Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal duygusal sınıfından girenler EKPSS 2018'den kaç puan aldınız?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
NPrCxA.jpg

arkadaşlar ruhsal duygusaldan giriyoruz puanımız 64 diger engelli ortapedikten giriyor 80-90 alıyor
şimdi ruhsal duygusal yapısında bozukluk olan bir engelli ile sağlıklı bir şekilde düşünebilen ortapedik engelli kişiye aynı soruyu sorarsanız bu kadar puan farkı oluşması doğal
burada bir akordiyon bozukluğu var diye düşünüyorum ama ösym aile bakanlığı bu problemi kim düzeltecek

konunun başlığını değiştiren modaratör arkadaş ruhsal duygusaldan kaç puan aldınız diye sormuyorum bu engel türündeki kişilerin ekkps de farklı soru türü ile sınava tabi tutulmasını istegimi belirtiyorum
siz başlıkları değiştirirken amaca uygun değiştirin her başlıgı değiştirelim modaratör kontrolunden geçti demekiçin değiştirmeyin
modaratörlük yapamıyoranız yapanlara bırakın bu sitedeki engellilere faydanız dokunsun zararınız değil
sanırım şimdi amaca uygun tekrar değişiklik yaparsınız MODARATÖR

tkahveci86

Bölümünüz nedir?
Ben de 90 aldım Kunta. Atipik Psikoz hastasıyım. Gruplandırma bana da saçma geliyor hak veriyorum.

kunta

Ruhsal ve duygusal bozukluk ile , ortopedik engelli sınavına girenlerin soruları aynı değil ki ?
Yeğenim girdi aynı sınava ;
Genel Yetenek 19 doğru 10 yanlış
Genel Kültür 23 doğru 7 yanlış .
EKPSS1 puanı 82,21458
Başarı Sırası 3955

Daisuke

Genel grubundan giriyorlar diye biliyorum. Kılavuzda :"Ortopedik, Ruhsal ve Duygusal,
Süreğen (kronik) Hastalıklara Sahip Engelliler" yazıyor. Lütfen doğru bilgi paylaşalım.

tysharp

Doğru bilgi paylaşmaya çalışıyorum , ben zihinsel engel grubu ile ortopedik engelli grubunun soruları aynı değil diye biliyorum

zihinsel ayrı ama ruhsal duygusalı zihinsele sokmuyorlarki

Gayet normal lisans sınavı oldum ben, zihinsel değildi.

Daisuke

Yazdığınızı tekrar okuyun lütfen. Zihinsel grubu farklı.Siz ondan mı bahsediyorsunuz? Biz ruhsal ve duygusal genel gruptan girdik.

Puanim 80.925. Siralamam 5017. Siradayim acaba hizmetli olarak atanabilirmiyim

Ruhsal ve Duygusal grubun sınav içeriğini zihinsel grubun sınav şartları ile ilişkilendirmişim.
kunta Verdiğim bilgi yanlış . Kusura bakma. İsyanında haklısın

Saygılar

Üst Alt