Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal engelli KPSS ile atanırsa çalışma koşullarında esneklik olur mu?

BiPoLaR1978

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;Ben EKPSS'YE Ruhsal engelli(Bipolar)statüsünde sınava girdim.83.98 aldım ortaöğretim düzeyinden.Atanıp atanamayacağım kesin değil.Vaktimi boş değerlendirmek istemiyorum Normal KPSS ye girip şansımı denesem misal oradan atansam.Günün 4/1'inde(içimde sıkıntı-buhran oluşuyor).Kurum buna tolerans gösterir mi.Yoksa katı kurallar geçerli mi?:(Aranızda öyle olan biri var mı?Deneyimlerini paylaşabilir mi?

İşe başladığında işten başka bişi düşünmeye fırsatın olmuyor. Yani iş iyi bile geliyor. EKPSS, KPSS yada Özel fark etmez Ruhsal/Duygusalsa işte çalışmak gayet iyi geliyor.

Istedigin zaman hastaneden izin alabilirsin bi sıkıntın olursa is yükü hafif olur genel olarak

@BiPoLaR1978,

Benim yeğenimde sınırda zeka geriliği var.o da girebilir mi bu kpss.kuruldan rapor aldık.yüzde yirmibeş vermişler.

Yüzde 25 ekpss için yetersiz efendim

Çünkü engelli hakkına sahip olabilmek için en yüzde 40 oşmalı

Üst Alt