONNAIRE;

ortaöğretim sorularını görmeden böyle bi idda ortaya atmak ilginç :)

suyum sen ınsanlara takıyorsun kavgayı başlatan sensın paranoya ne dedkı kızdın

evet avukat benım avukatım varmı bır dıycegın :)

Sizofren olanlar kafayi takar, ben sadece puanini yazmadan millete puan soran sahisa sordum soru o kadar, altindan bir bit yenigi arayan siz iki kafadarsiniz.

o şahıs benım suyum evet şizofreniz bır rahatsızlıgınmı var ?biz bit yenıgı falan aramıyoruz sen devamlı uğraşıyorsun bu bana ıkıncı sataştığın sabır edıyom cevap vermıyom ama bır yere kadar lütfen bu anlamsız tartısmyı bıtırelım canımız sıkılmasın suyum hanım.

76 puan arkadaşlar sıralama 1700 sizce doğuyu yazarsam ilk atamada atanırmıyım?o kadar düşermi sizce puanlar yada ikinci atamalarda şansım nedir?

basit ama güzel sorular...

Zihinsel soruları basit oluyor...

ruhsal dan atama yapılıyormu atanan olmuşmu

puanın neye yeterse onu tam olarak bende bılmıyorum.

deneme sinavlarini cozmustum oylesine hic calismadan yuksek netler cikardim hemde normal olani artik buda onun gibiyse puanlari yadirgamak gerekir..zeka da problem yok bence bunu herkez kabul etmeliki bu bir beyin hastaligidir kimi zaman saka yapan arkadas cok merak ediyo madem gercek hayat hikayesi anlatilan matetemetik profosoru john nashin akil oyunlari yani a baeutiful mind i izlesin....

buraya nadir takilsada doktor sizofreni dostumuzda var kafan varsa bi tip oku henmde gencecik yasta mezun ol

Yarasi olan ne güzel belli ediyor kendini, konuyu dallandirip budaklandiripta seviyenize inemem. Takilin siz buralarda kardes kardes :D (sükut altin varin siz anlayin)

Üst Alt