Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal duygusal kategorisinde kimler EKPSS'ye girdi, puanlar nedir?

şizofrenler zihinselden girmediki sınava ruhsal duygusaldan girdi keşke zihinselden girseydik onların sorusu daha kolay olurdu ben 69.05 ancak aldım atanabilirmiyim acaba bizlere öncelik verseler iyi olur aslında

Ben bipolarım, sizin puanlarınız çok iyiymiş hakkaten .gerçi sınav kötü geçmişti ve doğal olarak 64 aldım :(siz yaklaşık ne kadar çalıştınız sınava,merak ettim de...

suyum senın kasıntın var kasırım ben senı benım canımı sıkma edebını bıl sana kemik atan olmadı kendın başlattın hadı naşşlaa

arkadaşım ben 76 aldım sıralamam 1700 acaba ilk atamada doğu yazarsam atanırmıyım yada ikinci atamada mı olur?acaba yorumlarınızı bekliyorum.ne kadar çalıştınız sorusunaysa kardeş ben matematik ve türkçe hiç çalışamadım 2 ayda tarih coğrafya ve vatandaşlığı bitirdikten sonra pek çalışamadım yani toplamda 2 ay türkçe mat yok beni genel kültür kurtardı türkçe mat çalışsaydım en az 80 alırdım ama nasip böyleymiş.

bence ılk atamada da atnma sansınız var.2012 ilk atamalarına bi goz attım siz de bakmıssınızdır...en kotu ıhtımal 2.de garantı.tabi nereleri yazabileceğinize de bağlı bu.2 ay calısmaya 76 ıyı puan...lisanstan mı girdiniz peki

bende ekpss ye girmeyi düşünüyorum f28 hastasıyım

Üst Alt